- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.421
allah allah buğün topik pek sakin kimseler yokkkbenim oğluş uyudu.ama kızlar geceleri çok uyanmaya başaldık.normalde 2daefa kalkıor ama 2gündür 4defa uyanıor.emzirmiorum her seferinde uyuyor sonra.anlamadım ya hadi hayırlısı
Bizde de aynı problem vardı.Ben bu durumu şöyle aştım belki yardımcı olur. Akşam saat 7-8 memesinden sonra yatırıp 11-12 gibi uyandığında hemen hızlı bir ılık duş alıyorum önce beraber (herhalde ten tene ılık su iyi geliyor) sonra memesini verip yatırıyorum. Bu sayede yatıyor sabah 10-11e kadar uyuyor valla.Ben bu yönteme gaza iyi geliyor diye başlamıştım ama uykusu da düzeltince, gaz normale dönmesine rağmen devam ettim :)))
canım biz zaten yaklaşık hergün 7-8gibi banyo yaptırıoruz gece üşür diye korkuorum 12gibi kaloriferler sönüor.dur bakalım rahat rahat uyudu işllhh gece sorun çıkmaz
allah allah buğün topik pek sakin kimseler yokkkbenim oğluş uyudu.ama kızlar geceleri çok uyanmaya başaldık.normalde 2daefa kalkıor ama 2gündür 4defa uyanıor.emzirmiorum her seferinde uyuyor sonra.anlamadım ya hadi hayırlısı
serap ya kuzucuğun büyüdüğü için daha çok acıkıyor yda süt az geiyo olabilirmi?
günaydın arkadaşlar biz de dün dr a gittik 4 ay 16 günlük 6600 kilosu bana bi,raz az geldi bizim de gece sık uyanmaları var bazen saat başı kalkıyor her kalkışta da emiyor ve uyuyor dr doymuyordur artık dedi bazı bebekler 4. aydan sonra anne sütü ile doymazmış dedi ama yavaş yavaş elma suyu falan verebilirsin dedi ben de denedim ama sevmedi
günaydın arkadaşlar biz de dün dr a gittik 4 ay 16 günlük 6600 kilosu bana bi,raz az geldi bizim de gece sık uyanmaları var bazen saat başı kalkıyor her kalkışta da emiyor ve uyuyor dr doymuyordur artık dedi bazı bebekler 4. aydan sonra anne sütü ile doymazmış dedi ama yavaş yavaş elma suyu falan verebilirsin dedi ben de denedim ama sevmedi
Merhabalar ben daha yeni katılıyorum bu foruma. Minik oğluşum Çarşamba günü 4 ayını bitirecek. 3. ayın başına kadar sütüm gayet güzeldi. Göğsüm apse yaptı ve ben kasap bir doktora denk geldim, mahvetti herşeyi.Sütüm bayağı azaldı ve ben o zamandan beri mamayla takviye yaptım. Ama kontrolünde oğlanın kilosu bayağı fazla çıktı.Hep iri bir bebekti hatta ben bu yüzden normal doğum bile yapamadım. Ama şimdi 4. aydan katı gıdaya başlayacağız dedi doktor. Mamayla şişmesin dedi.. Acaba nasıl olacak diye endişeleniyorum...
Merhaba..Bende aranıza yeni katıldım..Benim oğlum 25 kasım doğumlu..Şu anda 7,5 kilo..Bu sebepten de henüz ek gıda için erken olduğunu düşünüyor doktor..Gerçi sütüm konusunda bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım, kilo alımı da iyi olunca, şu andaki duruma göre 5,5 aylıkken başlayacağız ek gıdaya..Ben bir kere bir çay kaşığı elma suyu, bir kerede bir çay kaşığı yoğurt verdim bebeğime..İkisinden de çok hoşlanmış gibi değildi..Meme emmeye bayılıyor..Oğlumun doğal sakinleştiricisi :))
canım bende bazen veriorum elmayı cam rendeyle yapınca püre gibi oluor zaten.ama benm oğlan elma püresi yiyince daha çok acıkıor.hemen emmek istior anlamadım gitti.doktor ek gıda verme dedi.2hafta önce gittiğimizde 7kiloydu.çok şükür kilosu ii ama bakalım bu ay nasıl olacak.çok iştahlı oğluşum
yeni gelen arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı hoş geldinlz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?