• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada ben haftaya dermatologa gdcem
bu sac dokulmelerne care bulmam lazım
zaten upuzun saclarım
heryrde yılan gıbı kıvrılmıs saclar gormekten moralm bozuldu
bı kan sayımı falan yaptraym belkı kansızlık falan olabılır:18:

canım şampuan tavsiyesinde bulunsam kullanırmısın pro zinc womn çok güzel bi dene bana iyi geldi baya eczanelerde satılıyor

canım şampuan tavsiyesinde bulunsam kullanırmısın pro zinc womn çok güzel bi dene bana iyi geldi baya eczanelerde satılıyor

bende alayım o sampuandan işe yarıyo mu ya ..valla evde benimde midem bulanıyo artık sactan..bebeginde dökülüyo..rezil rüsayız..salı günü misafirlerin bi yerine dolanacak diye nasıl korktum..ikramlardan falan cıkacak yaa..ufff

bizim aşı 27sinde.o zmana kadar gidemem de ondan sonra atlatır bende sincap gibi..aşı ateş yaptı mı nasıl oldu bu kez..deneyimleriniz neler..

4. ay aşısından bahsediyosun deyilmi edibe biz onu çoktan yaptırdık hiç ateş falan olmadı:nazar: bizde herşey normaldi bi tane fitil attım rahat yatsın ağrısı olmasın diye okadar

üzülme gamzecim her işte bir hayır vardır eşinin canı sağolsunda sen bebişinle idare edersin güçlübi kızsın sen
saol cnm gaza geldm bakalım :1:
bu arada ben haftaya dermatologa gdcem
bu sac dokulmelerne care bulmam lazım
zaten upuzun saclarım
heryrde yılan gıbı kıvrılmıs saclar gormekten moralm bozuldu
bı kan sayımı falan yaptraym belkı kansızlık falan olabılır:18:

bende alayım o sampuandan işe yarıyo mu ya ..valla evde benimde midem bulanıyo artık sactan..bebeginde dökülüyo..rezil rüsayız..salı günü misafirlerin bi yerine dolanacak diye nasıl korktum..ikramlardan falan cıkacak yaa..ufff

aynen heryer kıl saç tüy :1::1: çözüm aramıom bile valla yemektende cıkmıo desem yalan olur ama benim tabaga rast gelio iyyiki:9::9:

kızımda 3 gündr bi huysz anlatamam gece ilk kez kaka yapmak için uyandı... bu günlerde herşey ağzına girio ...gaz problemi hortladıı..belliki gıda sorunu yaşıcaz yoğurdu sevmedi gibi birazdan elma sıkacam katı myve sıkacağndn am sıkıp posayı katacagm gerii cam rende almadm daha ...

yoğurt bizimkinede ağır geldi bende elma veriyorum asu gibi yapıyorum hiç gerek yok şu anda katı meyva sıkacağına 1 dilim elma için cam rende tavsiye ederim baya bi püre gibi yapıyo almayı

4. ay aşısından bahsediyosun deyilmi edibe biz onu çoktan yaptırdık hiç ateş falan olmadı:nazar: bizde herşey normaldi bi tane fitil attım rahat yatsın ağrısı olmasın diye okadar

huzursuzlk yaptımı biz haftaya ası günü bi yemege davetlıyız iptal edeyim onu olmazsa..bi de biz 22 dogumluyuz bizi neden 27 sinde cagırdı bu hemsire

cnm denmek isterm ama once saç dokulmesının nedenını bulmak lazm
eğer kanszlık demr eksıklığı falan ise ilaç verir buyuk ıhtmal
ama genel emzrme donemi problemi ise denerm
çunku saç doklmesnın onu alnmzsa emzrme doneminde
kalıcı prb. olabılıyrmus
bi yerde okumustm ben de
korktm valla
o yuzden gdcem

huzursuzlk yaptımı biz haftaya ası günü bi yemege davetlıyız iptal edeyim onu olmazsa..bi de biz 22 dogumluyuz bizi neden 27 sinde cagırdı bu hemsire

