- Konu Sahibi bebegim_01
- #40.461
kızlar benim bebeğim çok da kusuyor ondan da kilo almıyor olabilir sizinkilerin kusma durumu nedir bu kusma ne zaman geöer acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim bebeğim çok da kusuyor ondan da kilo almıyor olabilir sizinkilerin kusma durumu nedir bu kusma ne zaman geöer acaba?
kızlar benim bebeğim çok da kusuyor ondan da kilo almıyor olabilir sizinkilerin kusma durumu nedir bu kusma ne zaman geöer acaba?
kızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıfsadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
ama doktor artık devam sütüne geçebilirsin dedi. üzülerek de olsa artık günde 1 sefer mama veriyorum 3 gündür.
mamalara geçen tek benmiyim ? aptamil almıştım ama doktor bebelac tavsiye etti.[/Q
benimki mama da almıyor hero bayb nin elmalı muzlu püresini aldım onu da yemedi evde elma suyu veriyoum onu da almıyor yoğurt verdim onu da almıyor bakalım artık alıştıracağız bir şekilde
degrmendere ve yepodin sevgılı annelr..
uzntunuzu anlaybılıyormm
umarm bebeklernz en kısa zamnda beslenme şeklıne alışrlar.
kendı morlnzı yuksek tutun
ve bunları bebeklrnze hissettrmyn
sağlıklı gunler......
Hosgeldin edibe´cim biz iyiyiz cok sükür.Masaallah masaallah siz gezmissiniz iyi olmus degisiklik iyi oluyor.Ben kizimi Türkiyeye ilk 2 aylikken götürmüstüm.Aksam icinse kolay gelsin bakalim.nabersiniz görüşmeyeli..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...
3 aylık bebe ile gezi olur muymus...oldu valla..
gaziantep adana hatay iskenderun derken öööle bi yorulduk ki..benim bidik ucagı sevdi..bindigi gibi bi uyudu tirbülansta filan horladı resmen...
döndük bakalım..hayat devam ediyor..bugunde aksama 12 kişilik arkadas grubum geliyo..evde temizlikçim var..birazdan ikrama girişcem..fazla olamıcam bugunde sizinle..
bu arada biz 22 kasım dogumluyuz ama hemsire 4.ay asısına ayın 27sinde gelin dedi..daha bekliyoz bakalım kilosu kac olmus boyu ne olmus..
emiyo şimdilik..hiç ek gıdaya gecesim yok..bi de onlarla mı ugrascaz..kendime yemek anca yapıyom..
neyse...hadin öptüm hepinizi...
Bizim ebemiz alirsaniz aptamil tavsiye etmisti.kızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıfsadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
ama doktor artık devam sütüne geçebilirsin dedi. üzülerek de olsa artık günde 1 sefer mama veriyorum 3 gündür.
mamalara geçen tek benmiyim ? aptamil almıştım ama doktor bebelac tavsiye etti.
Aynen yaaaa kac gündür nerde bu kiz diyom bende,hosgeldin bu arada,iyi yapiyorsun gercekten gez gez bebisede iyi gelir sanada.can tuba biraz önce aklımdan geçtin hiç girmiyor diye, napıyosun?
kızlar 5400 benimki. bu ay sadece 400 gr almış. 3 gündür mama artı anne sütü gidiyoruz bakalım benim kız sıfır beden olcak galibabebelac milupa arasında hala kararsızım. doktor bebelac diyor
ya emdikten sonra bile sıkınca sütüm fışkırıor.kilosuda çok iibuğünde uyandı ama 1defa uyandı çok şükür.sabah 7gibide tamamen uyandı gaz geldi iice.şimdi kalktı bakalım birazdan tekrar uyucak işllhh
arkadaslar su sut fışkırması olayını ben de denemştm
şoyle.....
bı gun ben acayıp iş yapmıstm
ve de coook yorulmustm
akşam emzryrdm bebeğimi ama yıne de ağlıyordu
ben de sızın gıbı sıkıyordm fıskırıyorduuuu
amaaaaa
ben bu işte bı bıt yenığı var deyıp
aldm pompayı elimeee
o elimle sıktıgmde fıskıran gogsum, pompa ile sağmaya calışınca 10 cc bıle cıkarmamıstı.
benm sıze demeye calıştgm sey
bazen bize fıskıryor gıbı gelyr ama içerde yeterince sut olmayabılıyor
denemıs, görmus biri olarak soyluyorumm
bilginizeeeeee....
arkdaslar ben de bebelac mama daha ıyı dye duymustm. dger mamalar sadece şişiriyor. ama bebelac besn degeri bakmndan hepsnden ıyıymışşş
merhaba kızlar;
ben de kasım annesiyim. 29 kasımda doğdu kızım. şu an 5,2 kg. saat başı meme istemeye başladı sanırım sütüm az.. ama emdiği zaman da 5 dk emiyo . bu hep böyleydi. en aç olduğu zaman bile 10 dk emmiştir. sütüm bol, 3 saat emzirmeyeyim akıyor ağrıyor göğüslerim. benimki zayıf bebek olacak herhalde. ben de çok zayıftım 17 yaşıma kadar kilo almak için uğraşmıştım. babası da öyleymiş hatta hala kaburgaları sayılıyor. ben birşey soracağım size. bir makalede okumuştum; ek gıdalarla ilgili yaklaşımın değiştiğini konu alıyordu. meyve sebze sularından çok tarhana ve muhallebinin bebek için kuvvetli besinler olduğu yazıyordu. yani meyve sebze suları ikincil ek gıda. ana ek gıda olarak tarhana çorbası ve muhallebi diyordu. ne dersiniz? tarhana çorbası ağır gelmez mi 4 aylık çocuğa. daha doktora da götüremedim çocuğumu. acıbadem hastanelerinde iyi bir çocuk doktoru önerisi olan var mı bu arada?
kızlar benim bebeğim çok da kusuyor ondan da kilo almıyor olabilir sizinkilerin kusma durumu nedir bu kusma ne zaman geöer acaba?
Arabayla tek başımıza çıkma korkusu var bende hala..Araba kullanırken ağlamaya başlarsa paniklerim diye korkuyorum ..aslında nolcak da işte cesaret lazım sanırım biraz:18:
yepodin benim bebeğim de öyle, günde bir kez bazen 2-3 kez çok miktarda fışkırtarak kusuyorbazen süt kesiği gibi bazende direk süt, ısanki bir kaç öğün emdiklerinin hepsini çıkartıyor, onun üzeri, benimkiler yerler berbat oluyor, bu 2.aydan beri var.3.ay kontrolünde dr a söyledim olabilir bebeklerin çoğunda reflü vardır dedi ama ilaç falan vermedi, ben çok üşüttüm ondardır diye düşünüyorum birde ferro sanol ile devit ten oluyor sanki,ilaçlar 1 haftadır vermiyorum daha iyi gibi 1 kez kustu, allah kolaylık versin sanada sık kusunca perişan ediyor.
aynen canım eşim arabayı otomatik aldı özellikle ama bendede cesaret yok bakalım ne zaman gelecek arkadaşlarım var ama arabayı alıpda gidemem
valla bebek olmadan önce arabayı kullanıyordum ama bebekle istanbulda gerçekten araba sürmek zor banada manuel araba kullanmak daha kolay geliyor otomatik vitestenseaslında boşuna kendimizi kısıtlıyoruz galiba...hep birilerini bekliyorum dışarı çıkmak için...güzel havalar da başladı ,yakın mesafelerde çıkıp gezdrmek lazım .