• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canımmmm cok özledik biz seni..hayırdır ne haber napıyosun..

cnm bende sizi özledim ya bu hafta eşimin kendi lebtobunu yeğeni götürdü oda evdekini iş yerine götürmek zorunda kaldı tez yazıyo neyse benim bıdığın 4.ay kontrolleri ve aşısı yapıldı 3 gündür zaten onun huzursuzluğu var kilosu ii cıktı aslında sütüm yetio gibi ama ben tecrübeler ve annemin tavsiesi ve etraflıca gözlemlerim sonucunda ilerde iştah sorunu yaşamamk için 2 gündür bi çay kaşıgı yogurtla ek gıda tattırmalarına başladım bu arada evde büyük çaplı temizlik yaptım size aslında heyecanlı heyecanlı bunları anlatacaktım ama 4günde okadar ani şeyler cıktı ki onlara başlamıyorum bile :1: kızımla haftasonu halasına gittik güneşlendi yol boyu sonra bizki hiç pazardan alışveriş yapmayı sevmeyiz(cünkü hem kendin alamıyosun hemde işe yara mal vermiolar ) marketten yapardık kızımızla cıkmak icin bebek arabasıyla pazara cıktık babsı ve ben cok eğlenceliydi ...:55: :22: sonra eşim pazartes evdeydi aşı yaptırmayada yrüyerek gttk kız ağlıyo geliommmmmmmmmmm devamı az sonraaaaaaaaaaa

kızımla geldk:16: neyse herseyi gectim ben dün eşimi sabırla beklerken senin geziyi merak ediom sprey denis3 falan ek gıda işlerini asunun bıdığı himmeli erranı ve adını yazamdgm arkadslardan özür tek tek merak ederken eşimm aradı bizm çadırkent kurmaya antepe gitme olayımız var suriye olayı yüzndn dedi akşam konuşurz dedi ben enazından bi kaç gün sonra gider die beklerken bi anda gelince valiz hazırladı en az 20 gün en fazla bi aya gelirim dedi sabah giderz yada akşama dedi:5::5::5:

kızımla geldk:16: neyse herseyi gectim ben dün eşimi sabırla beklerken senin geziyi merak ediom sprey denis3 falan ek gıda işlerini asunun bıdığı himmeli erranı ve adını yazamdgm arkadslardan özür tek tek merak ederken eşimm aradı bizm çadırkent kurmaya antepe gitme olayımız var suriye olayı yüzndn dedi akşam konuşurz dedi ben enazından bi kaç gün sonra gider die beklerken bi anda gelince valiz hazırladı en az 20 gün en fazla bi aya gelirim dedi sabah giderz yada akşama dedi:5::5::5:

hadi yaa hayırlısı olsun canım..sayılı zaman zaten çabuk gecer öyle oldu mu..simdi kızınla mısın yani evde.yani bu aksamdan itibaren

cnm hoşgeldnnnnn
üzülme gamzcm sayılı günler çabuk gecer
bak sana arkadas olan bir bebeğin var
bir de bizzz tabiii
sen yıne eşinle ilgılı bilgi verme
özelden yazsrz olmaz mı

şimdi akşama gelip gelmeyeceği belli değil canı saolsunda bakalım gitsin gelsn baya hassasım ama en ufak bişeyde ağlıom bebeişime belli etmemeye calısıom eşimde sıradan bişeymiş gibi bana caktırmamaya calısıo durumu inş. bi mucize olurda gitmezlerrr :14::14::14: neyseki kızım var ama bi ay kızla evde yalnız oturamam :5: sende ailenin yanına gidersn abin almaya gelir dedi kocacık ama pazartesine kadar gidemem heyet raporu işi pazartesi tamamlancak bakalım salıya kadar inş. sizinleyim çoruma gidersem annemler neti kestirdi belki üzülerek sizden uzak kalabilirim ama amcamlardan falan kesin cevap yazar durumu anlatırım bu arada belki bizim için daha hayrlıdır kızımla ek gıdaya geçerken annemin yanında olmamız gerekiodur demi öyle deyinde kendimi teselli edeyim:53:

