• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben buralardayım da güzel havayı gören kayıplara karışıyo:9:

ben de bi cesaret atasım var kendimi dışarı bugüün..bu güzel havada evde olmuyooo...

Birkaç gündür mersin'de hava harika..Bugün bende ilk kez bebeğimle alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum..Gezmeye çıktık ama hiç alışveriş merkezine gitmedik..Ben biraz fazla huyluyum herhalde..Ona birşey olacak diye ödüm kopuyor..

Bu arada oğlumun burnunda hırıltı var yaklaşık bir haftadır..doktora sordum, serum fizyolojik sık ve temizle dedi..Gerçi zaten burnu tıkandıkça sıkıyordum ama hiç burun temizlemek için birşey kullanmamıştım..Gerek olmamıştı yani..Otri bebenin burun aspiratörünü aldım ama sanırım temizleme konusunda çok başarılı olamadım..Çünkü yine de hafif bir hırıltı var sanki..Pazartesi aşıya gideceğiz..Doktora gösteririm artık..Neyseki emme de falan bir problem yaşamıyor, başka da bir sıkıntısı yok..Bakalım artık..

Hepinize iyi sabahlar..

Birkaç gündür mersin'de hava harika..Bugün bende ilk kez bebeğimle alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum..Gezmeye çıktık ama hiç alışveriş merkezine gitmedik..Ben biraz fazla huyluyum herhalde..Ona birşey olacak diye ödüm kopuyor..

Bu arada oğlumun burnunda hırıltı var yaklaşık bir haftadır..doktora sordum, serum fizyolojik sık ve temizle dedi..Gerçi zaten burnu tıkandıkça sıkıyordum ama hiç burun temizlemek için birşey kullanmamıştım..Gerek olmamıştı yani..Otri bebenin burun aspiratörünü aldım ama sanırım temizleme konusunda çok başarılı olamadım..Çünkü yine de hafif bir hırıltı var sanki..Pazartesi aşıya gideceğiz..Doktora gösteririm artık..Neyseki emme de falan bir problem yaşamıyor, başka da bir sıkıntısı yok..Bakalım artık..

Hepinize iyi sabahlar..

Dışarı çıkma konusunda biraz rahat olmak gerek sanırım..ben de huyluyum maalesef...:14:

Bizde o hırıltı 1 aydır var ara ara.bazen geçiyo otri bebeyle açınca bazen kendi kendine.Benim kbb doktoru ben de telaşlanmıştım hiç önemli deilmiş.kuruduğu için oluyomuş merak etme:3:

guaydınnn
arkadaşlarrrrrrrr.............

havalar ısınınca forum unutuldu galiba
biz de kızımla birazdan dolaşmaya cıkacagızzz
sonund aguneş ankaraya doğdu:46:
bebeği gece sık sık uyanan arkadaslar
bi kaç gundur aynı sorunu bizde yasıyorz
doymuyor bbeğim diye dusunuyorm
her ağladığında emmek ıstyr
dr bı hafta daha bole olursa
galıba gece yatmadan ek bişeler onerecek
bakalım hayırlısı...
bızm kızın elıne kıvı veryrm soguk soguk
dişlerini kasısın dyee
o şapur şupur suyunu emıyor yaw:1:
heryeri yeşil olyr cok komıkkkkkkkk
neyse herkese mutlu sabahlar vede gunler dlyrm.....

Dışarı çıkma konusunda biraz rahat olmak gerek sanırım..ben de huyluyum maalesef...:14:

Bizde o hırıltı 1 aydır var ara ara.bazen geçiyo otri bebeyle açınca bazen kendi kendine.Benim kbb doktoru ben de telaşlanmıştım hiç önemli deilmiş.kuruduğu için oluyomuş merak etme:3:

İçimi rahatlattın :)) Ne kadar rahat olayım desemde endişe etmeden duramıyorum işte..Sağol canım...

günaydıın
izmir e yaz geldi..
duramıyo insan..
hersey güzel..
bizde de diş kasınmaları var..
Allah ım uykusuz geceler olmadan cıkarıverse ya şu dişi..ne iyi olur..
emme olayı sadece 5 dakika bizde..daha durmuyo memede..zor zaptediyoruz artık..ne yapayım..ac olsa içer herhalde..üstünde durmuyorum..
mama sandalyesi önerilerinizi bekliyorum..az yer kaplayan bi şey olsun.mutfagım pek büyük degil..bi de ucuz olursa tadından yenmez..:33::33:

bu arada 4 ay oldu..gaz sıkıntısı bitti..biz simdi 5. ayın içindeyiz di mi..
kaldırıveriyom kucaga gaaaak gaaak...müthiş bi şey..ilacsız atlattık gazı..cok sükür..

