kızlaaar, merhabaaa...
havalar soğudu yine eve kapandık bugün itibariyle..

temizlik yaptım dip köşe bende mis yaptım yine evimi.. oğlum iyi çok şükür.. afacanlık peşinde hep, çok şebek gördüğüne aşık görmediğine bulaşık durumunda.. sokakta gezemiyoz, laf atan herkese gülüyo, o gülünce millet durup seviyo uzun uzun.. bi ilerleme katedemiyoruz anlayacağınız, dün bir mağazada kasa sırası vardı deli gibi, ama biz alt üst ettik sırayı, bide baktım en öndeyiz.. valla ben oğlumu böyle şeylere alet etmem de, işte kendini atıveriyo ortalığa kakara kikiri.. millet de severken hoop, ortalık karışıverdi..

neyse işin şakası, hep sıcak kanlı olsun, sevdirsin kendini diye dua etmiştim, fazla fazla oldu çoook şükür..

ya ben tam bir sinema hastasıyımdır, binlerce film izlemişliğim vardır, bu ara izleyemiyom çok sıkıntıdayım.. edibe bir dizi adı vermiş,
alcatraz madem ki tavsiye ediyon, hemen başlayayım bende izlemeye.. daha bu akşam eşimle muhabbetini yapmıştık, film izleyelim özledim diyeeee.. dizi de olur, film film diye inadım yok, ne olsa izlerim.. sağolasın..
şu paraben olayını da kökten çözüm buldum, evdeki tüm kremleri değiştim.. la roshe posey, her banyoya bir set doldurdum.. tenim kuru, çuvalla kullanıyom krem,oğlumada mustelaları.. eşimi ne kadar sarstı bu durum tahmin edersiniz.. maddi olarak yani, adam şoka girdi..

edibecim, yine saol..
ya bu arada şu msj beğenme işi de yeni çıkmış herhal.. ilginç geldi.. alışamadım daha ama, gamzecim seni seviyom..

şua saç kesme işi aklıma yattı, benim oğlaşumunda saçı çok dökülüyo, ama kıyamam sanırsam ya.. iyice uzadı saçları, çok şirin oldu.. hep hayalimdi uzun saçlı bir erkek bebek.. gerçi dediğin gibi kökü onda çok uzar ama ne bilim şöyle bi gözümü karartsam mı ki bende.. du bakalım düşünecem bu konuyu..
ya bide ben dışarı çıkıp gezerken tozarken kilo veririm sanmıştım, tartılmadım ama sanki kilo alıyorum gibi, öyle hissediyorum, resmen göbek yapıyom sanki, çok acıkıyorum temiz havada.. umarım bu bir geçiş dönemidir, hep böyle olmaz yoksa ya evden çıkmayacam ya da fil gibi olacam..

napcam bilemedim..
inşallah daha sık görüşeceğiz bu hafta, gerçi çarşamba kuaföre gidecem, perşembe hazırlık yapacam, cuma misafirim var,ctesi pazar yakın akraba düğünü var amaaaa, inşallah görüşecez.. ya diyom ya herkes baharı beklemiş..

aman çok şükür misafiride çok severim, misafirliği de.. insan severim kısacası, iyi insan, iyi muhabbet kim sevmez ki.. gerçi çekemeyenler, kıskançlığından çatlayanlar daaaa azımsanmayacak kadar çok çevremde, ama hayatımızdan uzak tutmaya çalışıyoruz eşimle böyle tipleri..

aynen bu moddayız işte onlara karşı..

ay neyse, uzattım yine, öpüldünüzz bebişlerde sizde.. seviyorum hayatı, çok mutluyum oğlumla.. sanal arkadaşlarım beniiiiimmm...

seviyom sizide.. Allaaah herkesin gönlüne göre versin cümlemize..