- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.401
çok ideal ne güzel arkadaşım ne kadar fazlan kaldı şimdi bizi çatlatmak için cevap hiçççç olmaz demiKizlar carsamba günü 1 ay olacak 4.3 kilo vermisim
ben diğerinde 9 aya kadar sağıp verdim ama bunda ne yer içersem olmadı artık en fazla 20 cc .yani bazen ne yaparsan yap olmuyorrr canım.benden kaynaklanmasa da içim içimi yiyor küçüğe haksızlık etmişim hibi geliyor.büyükte meme uçları hep makineyle sağdığım için bunda onu da yapamadım ama yine de vicdan azabı duyuyorum elle de bu kadar.sen ne kadar verebilirsen işte canım inş devam eder emer bebeciğin yeterince.ben size içtiklerimi saysam şaşırırsınız karışık komposto hala doğumdan beri yypıyorum artı malt ,rezene ,humana,hergün bulgur airetten hiç aksatmadan bunlaeın üstüne 2 lt su bunları daima içiyorum am hala süt özürlüyüm bu ne biçim iş anlamadum:26:
hadi hayırlısı işllhh ii kilo almıştırda başlamazsın.ama başlarsanda üzülme zaten şurda kaç ay kaldı ek gıdaya 1-2ay sonra hepimiz geçicez
bizim de 4 ayın sonunda kilo 4.340 bou 63 cm.ve maalsef ek gıdaya başlayalım dedi dr .yoğurt sebze çorbası ve meyve suyu ile savaşımız bugün itibariyle başlamış durumda
Merhaba..Bende aranıza yeni katıldım..Benim oğlum 25 kasım doğumlu..Şu anda 7,5 kilo..Bu sebepten de henüz ek gıda için erken olduğunu düşünüyor doktor..Gerçi sütüm konusunda bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kilo alımı da iyi olunca, şu andaki duruma göre 5,5 aylıkken başlayacağız ek gıdaya..Ben bir kere bir çay kaşığı elma suyu, bir kerede bir çay kaşığı yoğurt verdim bebeğime..İkisinden de çok hoşlanmış gibi değildi..Meme emmeye bayılıyor..Oğlumun doğal sakinleştiricisi :))
Canim benim benim baya bi fazlaligim vardida onun icin depresyona girdim ya zaten ama yavastan gidiyor cok sükür,istedigim kiloya gelince söyleyecegimçok ideal ne güzel arkadaşım ne kadar fazlan kaldı şimdi bizi çatlatmak için cevap hiçççç olmaz demi
Hadi hayirlisi olsun bakalim.bizim de 4 ayın sonunda kilo 4.340 bou 63 cm.ve maalsef ek gıdaya başlayalım dedi dr .yoğurt sebze çorbası ve meyve suyu ile savaşımız bugün itibariyle başlamış durumda
Hos geldin canim,Endiselenme canim alismaya baslayinca daha cabuk adapte oluyorlar.Merhabalar ben daha yeni katılıyorum bu foruma. Minik oğluşum Çarşamba günü 4 ayını bitirecek. 3. ayın başına kadar sütüm gayet güzeldi. Göğsüm apse yaptı ve ben kasap bir doktora denk geldim, mahvetti herşeyi.Sütüm bayağı azaldı ve ben o zamandan beri mamayla takviye yaptım. Ama kontrolünde oğlanın kilosu bayağı fazla çıktı.Hep iri bir bebekti hatta ben bu yüzden normal doğum bile yapamadım. Ama şimdi 4. aydan katı gıdaya başlayacağız dedi doktor. Mamayla şişmesin dedi.. Acaba nasıl olacak diye endişeleniyorum...