şimdi akşama gelip gelmeyeceği belli değil canı saolsunda bakalım gitsin gelsn baya hassasım ama en ufak bişeyde ağlıom bebeişime belli etmemeye calısıom eşimde sıradan bişeymiş gibi bana caktırmamaya calısıo durumu inş. bi mucize olurda gitmezlerrr :14::14::14: neyseki kızım var ama bi ay kızla evde yalnız oturamam :5: sende ailenin yanına gidersn abin almaya gelir dedi kocacık ama pazartesine kadar gidemem heyet raporu işi pazartesi tamamlancak bakalım salıya kadar inş. sizinleyim çoruma gidersem annemler neti kestirdi belki üzülerek sizden uzak kalabilirim ama amcamlardan falan kesin cevap yazar durumu anlatırım bu arada belki bizim için daha hayrlıdır kızımla ek gıdaya geçerken annemin yanında olmamız gerekiodur demi öyle deyinde kendimi teselli edeyim:53:

evet ek gıda alıstırmalarına annenle gecmen bi harika olur bi de zaten havalarda güzelleşti bende gideyim diyorum antalyaya kayınvaldeme..kuaför alısveriş falan filan..içim kaynıyo..bebeklerde büyüdü oynuyolar kendi kendilerine..tam zamanı..git bi tatil yap ohhh

bizim aşı 27sinde.o zmana kadar gidemem de ondan sonra atlatır bende sincap gibi..aşı ateş yaptı mı nasıl oldu bu kez..deneyimleriniz neler..

hoş geldin Gamze özlemiştik:16:

kızımda 3 gündr bi huysz anlatamam gece ilk kez kaka yapmak için uyandı... bu günlerde herşey ağzına girio ...gaz problemi hortladıı..belliki gıda sorunu yaşıcaz yoğurdu sevmedi gibi birazdan elma sıkacam katı myve sıkacağndn am sıkıp posayı katacagm gerii cam rende almadm daha ...

evet ek gıda alıstırmalarına annenle gecmen bi harika olur bi de zaten havalarda güzelleşti bende gideyim diyorum antalyaya kayınvaldeme..kuaför alısveriş falan filan..içim kaynıyo..bebeklerde büyüdü oynuyolar kendi kendilerine..tam zamanı..git bi tatil yap ohhh

git cnm sende inş giderim ama eşimde yanımda gideriz :43:
bizim aşı 27sinde.o zmana kadar gidemem de ondan sonra atlatır bende sincap gibi..aşı ateş yaptı mı nasıl oldu bu kez..deneyimleriniz neler..

anlatamam ya ilk kez ateş yaptı sorma gece 12ye kadar bişey yoktu yattı gece uykusuna geçti dedim ama bi emzirsem die aldım geri yatırdım bişey yoktu yatıo ama huyszlandı olmazdı hiç bi ateşine baktım 38.9 açtım hemen gece 1.30 kadar yanımda kaldı bi kasık calpol verdik hemen geçti
hoş geldin Gamze özlemiştik:16:

bende cnm cok özldm adını unutmusm yazmayı kusura bama:26:

kızımda 3 gündr bi huysz anlatamam gece ilk kez kaka yapmak için uyandı... bu günlerde herşey ağzına girio ...gaz problemi hortladıı..belliki gıda sorunu yaşıcaz yoğurdu sevmedi gibi birazdan elma sıkacam katı myve sıkacağndn am sıkıp posayı katacagm gerii cam rende almadm daha ...

cnm ben de dün elma suyu verdm ama meyve sıkacağı ıle uğrasmadm valla
yarım elma rendeledm
ince süzgecte tahta kasıkla ezdm suyunu cıkardım
zaten 1-2 kaşık yeterlı olyr başta

üzülme gamzecim her işte bir hayır vardır eşinin canı sağolsunda sen bebişinle idare edersin güçlübi kızsın sen

bu arada ben haftaya dermatologa gdcem
bu sac dokulmelerne care bulmam lazım
zaten upuzun saclarım
heryrde yılan gıbı kıvrılmıs saclar gormekten moralm bozuldu
bı kan sayımı falan yaptraym belkı kansızlık falan olabılır:18:

heee sen hiç durma durduğun kabahat :52: gezmeci seni:51::51:

Son düzenleme:
Back
X