- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.361
valla sana kolay gelsin geçen bizimkide hastalanmıştı kızım babasına diyorki baba alllahaşkına kim hastalanırsa hastalansın ama sen hastalanmmaselamm herkeslere. 2 gündür giremedim. yoğunum biraz.offffffffffffffff canım sıkılıyo.eşim de hastaoldu. ben haftasonu gelse de biraz bana yardım etse diye beklerken adam hasta oldu bi de o mızıldanıyo.allahım nereye yetişeceğimi şaşırdım.bi de okula başlıcam o zaman ne yapcam bakalım.
valla sana kolay gelsin geçen bizimkide hastalanmıştı kızım babasına diyorki baba alllahaşkına kim hastalanırsa hastalansın ama sen hastalanmma
merhabalar kızlar..bizde gezdik geldik oğlumla ilk defa çıktık.çok şükür bi sorun çıkmadı uyudu falan bebek arabasındaama akşam çok huysuzlandı ağlaya ağlaya uyudu nazar falanmı değdi anlamadım.ayrıca biz chıcconun bastonunu almaya karar verdik.buğün avm'de bebek arabası vardı chııco çok kullanışlı geldi(orada kulllanmak için veriolar).300tl baktıkta heralde yarın falan alırız.ozamanda çıkarız biraz dışarı gerçi havalar hala soğuk.aman biz misafir işlerini annem varken bitirdik.saolsunlar ii oluor ama zor yinede.
Allahım ya bi grip olmuş bizimki de doktora gitsem kesin beni hastaneye yatırır diye söylenip geziyo
senin hiç deyilse rapunze inanırmısın kuoförde blr utandımki sorma 4 aydır doğru düzgün taramadığımdan toplamaktan altları gıncık gıncık olmuş zor açıtı adamyaaaa benim de kuaföre gitmem lazım. rapunzele dödüm artık. ööffffffff
GEçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaslar ( çoklu alıntı yaparak cevaplamayı bilmiyorum henüz) çok şükür biraz toparladım inşallah birkaç güne iyice geçer... Malt içeceği içen varmı aranızda işe yarıyormu? Göğüslerin cok yumusadi süt azaldı gibi Malt içeceği deneyeceğim bakalım...
merhabalar kızlar..bizde gezdik geldik oğlumla ilk defa çıktık.çok şükür bi sorun çıkmadı uyudu falan bebek arabasındaama akşam çok huysuzlandı ağlaya ağlaya uyudu nazar falanmı değdi anlamadım.ayrıca biz chıcconun bastonunu almaya karar verdik.buğün avm'de bebek arabası vardı chııco çok kullanışlı geldi(orada kulllanmak için veriolar).300tl baktıkta heralde yarın falan alırız.ozamanda çıkarız biraz dışarı gerçi havalar hala soğuk.aman biz misafir işlerini annem varken bitirdik.saolsunlar ii oluor ama zor yinede.
GEçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaslar ( çoklu alıntı yaparak cevaplamayı bilmiyorum henüz) çok şükür biraz toparladım inşallah birkaç güne iyice geçer... Malt içeceği içen varmı aranızda işe yarıyormu? Göğüslerin cok yumusadi süt azaldı gibi Malt içeceği deneyeceğim bakalım...
ben içmedim bilmiyorum işe yararsa bende alayım, nette okudum kimi artırdı diyor kimi faydası yok anlamadım, birde bozanın tadına benziyor diyorlar ben o tatları sevmiyorum diye almadım
yani hiç boza içmedim ama ben ananaslısını içiorum armutlusuda var.gazoz gibi bişey zaten.tadıda gayet güzel.bende bilmiorum işe yarıormu ama heralde yarıodur diye içiorum.oğlumun kilosuda iizaten 1.50-2 tl falan şişesi ben kipadan alıorum.4,5şişe alsak kaç zaman içilior hergün içmiorum zaten
erran hayırlı olsun şimdiden Eki Görüntüle 369541 Eki Görüntüle 369542 Eki Görüntüle 369543 Eki Görüntüle 369544 Eki Görüntüle 369541 Eki Görüntüle 369542 Eki Görüntüle 369543 Eki Görüntüle 369544 işllhh ekleyebilmişimdir.nasıl yakışıklı olumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?