- 23 Mayıs 2011
- 435
- 132
- 303
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.441
Herkesin sütü aynı şekilde yaramazmış ama bebeğe..hem güzel gelicek hem de yaricak
Yarayıp yaramadığını da anca ilerde anlicaz herhalde
kızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıfsadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
ama doktor artık devam sütüne geçebilirsin dedi. üzülerek de olsa artık günde 1 sefer mama veriyorum 3 gündür.
mamalara geçen tek benmiyim ? aptamil almıştım ama doktor bebelac tavsiye etti.[/Q
benimki mama da almıyor hero bayb nin elmalı muzlu püresini aldım onu da yemedi evde elma suyu veriyoum onu da almıyor yoğurt verdim onu da almıyor bakalım artık alıştıracağız bir şekilde
kızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıfsadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
ama doktor artık devam sütüne geçebilirsin dedi. üzülerek de olsa artık günde 1 sefer mama veriyorum 3 gündür.
mamalara geçen tek benmiyim ? aptamil almıştım ama doktor bebelac tavsiye etti.
serap senin oğlan ne zaman doğdu? benimki 30 kasımlı ticker da 3 ay 2 hafta 6 günlük çıkıyo, seninki 3 ay 2 haftalık, yakın günlerde doğdular herhalde. bu arada maşallah oğluna
0h be twker teker dökülmeye başladınız. saol canım daha iyi ilaçlara devam ediyoruz ben ek gıdaya başladım 2 kere apptamil veriyorum kaşıkla yiyo elma suyu bide yoğurt ilk başta hiç sevmmedi ama şimdi yiyo az azdenis bebeğin nasıl oldu? tatlı bıdık biraz daha iyileşti mi? ek gıda nasıl gidiyor? bende 29 martta götüreceğim aşıya bakalım kilo ne çıkacak, korkuyorum valla:18:
üzülme bende maya başladım mecbur doymuyordu kilosuda azdı yapcak bişey yoktu seninki kaç kilo benimki 6200 gr gerçi hastalıktan gözümüzü açamadık bizde doğduğundan beri reflüsü vardı hep kusuyordu refiü ilaçları içtik 2 ay az topaladı dedik idrarında iltahap .ıktı ilaç alıyo şu anda yine anlıycağın sağlıklı olsunda mama yesin napalımkızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıfsadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
mamalara geçen tek benmiyim ? aptamil almıştım ama doktor bebelac tavsiye etti.[/Q
benimki mama da almıyor hero bayb nin elmalı muzlu püresini aldım onu da yemedi evde elma suyu veriyoum onu da almıyor yoğurt verdim onu da almıyor bakalım artık alıştıracağız bir şekilde
canım benm oğlandsa yakın sennkine 25kasımda dünyaya geldi
nabersiniz görüşmeyeli..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...
3 aylık bebe ile gezi olur muymus...oldu valla..
gaziantep adana hatay iskenderun derken öööle bi yorulduk ki..benim bidik ucagı sevdi..bindigi gibi bi uyudu tirbülansta filan horladı resmen...
döndük bakalım..hayat devam ediyor..bugunde aksama 12 kişilik arkadas grubum geliyo..evde temizlikçim var..birazdan ikrama girişcem..fazla olamıcam bugunde sizinle..
bu arada biz 22 kasım dogumluyuz ama hemsire 4.ay asısına ayın 27sinde gelin dedi..daha bekliyoz bakalım kilosu kac olmus boyu ne olmus..
emiyo şimdilik..hiç ek gıdaya gecesim yok..bi de onlarla mı ugrascaz..kendime yemek anca yapıyom..
neyse...hadin öptüm hepinizi...
0h be twker teker dökülmeye başladınız. saol canım daha iyi ilaçlara devam ediyoruz ben ek gıdaya başladım 2 kere apptamil veriyorum kaşıkla yiyo elma suyu bide yoğurt ilk başta hiç sevmmedi ama şimdi yiyo az az
edibe yerin çok belli oldu arkadaşım. özlettinsöylediklerin geçekten çok ilginç sahidende sütü takmamak gerek ama işte onu yapabilmek marifet.benle kardeşim 2 yaşına kadar emmişiz ama 2mizdede kemik yoğunluğunda azalma var nasıl emdiysek artık. Benim kızımda 40 gün emdi gerçi alerjik astım bronşitten çok çekmiştik küçükken ama şidi iyi gerçi evtozuna alerjisi vara ama gel görki oda ayleden geliyo bende var teyzelerinde var hatırlatıtlrım 2 şer sene emmişiz göya şimdi kızım 1 . 79 boyunda
hoş geldin
iyi olmasına sevindimforumda nerdeyse ek gıda almayan bebek kalmıcak, kolay gelsin
bugün edibeyle sen anne sütüne ilişkin tüm tezleri çürüttünüz
Canım, senin ticker da bir problem var herhalde..Benim oğlum da 25 kasım doğumlu ama ticker 3 ay 3 hafta 3 günlük gösteriyor..
acele etme alışır 1 2 güne kadarkızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıfsadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
benimki mama da almıyor hero bayb nin elmalı muzlu püresini aldım onu da yemedi evde elma suyu veriyoum onu da almıyor
yoğurt verdim onu da almıyor bakalım artık alıştıracağız bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?