Sende hosgeldin canim.Mama icin doktor tavsiyelerine uy canim,yavastan tatirabilirsin.Merhaba..Bende aranıza yeni katıldım..Benim oğlum 25 kasım doğumlu..Şu anda 7,5 kilo..Bu sebepten de henüz ek gıda için erken olduğunu düşünüyor doktor..Gerçi sütüm konusunda bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kilo alımı da iyi olunca, şu andaki duruma göre 5,5 aylıkken başlayacağız ek gıdaya..Ben bir kere bir çay kaşığı elma suyu, bir kerede bir çay kaşığı yoğurt verdim bebeğime..İkisinden de çok hoşlanmış gibi değildi..Meme emmeye bayılıyor..Oğlumun doğal sakinleştiricisi :))
kafa kalmadıki yanlış yazmışım kilo 4 ayın sonunda 6.340.bizim de 4 ayın sonunda kilo 4.340 bou 63 cm.ve maalsef ek gıdaya başlayalım dedi dr .yoğurt sebze çorbası ve meyve suyu ile savaşımız bugün itibariyle başlamış durumda
size de önce kolay sonra hayırlı olsun canım.sen daha tecrübelisin.şimdi yapamadıklarını yanlışlarını içinde kalanları bunda tekrar gözden geçirirsin.dediğin gibi biri hasta olunca hemen diğerine geçiyor.babamız okuldan eve sürekli nezle grip taşıyor bakalım ben başlayınca nolucak.evi revire çeviririm artıkcanım ya üzülme tabi o kadar hastalıkla uğraşıyorsun 2 tane ardarda senin halini ben anlıyorum bende büyükleri ard arda büyüttüm hep hastalanıyolardı 2 si birden önemli olan senin sağlığın aman kendine dikkat et sen iti olki onlarra bakasın bizde elmaya başladık 2 kaşık yoğurt bide muhallebiyle siftah yaptık
öncelikle hoş geldin canım.hala süt verebildiğine göre çokta üzülme.aç kalmaması gerekiyor mamadan baka çözüm yoksa yapacak bişey yokki.bu kadar süt alamayan bebeklerde var.4 ay da az bir zaman değil verebildiğin kadar da vereceksin hem üzülmeki stresle sütün azalmasın.Merhabalar ben daha yeni katılıyorum bu foruma. Minik oğluşum Çarşamba günü 4 ayını bitirecek. 3. ayın başına kadar sütüm gayet güzeldi. Göğsüm apse yaptı ve ben kasap bir doktora denk geldim, mahvetti herşeyi.Sütüm bayağı azaldı ve ben o zamandan beri mamayla takviye yaptım. Ama kontrolünde oğlanın kilosu bayağı fazla çıktı.Hep iri bir bebekti hatta ben bu yüzden normal doğum bile yapamadım. Ama şimdi 4. aydan katı gıdaya başlayacağız dedi doktor. Mamayla şişmesin dedi.. Acaba nasıl olacak diye endişeleniyorum...
Merhaba..Bende aranıza yeni katıldım..Benim oğlum 25 kasım doğumlu..Şu anda 7,5 kilo..Bu sebepten de henüz ek gıda için erken olduğunu düşünüyor doktor..Gerçi sütüm konusunda bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kilo alımı da iyi olunca, şu andaki duruma göre 5,5 aylıkken başlayacağız ek gıdaya..Ben bir kere bir çay kaşığı elma suyu, bir kerede bir çay kaşığı yoğurt verdim bebeğime..İkisinden de çok hoşlanmış gibi değildi..Meme emmeye bayılıyor..Oğlumun doğal sakinleştiricisi :))
kafa kalmadıki yanlış yazmışım kilo 4 ayın sonunda 6.340.
Ben geldim doktordan çok şükür oğlum alt sınırdan gecti bu ay kurtardık ek gıdayı önümüzdeki ay sulu gıdalar ile başlayacağız bir sonraki ayda ise katı gıdalara geçeceğiz... 6200 gr olmuş kilomuz :))) bu ay anne sütünün kalorisini arttırıcı besinler ile kendimi beslemeye devam :)))
Benimkide aynı 6200 gr boyu 63 cm... Daha bugün. Kontrolde bu ölcumlerle ek gıdaya geçmeyelim dedi bir ay daha yalnızca anne sütü devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?