• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kemece canım doktor ilaç vermedimi size bize gaviskon birde motlium verdi baya bi kullandım bizimki 15 günlükten beri bu kısma yüzünden yüz üstü yatıyor hep resmen sırt üstü yattığında ağzına kusmuk yada süt çıkıp geri gidiyodu:50:

yok canım ya ilaç vermedi aynen dediğin gibi yüz üstü yatırın yatağın baş kısmını yükseltin dedi bir de emdikten sonra gazı bile çıksa yatırmayın 15-20 dk. kucakta ayakta gezdirin dedi öyle yapıyorum ama yine de kusuyor

canım senn bebektede mi reflü var.valla benm oğlan kusmadığı için ne zaman geçer bilmiorumda.işllhh en yakın zamanda geçer.

valla doktora hiç sormadım reflü var mı bilmiyorm ama başlarda yok kusması bu aralar arttı bu ay ki kontrolümğüzde sorarım bizim dr kesin normaldir diyecek

Benim henüz ek gıdalarla ilgili bi fikrim yok ama acıbadem fulya Demet Matben var o iyi bir çocuk doktoru.Ama anadolu yakasında istersen Acıbademde deil ama çok iyi bi doktor önerebilirim.

Selam Neyli,
ben de Anadolu yakasındayım. önerin hangi doktordur acaba. Acıbadem sigortamız old.için Acıbadem hastanesi düşünmüştüm. ama belki söyleyeceğin dr.un çalıştığı acıbademle anlaşmalı hastane vardır. teşekkürler ilgine.

asu hastayken bebeğin kakası yeşil gibimiydi bizimki öyleydi ama şimdi normalle döndü

cnm bizm hala ara ara yeşil oluyor. zannetmyrm hastalıkla alakalı degldr kaka rengi. ama şunu hatrlıyorum. idrarı bıraz kokuluydu hasta iken...

Selam Neyli,
ben de Anadolu yakasındayım. önerin hangi doktordur acaba. Acıbadem sigortamız old.için Acıbadem hastanesi düşünmüştüm. ama belki söyleyeceğin dr.un çalıştığı acıbademle anlaşmalı hastane vardır. teşekkürler ilgine.

Erenköyde Hatice Karaböcüoğlu var bağdat caddesi üzerinde.Eşi de çocuk doktoru prof.Sigorta geçiyo ama hangileri tam olarak bilemiyorum..

Çok çok iyi bir doktor.Benim doktorum çok iyiydi ,sayesinde çok rahat bi hamilelik ve doğum geçirdim.O tavsiye etti Hatice Hanımı da.Ondan önce 3 ayrı doktora gittik hiç birinden memnun kalmadık.Şimdi çok memnunuz.Düşünürsen kesinlikle tavsiye ederimm

günaydınnn biz erkenciyiz ama burda kimse olmuyor sabahları.süt yapan yeni bişey duydum bu sabah gülbende şerbetçi otu aktara bakçam varsa alıp deniycem

merhaba melis rahatsızdı bir hafta giremedim almış başını gitmiş sohbet geçmişi okuyamayacağım yani 100 sayfa olmuş
melis düzeldi babası rahatsızlanmıştı onunla ilgilendim işe gitmedi geçen hafta ben de perşembe cuma işe gittim raporumu alamamıştım öyle işte bi türlü giremedim

ek gıdaya başlayan var mıııı????
ben şu tracy hogg un kitabını okuyorum da okuyanlara bir sorum olacak benim kızım parmağını emerek kendini sakinleştirip uykuya dalıyor bazen dalamayınca sallıyordum o da en fazla 15 dk sürüyor(bu arada hala başlayamadım yatır kaldır yöntemine ama easy yi zaten uyguluyormuşuz benim kız kendi düzenini öyle otutrmuştu zaten sadece emmesi biraz sıktı onu uzatıyorum şimdi)parmağını emmesi aklıma takılıyor sürekli ....

kızlar bebeğim iki gündür neredeyse her uykusundan korkarak uyanıyor ilk önce kendini kasıyor sonra çığlığı basıyor özellikle gece uykularından böyle uyandığında ödüm kopuyor yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum gündüzleri de öyle uyanır diye odadan çıkasım gelmiyor bu konuda bilgisi olan var mı?

kızlar bebeğim iki gündür neredeyse her uykusundan korkarak uyanıyor ilk önce kendini kasıyor sonra çığlığı basıyor özellikle gece uykularından böyle uyandığında ödüm kopuyor yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum gündüzleri de öyle uyanır diye odadan çıkasım gelmiyor bu konuda bilgisi olan var mı?

cnm bizimki de aynı şeyi yapıyodu geçen haftalarda.ara ara hala yapıyo.ilk önce suratını ağlamaklı yapıyo uyurken ondan sora ciyaak.doktora sorduk eğer gazını tam çıkaramadan yatıyosa reflü yapıyodur demişti.bilmiyorumki alakası varmı....:44:

cnm bizimki de aynı şeyi yapıyodu geçen haftalarda.ara ara hala yapıyo.ilk önce suratını ağlamaklı yapıyo uyurken ondan sora ciyaak.doktora sorduk eğer gazını tam çıkaramadan yatıyosa reflü yapıyodur demişti.bilmiyorumki alakası varmı....:44:

aynen canım gazı çıkmıyorsa bağırarak uynıyo bizde reflü var zaten

bende kasım annesiyim, 30 kasımda oldu kızım, hamileyken forumu sıkça kullandım ama doğduktan sonra pek fırsatım olmadı. bundan sonra inşallah yine etkili kullanmak istiyorum. sizin çok güzel paylaşımlarınız olmuş yaklaşık yarım saattir geçmişi okudum özlemişim forumu, takip edecem bundan sonra...
:nazar:

ÇOk ilginç forum donmuş kalmış gibi kimse yazmıyor... Nazar değdi foruma... Kızlarda nerdesiniz... Bebislerden fırsat bulamıyor hiçkimse sanırım... Benim bebeğimde cok huysuz dısı kaşınıyor sürekli miz mizlaniyor.. Cok zor yatırıyorum akşamları :(((

Back
X