belkı o gunleri doludr ne bilim valla bizi hep tam gununde aryr sağolsun. gelecekmısınız dyeee....bizde hemen o gun götryrz.
bu ası da cok agladı yavrum
iki bacagına da vurdular ığneyi
ateş yapabılır dedi
ama bişe olmadı cok sukur
zaten simdıkı asılar cok kalıtelı ates yapma olasılıgı cok dusukmus endışelenmeyn bence

yemeğe gitcek sen düşün bi daha derim yani sonuçta aşı 2 tane birden vurdu ateş falan olmadı ama yerleri aısa yeter onlara bide 1 tanesi baya bi yakıyo vururken baya bi ağladı:43:

yoğurt bizimkinede ağır geldi bende elma veriyorum asu gibi yapıyorum hiç gerek yok şu anda katı meyva sıkacağına 1 dilim elma için cam rende tavsiye ederim baya bi püre gibi yapıyo almayı

ondan mı huysuz acaba cok az verdm ya ilk gün bi cay kaşıgı ikinci gün 2 cay kasıgı ya aslında dısarda gezindik ya havamı yutuolar ondan mı acaba havada baya güneşliydi balkona cıkarıorum güneş olunca bes dk

valla cnm bizimkinde fitil falan ateş olmayınca vermeyim die düşündüğüm için olunca verdm calpol anlamıosun gündüz bişey yoktu gece cıktı hiç bi aşıda olmamştı bunda oldu bilinmio yanii

ha bide ed,ibe ara sole
erken yaparmısınız dıye
onlara gore ayarlama kendını
onlar sana gore ayarlasn ası programını
:27:

ondan mı huysuz acaba cok az verdm ya ilk gün bi cay kaşıgı ikinci gün 2 cay kasıgı ya aslında dısarda gezindik ya havamı yutuolar ondan mı acaba havada baya güneşliydi balkona cıkarıorum güneş olunca bes dk

valla cnm bizimkinde fitil falan ateş olmayınca vermeyim die düşündüğüm için olunca verdm calpol anlamıosun gündüz bişey yoktu gece cıktı hiç bi aşıda olmamştı bunda oldu bilinmio yanii

yoğurt ağır gelebilir bıraktık daha iyice şimdi

kızlar yeni bi ot buldum süt yapan :52: şerbetçi otu dün içtim bakalım devam edicem süt durumuna göre haber ederim size asucum eskiler ne der biliyomusun bebek anneyi tanıyınca saçlar dökülürmüş bi süre sonra geçermiş :40:

yemeğe gitcek sen düşün bi daha derim yani sonuçta aşı 2 tane birden vurdu ateş falan olmadı ama yerleri aısa yeter onlara bide 1 tanesi baya bi yakıyo vururken baya bi ağladı:43:

kızların dediği gibi ilk iğnede ağlamadı bile ben bile şaşırdım yani cocuk ignede ağlamıo ama ikinci hakketen bağırttı ama hemen sustu bize ağır geldi hafif ateş oldu maş asu ve denisin bebişlere :nazar::nazar:

bu arada benim bıdık acayip hareketlendi anlatamam bi dk durmuo eskiden ne iyimi attığın yerde kalıodu :1: zaten destekli oturtuorum ama ne elelr duruo ne ne popo bacakalr yatarken poposu ile yan yan gidio uyutacagm zaman kendini kaldırmaya cabalıo ve ellerine alnına bastırarak uyyutuom resmen kalkıp otrma pozisyonu ile gövdesi kalkıo şok oluyorum galiba bu ay sonu oyun parkını iyice indiricem içine çocuk tutunp kalkar kendini atar Allah korusun aynı şekilde kuzenimn çocugukalkıp atlamış :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ne tuhaflar bu bebişler günleri birbirini tutmuyo resmen bizim bilmediğimiz şeyler yapabiliolar

Back
X