• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Hatay'da Harbiye'deki şelaleye gideceksin.Yaz olsa ayaklarınızı suya sokup oturacağınız masalar var ama su o zaman bile donduruyor ayakları şimdi imkanı yok olmaz.Antakya'da mutlaka künefe yiyeceksin.Tabii ki Antakya Mozaik Müzesi'ni gezeceksin.Ben defalarca gezdim ama şimdi gitsem yine her eserin önünde saatler geçirebilirim.İskenderun'un sahilinde gez,döneri de meşhurdur ye.(Canım babaannem orda.Çok özledim.Benim yerime öpsen:16:)Aaaa bu arada Antakya kilise doludur,hepsi de muhteşemdir.Mutlaka bir ikisini gez.Saint Pierre var dağın içine oymuşlar,küçük ama beni çok etkilemişti niyeyse.Titus Tüneli var.Mezarlar var orda.Ayyy hepsini iyice gezin valla.(Tarihe düşkünüm de ben,belli ediyorum di mi?)Hatay çok rüzgarlı olur dikkat et kendine,bebişine.Yarıkkaya var derler,ordan esermiş o rüzgar.

Nasıl unuttum ya hayret.İçli köfte de ye Antakya'da.:52::52::52:Canım çekti valla.Annem olsa yanımda yapardı şimdi.Yerdik afiyetle:14:

kızz edibe ne özendirdin şimdi benii.ohhh iice gez bizim içindee.
asu şu ilacın ismini versene bakalım buğün yaptı işşllh düzelmiştir.bu zamana kadar pek düzgündü ya bakalım.
ohh ayrıca oğluş uyudu dinlenme zamanı.banyo oldu oğluşum rahat rahat uyur işllhh

kızz edibe ne özendirdin şimdi benii.ohhh iice gez bizim içindee.
asu şu ilacın ismini versene bakalım buğün yaptı işşllh düzelmiştir.bu zamana kadar pek düzgündü ya bakalım.
ohh ayrıca oğluş uyudu dinlenme zamanı.banyo oldu oğluşum rahat rahat uyur işllhh

herbacol drop adı cnm. bağrsak düzenleyıcı bitksel bir srup. dr na da bı daniş sen yınee

Kızlar merhaba
Bende sizi bayadır takip ediyorum amabir türlü yazma fırsatım olmamıştı. Bebeğim sizinkiler gibi 4 aylık.
Sadece anne sütüyle besliyordum ama geçen ay 500 gr bu ay ise 400 gr alınca dr. ek gıdaya başladı.
Sabah meyve suyu, öğlen yoğurt, akşam da muhallebi verdim 2 gündür, hepsini de severek yedi. Yedikten hemen sonra da emzirdim eskisi gibi.
Şu an 5900 kilosu, boyu 61 cm inşallah bu aydan sonra daha bi kilo alacak.
Ek gıdaya geçtiğimiz için de memnunum ben. Bu arada ben de kilolarıma çok taktığım için yediklerime dikkat ediyordum ve her gün spora gidiyordum belki de ondan kilo alamadı bebeğim.
ama hala eskisi gibi emiyor sadece ek olarak gıda veriyoruz zaten onlardan da 2 kaşık fln ancak yiyor.

kızlar ben bebek arabası bakıorum.tavsiyelerinizi bekliorum.alanlar hangi marka aldı ve nekadar.birde mama sandalyesi bakıom tabi daha erkende siz ne düşünüosunuz?gerekli mii yoksa boşuna mı alınır?özellikle tecrübeli annelerden cevap bekliorum

kızlar ben bebek arabası bakıorum.tavsiyelerinizi bekliorum.alanlar hangi marka aldı ve nekadar.birde mama sandalyesi bakıom tabi daha erkende siz ne düşünüosunuz?gerekli mii yoksa boşuna mı alınır?özellikle tecrübeli annelerden cevap bekliorum

