- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.481
asu hastayken bebeğin kakası yeşil gibimiydi bizimki öyleydi ama şimdi normalle döndü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kemece canım doktor ilaç vermedimi size bize gaviskon birde motlium verdi baya bi kullandım bizimki 15 günlükten beri bu kısma yüzünden yüz üstü yatıyor hep resmen sırt üstü yattığında ağzına kusmuk yada süt çıkıp geri gidiyodu![]()
canım senn bebektede mi reflü var.valla benm oğlan kusmadığı için ne zaman geçer bilmiorumda.işllhh en yakın zamanda geçer.
Benim henüz ek gıdalarla ilgili bi fikrim yok ama acıbadem fulya Demet Matben var o iyi bir çocuk doktoru.Ama anadolu yakasında istersen Acıbademde deil ama çok iyi bi doktor önerebilirim.
valla doktora hiç sormadım reflü var mı bilmiyorm ama başlarda yok kusması bu aralar arttı bu ay ki kontrolümğüzde sorarım bizim dr kesin normaldir diyecek
asu hastayken bebeğin kakası yeşil gibimiydi bizimki öyleydi ama şimdi normalle döndü
Selam Neyli,
ben de Anadolu yakasındayım. önerin hangi doktordur acaba. Acıbadem sigortamız old.için Acıbadem hastanesi düşünmüştüm. ama belki söyleyeceğin dr.un çalıştığı acıbademle anlaşmalı hastane vardır. teşekkürler ilgine.
kızlar bebeğim iki gündür neredeyse her uykusundan korkarak uyanıyor ilk önce kendini kasıyor sonra çığlığı basıyor özellikle gece uykularından böyle uyandığında ödüm kopuyor yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum gündüzleri de öyle uyanır diye odadan çıkasım gelmiyor bu konuda bilgisi olan var mı?
cnm bizimki de aynı şeyi yapıyodu geçen haftalarda.ara ara hala yapıyo.ilk önce suratını ağlamaklı yapıyo uyurken ondan sora ciyaak.doktora sorduk eğer gazını tam çıkaramadan yatıyosa reflü yapıyodur demişti.bilmiyorumki alakası varmı....:44: