2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
allah allah buğün topik pek sakin kimseler yokkkbenim oğluş uyudu.ama kızlar geceleri çok uyanmaya başaldık.normalde 2daefa kalkıor ama 2gündür 4defa uyanıor.emzirmiorum her seferinde uyuyor sonra.anlamadım ya hadi hayırlısı

Bizde de aynı problem vardı.Ben bu durumu şöyle aştım belki yardımcı olur. Akşam saat 7-8 memesinden sonra yatırıp 11-12 gibi uyandığında hemen hızlı bir ılık duş alıyorum önce beraber (herhalde ten tene ılık su iyi geliyor) sonra memesini verip yatırıyorum. Bu sayede yatıyor sabah 10-11e kadar uyuyor valla.Ben bu yönteme gaza iyi geliyor diye başlamıştım ama uykusu da düzeltince, gaz normale dönmesine rağmen devam ettim :)))

canım biz zaten yaklaşık hergün 7-8gibi banyo yaptırıoruz gece üşür diye korkuorum 12gibi kaloriferler sönüor.dur bakalım rahat rahat uyudu işllhh gece sorun çıkmaz

canım biz zaten yaklaşık hergün 7-8gibi banyo yaptırıoruz gece üşür diye korkuorum 12gibi kaloriferler sönüor.dur bakalım rahat rahat uyudu işllhh gece sorun çıkmaz

Bizde de 12de sönüyor canım. Ama herhalde benim vücut ısımla da ısınıyo ki Allah'a şükür hiç üşümedi bu güne kadar 2 aydır. İnşallah uyur bu akşam güzel güzel dua ederim sana. ) Ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum... Bizim canavar da uyanmak bilmedi yine uyku düzeni kaydı

serap ya kuzucuğun büyüdüğü için daha çok acıkıyor yda süt az geiyo olabilirmi?

günaydın arkadaşlar biz de dün dr a gittik 4 ay 16 günlük 6600 kilosu bana bi,raz az geldi bizim de gece sık uyanmaları var bazen saat başı kalkıyor her kalkışta da emiyor ve uyuyor dr doymuyordur artık dedi bazı bebekler 4. aydan sonra anne sütü ile doymazmış dedi ama yavaş yavaş elma suyu falan verebilirsin dedi ben de denedim ama sevmedi

serap ya kuzucuğun büyüdüğü için daha çok acıkıyor yda süt az geiyo olabilirmi?

ya emdikten sonra bile sıkınca sütüm fışkırıor.kilosuda çok ii buğünde uyandı ama 1defa uyandı çok şükür.sabah 7gibide tamamen uyandı gaz geldi iice.şimdi kalktı bakalım birazdan tekrar uyucak işllhh

canım bende bazen veriorum elmayı cam rendeyle yapınca püre gibi oluor zaten.ama benm oğlan elma püresi yiyince daha çok acıkıor.hemen emmek istior anlamadım gitti.doktor ek gıda verme dedi.2hafta önce gittiğimizde 7kiloydu.çok şükür kilosu ii ama bakalım bu ay nasıl olacak.çok iştahlı oğluşum

işte aynı benim durumum da böyle :) doymuyor oğlum, o yüzden de geceleri bir türlü uyku düzeni yok..Pazartesi aşıya gideceğiz..Ek gıda için erken olsa dahi belki gece mama verebilirim, doktora sormadan da birşey yapmak istemiyorum..Bu arada benim bebeğim de ne elma suyundan ne de yoğurttan hoşlandı..Varsa yoksa meme :)

annekelebek hoşgeldin, bebeğine maşallah

karaca83 hoşgeldin aramıza seninde bebeğine maşallah

serap senin oğlan ne zaman doğdu? benimki 30 kasımlı ticker da 3 ay 2 hafta 6 günlük çıkıyo, seninki 3 ay 2 haftalık, yakın günlerde doğdular herhalde. bu arada maşallah oğluna

denis bebeğin nasıl oldu? tatlı bıdık biraz daha iyileşti mi? ek gıda nasıl gidiyor? bende 29 martta götüreceğim aşıya bakalım kilo ne çıkacak, korkuyorum valla:18:

"karaca83 hoşgeldin aramıza seninde bebeğine maşallah"

Çok teşekkürler kemece ..Allah hepimizin bebeğini nazardan saklasın..

Son düzenleme:
nabersiniz görüşmeyeli..yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...
3 aylık bebe ile gezi olur muymus...oldu valla..
gaziantep adana hatay iskenderun derken öööle bi yorulduk ki..benim bidik ucagı sevdi..bindigi gibi bi uyudu tirbülansta filan horladı resmen...
döndük bakalım..hayat devam ediyor..bugunde aksama 12 kişilik arkadas grubum geliyo..evde temizlikçim var..birazdan ikrama girişcem..fazla olamıcam bugunde sizinle..
bu arada biz 22 kasım dogumluyuz ama hemsire 4.ay asısına ayın 27sinde gelin dedi..daha bekliyoz bakalım kilosu kac olmus boyu ne olmus..
emiyo şimdilik..hiç ek gıdaya gecesim yok..bi de onlarla mı ugrascaz..kendime yemek anca yapıyom..
neyse...hadin öptüm hepinizi...

bu arada size trajikomik bi şey anlatıcam..
tatil boyunca o kadar dengesiz ve o kadar sacma seyler yiyiip içtim yasadım ki...
ama tatil boyunca da sütün fıskırdı resmen cocuk boguluyodu..
yediğime içtiğime hiç dikkat edemedim..
bi gün boyunca su içmediğim oldu..
sabah baklava yiyip aksam dagıttıgım..
sacma sapan seylerle karın doyurdugum..
susuzluktAN VE YORGUNLUKTAN dilim dağagımın düğümlendiği...
gezcem diye gece 2 lerde yatıp gündüz yedilerde kalkmam..
yorugunluktan zombiye dönmem..
ve işte böyle sartlar altında sütüm deli gibi fıskırdı..komedi ya...
süt yapan seyler meyler falan hikaye kardesim..
süt yapan tek sey onu unutup kafaya hiiiiçç takmamak..
hala tatilde olusan sütümle besleniyo resmen bıdık..
Allah ım cok komik ya..

yani daha hasta olmadı hiç benim cocuk ama cevremde o kadar cok örnek görür oldum ki anlatamam..
sırf anne sütü ile beslenen ve hastalıktan kurtulamayan eni konu sürekli bronşitmiş gripmiş oymuş buymuş olan coook fazla bebe var..
öte yandan hiiiç anne sütü emmemiş taşş gibi bebeler var..mesela benim halamın oglu adamı cıplak cıkarsan dısarı bana mısın demiyo...daha ömründe hiç antibiyotik kullanmamaıs..lise ye gidiyo..anne sütünü bi ml bile almamıs..hhiiiiçççç hem de hiçç..
valla kreşlerde hasta olanları ayırın bi kenara anne sütü ile beslenenler resmen..
bi bakın bak etrafa..cok sasırtıcı ama cok da fazla ............
o yüzden su süt olayını takmayın kızlar..gercekten..sütünüz yoksa da bi hayrı var o işin..
simdi var ya ben 2.cocuk ta sütüm olsun diye bu kadar hırpalar mıyım kendimi bilemiyorum yani..
içer miyim o b.. gibi rezeneyi... hiiçç sanmam..
bakın bi etrafa sizde hadi...
anne sütünün tek avantajı hazır sıcak bbulasıksız pratik vs olması valla..bi de cocukla gögüsteki o duygusal temas..
hadin kolay gelsin..

yani daha hasta olmadı hiç benim cocuk ama cevremde o kadar cok örnek görür oldum ki anlatamam..
sırf anne sütü ile beslenen ve hastalıktan kurtulamayan eni konu sürekli bronşitmiş gripmiş oymuş buymuş olan coook fazla bebe var..
öte yandan hiiiç anne sütü emmemiş taşş gibi bebeler var..mesela benim halamın oglu adamı cıplak cıkarsan dısarı bana mısın demiyo...daha ömründe hiç antibiyotik kullanmamaıs..lise ye gidiyo..anne sütünü bi ml bile almamıs..hhiiiiçççç hem de hiçç..
valla kreşlerde hasta olanları ayırın bi kenara anne sütü ile beslenenler resmen..
bi bakın bak etrafa..cok sasırtıcı ama cok da fazla ............
o yüzden su süt olayını takmayın kızlar..gercekten..sütünüz yoksa da bi hayrı var o işin..
simdi var ya ben 2.cocuk ta sütüm olsun diye bu kadar hırpalar mıyım kendimi bilemiyorum yani..
içer miyim o b.. gibi rezeneyi... hiiçç sanmam..
bakın bi etrafa sizde hadi...
anne sütünün tek avantajı hazır sıcak bbulasıksız pratik vs olması valla..bi de cocukla gögüsteki o duygusal temas..
hadin kolay gelsin..

ya ben yine su elmalı cikolata toplarından yapıcam içine biraz pişmaniye koysam nasıl olur sizce berbat etmem di mi deniyim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…