• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sağol canım ben de alıp bir deneyeyim, kulaktan dolma bilgilerle denemekten çekindim, en iyisi bir şişe alıp içmek:ssz:

kemece aklıma geldide süt arttırmak için ben humana çayı içiorum,rezene çayıda süt arttırırmış birde tahin pekmez yiyorum.onları dene birde istersen

kızlar bi kaç gün giremedik kızların hastalığı yüzünden roman olacak kadar yazmıssınız daha geçmişi okumadan artacak sayfalar nasıl yetişicez akalım

Arkadaşlar günaydın. Bugün 18 Mart. Bildiğiniz üzre Çanakkale şehitlerini hatırladığımız nacizane günlerden biri. Her ne kadar bu gün hatırlamamız gerekenlerden çok, okul yıllarımızda zorunlu olarak rol aldığımız programları hatırlatsa da bize, ben Çanakkalede babası şehit olduktan sonra yetim büyümüş bir dedenin torunu olarak tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum... Dualarımızı esirgemeyelim,

:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:

kemece aklıma geldide süt arttırmak için ben humana çayı içiorum,rezene çayıda süt arttırırmış birde tahin pekmez yiyorum.onları dene birde istersen

kızlarrrr bulgur pilavı yiyin bulgur. ben özellikle denedim inanılmaz arttırıyo sütü.

teşekkürler serap ve nuya, tahin pekmez yiyorum gerçekten işe yarıyor sadece biraz kilo aldırıyor :50: bulgur soğan oğlana çok gaz yapıyor

kızlar bi kaç gün giremedik kızların hastalığı yüzünden roman olacak kadar yazmıssınız daha geçmişi okumadan artacak sayfalar nasıl yetişicez akalım
sprey iyileşmedi mi kızlar ya, allah sana sabır kızlara şifa versin :16:

yaaa biliorum hatta soğan ve kuru börülcede arttırıor ama bende soğan ve bulgur gaz yapıor.oğlan atıor ama çok olunca zor oluor

Canim her kadin icin sütü arttiran yiyecek farklilik gösteriyor,sen yediklerini takip edip sütün fazla olan günlerde neler yedigini takip et o zaman bulabilirsin.

Günaydın kasım anneleri ve birinden tatlı bebekleri günümüz aydın olsun haftamız güzel gazsız ağlamaksız bol neşeli huzurlu geçsin. Benim oğlan bugün doktor kontrolüne gidecek yine az kilo aldıysa sulu gıdalar ile ek gıdaya geçeceğiz bakalım kısmet :)

Günaydın kasım anneleri ve birinden tatlı bebekleri günümüz aydın olsun haftamız güzel gazsız ağlamaksız bol neşeli huzurlu geçsin. Benim oğlan bugün doktor kontrolüne gidecek yine az kilo aldıysa sulu gıdalar ile ek gıdaya geçeceğiz bakalım kısmet :)

hadi hayırlısı işllhh ii kilo almıştırda başlamazsın.ama başlarsanda üzülme zaten şurda kaç ay kaldı ek gıdaya 1-2ay sonra hepimiz geçicez

Gunaydnnnn...herkesr iyi haftalar...

kızlar günaydın :119: gününüz ve haftanız iyi geçsin...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Herkese günaydin,güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum herkese.
hadi hayırlısı işllhh ii kilo almıştırda başlamazsın.ama başlarsanda üzülme zaten şurda kaç ay kaldı ek gıdaya 1-2ay sonra hepimiz geçicez

Bizimde doktor kontrolümüz yarin haydi hayirlisi bakalim.

ben size içtiklerimi saysam şaşırırsınız karışık komposto hala doğumdan beri yypıyorum artı malt ,rezene ,humana,hergün bulgur airetten hiç aksatmadan bunlaeın üstüne 2 lt su bunları daima içiyorum am hala süt özürlüyüm bu ne biçim iş anlamadum:26:

kızlar oto koltuğu kullananlar hangi marka kullanıor.ayrıca büyük almak iyimi?cevaplarınızı bekliorum

bence artık oturmaya baslıcaklar büyüklerden al benimkinin ayaklar artık raahatsız oluyor 0-15 aylıklarda hatta onda yatmak istemio bayb cosy kullanıyorum ama artık bi aya kullanamyız sadece onu oturma pozisoyu var ona alıp ilerde yemek yerken kullanabilirim şimdi bile o pozisyonda rahat edio

hepinize mrb bu hafta sonu ve bugn bende giremedm yeni griorum o kadar cok iş yaptım ki cok yogundum sizde kaldı aklım ama biraz okudum kızı aşıdan getirdik babamız diş dolgusuna gitti benimde ev işine devam etmem lazım size anlatıreım gelince bu arada kızımın kilosu ii 7000 gram ek gıdaya 5inci ayımız bitsn gececegim bu konuyu da anlatırım aslında süt yetio ama sadee bir ay önce baslıcam görüşrzzzzzzzzzz:3::3:

sprey iyileşmedi mi kızlar ya, allah sana sabır kızlara şifa versin :16:[/QUOTE] toparlanmaya çalışıyoruz işte ama tamamen geçmiş değil kulak inatçı maalsef nisanın ilk haftasına risk devam ediyor.dr tekrar nezle grip olmayın dedi bizde başüstüne deyip geldik.öyle büyücekler işte

Back
X