2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aynen ööyle Edibecim.Ne zaman acaba doyuyomu diye kafaya taksam sütüm azalıyo.Ben de hiiiiç takılmıyorum artk..Nasılsa 4 ay da bitti ek gıdaya başlarsa da pek problem olmaz bu zamandan sonra...
Yemek içmekten önce stres..

Herkesin sütü aynı şekilde yaramazmış ama bebeğe..hem güzel gelicek hem de yaricak

Yarayıp yaramadığını da anca ilerde anlicaz herhalde

Herkesin sütü aynı şekilde yaramazmış ama bebeğe..hem güzel gelicek hem de yaricak

Yarayıp yaramadığını da anca ilerde anlicaz herhalde

her annenin sütünün kalitesi aynıdır. hepsinde demir magnezyum, vitamin, mineral herşey vardır. sadece yağlı süt olup olmama bakımından ayrılırlar birbirlerinden. o da bebeğin kilo alımını etkileyen durum olur.yani fakir bir anne ile zengin anne nin sütü aynıdır..bebekler aynı şekilde beslenir yalnızca fakir olan annenin bebeği ihtiyaçlarını annenin kendi dokusundan harcayarak onu eriterek beslenir o kadar yani..
ben böyle duymustum ama..belki yanlış bi bilgidir..

kızlar benim bebişim hepinizinkinden zayıf sadece anne sütü veriyordum doyana kadar emziriyordum hiç de ağlamıyordu.
ama doktor artık devam sütüne geçebilirsin dedi. üzülerek de olsa artık günde 1 sefer mama veriyorum 3 gündür.
mamalara geçen tek benmiyim ? aptamil almıştım ama doktor bebelac tavsiye etti.

canım kaç kilo ki bebeğğin
biz dün aşıya gittik 6850 çıktı sadece anne sütüyle besleniyor mama veremiyorum çünkü biberon almıyor hemşire artık ek gıdaları tattırmaya başla dedi bir ay sonra sütün yetmemeye başlar tatlara alışmaya başlasın dedi

edibee hoşgeldin sen gittin gamzede gitti biryerlere.aman ne ii yaptın bizde eşimle karar verdik memlekete giderken gezerek gitcez.oh yarasın paşaya sütler.dediğin gibi en iisi takmamak sütü.ben hiç emmeyenlerdenm.öncedende demiştim allaha şükür hastaneye hamile olunca gittim desem yeridir.tabii yinede emzirmek için uğraşıoruz nasip nereye kadarsa yani

denis bebeğin nasıl oldu? tatlı bıdık biraz daha iyileşti mi? ek gıda nasıl gidiyor? bende 29 martta götüreceğim aşıya bakalım kilo ne çıkacak, korkuyorum valla:18:
0h be twker teker dökülmeye başladınız. saol canım daha iyi ilaçlara devam ediyoruz ben ek gıdaya başladım 2 kere apptamil veriyorum kaşıkla yiyo elma suyu bide yoğurt ilk başta hiç sevmmedi ama şimdi yiyo az az

edibe yerin çok belli oldu arkadaşım. özlettin söylediklerin geçekten çok ilginç sahidende sütü takmamak gerek ama işte onu yapabilmek marifet.benle kardeşim 2 yaşına kadar emmişiz ama 2mizdede kemik yoğunluğunda azalma var nasıl emdiysek artık. Benim kızımda 40 gün emdi gerçi alerjik astım bronşitten çok çekmiştik küçükken ama şidi iyi gerçi evtozuna alerjisi vara ama gel görki oda ayleden geliyo bende var teyzelerinde var hatırlatıtlrım 2 şer sene emmişiz göya şimdi kızım 1 . 79 boyunda

kızlar 5400 benimki. bu ay sadece 400 gr almış. 3 gündür mama artı anne sütü gidiyoruz bakalım benim kız sıfır beden olcak galiba bebelac milupa arasında hala kararsızım. doktor bebelac diyor

hoş geldin

iyi olmasına sevindim forumda nerdeyse ek gıda almayan bebek kalmıcak, kolay gelsin

bugün edibeyle sen anne sütüne ilişkin tüm tezleri çürüttünüz

hoş geldin

iyi olmasına sevindim forumda nerdeyse ek gıda almayan bebek kalmıcak, kolay gelsin

bugün edibeyle sen anne sütüne ilişkin tüm tezleri çürüttünüz

napıyım canım ya forumdda çok üzülen var baksanıza mamaya ek gıdaya başladığı için üzülen annelere bide kendime teselli olur umarım

hiç üzülmeyin diyorum ya hangi mama ile beslenen cocugu görsem taş gibi masallah..gidin bi kreşe dizin sıraya sorun ..
bu arada hoşşşşbulduk ciciler...

ben sadece 2 ay emmişim o zaman mama da yokmus ananemlerde..direk tarhana yani..1.80 boyum 38 beden massallah bi şeyim..hastada olmadım şimdiye kadar...anne sütü...ne bileyim ya...daha konusmicam iste...

ben kolayıma geldiği için anne sütü ile devam ediyorum..bakalım 27 sinde aşı günü kaç kilo cıkar ona göre devam ederim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…