Kanz KZ-2020 Enigma Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası

Ürünün kodu: KZ-2020
Ürünün Adı: Hummer Enigma
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Ürün ağırlığı: 7,2 kg.
Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg.
Kullanım zamanı: 0 aydan itibaren EU (48 ay)
Kalite belgeleri: CE

ben buna baktımm netten ama karar veremedim ben köyde çalıştığım için pek bakma fırsatım oolmuyor netten alacağım ama nasıl acaba Alüminyum kasa diyor ağırlığı da 7,2 diyor ama karar veremedim bu araba hakkında fikri olan varsa lütfen paylaşır mı

Son düzenleme:
kızlar sabah sabha uyandım süpürge yaptım yemeğimi koydum şimdi dinleniorum oğluşumu emzircemm..ohh ev temizlendi azcıkk..
:15::15:canım fiyatı ne kadar bu arabanın.alüminyum olunca daha hafif oluo.bende kraftla pıerre cardın baktım.çift yönlü baktım.birde chıcco baston baktım.bakalım heralde hafta sonu alcaz.

Fiyatı : 349,90 TL

DİKKAT KANZ ÜRÜNLERİNDE :

1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ

2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ.

3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR.
Özellikleri

YENİ!!!-Kolayca değişebilen ve ayarlanabilen oturma ünitesi 4 pozisyonda kullanılabilir; Oturma, dinlenme Masaj ve yatış pozisyonu
YENİ!!!-Oturma ünitesinin ön tarafında, çocuğunuz oturduğunda onu ergonomik olarak destekleyen U şekilli Çıkarabilen koruma barı mevcut
YENİ!!!-Birbiriyle tamamen uyumlu renklerde aksesuar serisi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg
Miktar/ ml/ Kg: 6.9 kg
Ürün Madde İçeriği: Şase Gümüş Rengi mat Alüminyum kasa (A1 High Performance Alüminyum) , Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir.
Temizlenme: Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir
Kullanım zamanı: + 0 aydan itibaren EU (48 ay)

Teknik Özellikler

YENİ!!!-Çift taraflı kullanım özellikli(bebeği görebilmeniz için)
YENİ!!!-Kol yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
YENİ!!!-Komple kapanan tül pencereli üst tente
YENİ!!!-4 kademe ayarlı sırt dayanağı
YENİ!!!-Çıkabilen ön bar ve komple kumaş
YENİ!!!-5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları, Tek tuşla açılabilir
YENİ!!!-Geniş açılı 360 derece dönebilen ön ve arka tekerlekler,frenlenebilir arka tekerlekler(4 tekerde dönebilir)
YENİ!!!-Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık
YENİ!!!-pratik takılabilen ayak rüzgarlığı
YENİ!!!-Sportif sepet, - Tek elle kapanabilme mekanizması
YENİ!!!-Çift emniyet kilidi
YENİ!!!-Katlandığında Arabaların Bagajında Az Yer Kaplar
YENİ!!!-Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır.
YENİ!!!-Aliminyum Kadrodan İmal Edildiği İçin Çok Hafif Olan Bu Arabanın En Büyük Özelliği Tek Elle Koldaki Düğmeye Tek Haraketle Basarak Katlanır Bu Özellik Annenin Bebek Kucaktayken Arabayı Açıp Katlayabilmesini Sağlar.

çevremede tecrübeli anneler de olmadığı için karar veremiyorm

cnm ben de cok anlamam. gııtıgmz gıbı almstk bizde baston olanlardan. heryere sığıyor coook pratık.hem de hafıf. piere cardın benmkısı. kanz ın arabasını kullanan arkadasım yok coğu kraft kullanıyor.

valla ben arabayı aldıktan sonra cooook guzel şık bebek arabalrı gördm. acayıp bişeydı. yabancıydı markası. ama harıkaaaaaa. param bol olursa ikinci cocuğumda ole bişey alıcammm.

Back
X