kızlar günaydın :119:

nasılsınız? forum sessiz ilerliyor, evde ufak tefek tadilat vardı, giremedim foruma pek ara ara baktım ama kimse yoktu, güneşi gören kendini dışarı attı herhalde. Kızlar ben anne sütü verecem diye diretiyorum ama bebeğim bu ay sanırım pek kilo alamadı 29 unda aşıya gittiğimde öğreneceğim çok üzülüyorum ya, biraz önce tam sevindim 4 saat sonra bi 15 dk emdi diye, genelde 5 dk filan emer, gazını da kaldırınca hop çıkardı, kucakta ayakta biraz bekletiyorum kusmasın diye, bu sefer de sıpa işaret parmağı ile orta parmağını birlikte ağzına sokup hepsini geri çıkardı, sinir oldum ya kusmuk temizlemekten. şimdi de yüz üstü yatırdım bekliyorum 1 saat falan geçsin de besleyeyim diye. Beslenme konusunda sıkıntılıyım, zaten normalde 3-5 dk emip bırakıyor dikkati dağılıyor hemen...

kuzum benimki dogdugundan beri 5 dakika emip bırakıyo..ne yapalım..öle de kilo alıyodu..kendi bilir..optimum sıcaklıkta bi çeşmeyim ben..valla 2 ay sonra zor bulur...:27::27:

kuzum benimki dogdugundan beri 5 dakika emip bırakıyo..ne yapalım..öle de kilo alıyodu..kendi bilir..optimum sıcaklıkta bi çeşmeyim ben..valla 2 ay sonra zor bulur...:27::27:

tatlım benim de hep öyleydi, şimdi arayı da aştı sıpa 4-5 saatte bir alıyor, aralarda teklif var ama ısrar yok yapıyorum kesinlikle almıyor. 4-5 saat sonra bile alsa yine 5 dk. bugün bir ilki gerçekleştirdik ama maalesef :43: şimdi de aç karnına uyudu sıpa en son beslendiği saat 6 idi, aç aç uyuyor şimdi :33: ne biliyim benim hüsnü kuruntum belkide ne demişler can boğazdan gelir :37: ay ne biliyim sıkıldım ben ya bu çocuğun neşesi de yok bugünlerde çok uyuyor ve idrarında hafif bir koku var bir idrar kül türü falan yapsınlar, belki iştahsızlıkta bundandır:18:

tekrar günaydın ve yine kimse yok :43:

kız bizi adamdan saymıyon mu?:kkk:

kızlar biz ek gıdaya başladık söylemiştim size aman ha diyim size gerek yoksa hiç özenip başlamayın o az emme diye bahsettiğiniz 10 ar beşer dakikalar dahada azalıyo üstüne üstlük sütünüz dahada azalır benim gibi nerdeyse hiç ok gibi

tatlım benim de hep öyleydi, şimdi arayı da aştı sıpa 4-5 saatte bir alıyor, aralarda teklif var ama ısrar yok yapıyorum kesinlikle almıyor. 4-5 saat sonra bile alsa yine 5 dk. bugün bir ilki gerçekleştirdik ama maalesef :43: şimdi de aç karnına uyudu sıpa en son beslendiği saat 6 idi, aç aç uyuyor şimdi :33: ne biliyim benim hüsnü kuruntum belkide ne demişler can boğazdan gelir :37: ay ne biliyim sıkıldım ben ya bu çocuğun neşesi de yok bugünlerde çok uyuyor ve idrarında hafif bir koku var bir idrar kül türü falan yapsınlar, belki iştahsızlıkta bundandır:18:

kız bizi adamdan saymıyon mu?:kkk:

kız saymmammı gözüm yollarda kaldı:53:

valla huy degiştirdik resmen..bebekler buyudu ugramıyoz foruma...eğlenmek güzel oluyo bu bıdıklarla..havalarda insanı evde tutmuyo..bizi buraya baglayan kar kışmış megerse:1:

valla huy degiştirdik resmen..bebekler buyudu ugramıyoz foruma...eğlenmek güzel oluyo bu bıdıklarla..havalarda insanı evde tutmuyo..bizi buraya baglayan kar kışmış megerse:1:

bide telden yazıyomya çok oyalıyo. soema gamzecik selamda vermez oldu kaç gündür forma bebişi iyi olsunda gerisi boş

kızlarrrrrrrrrrrrrr lebtopu eşim iş yerine ders calısmaya götürmüştü ondan giremedm aklım sizde okuyamadm bile gecmişi ama artık lebtop uzun süre bende:43::43::43:

cünkü eşim göreve gidio bi dk geliom anlatacagım :43::43::47:

Back
X