• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim ki oyun halısındaki oyuncaklarla hala bakısıyor..uzanma gibi bir merakı yok..tembel midir nedir..:52::52:

bizim bebişler aynı gün doğmuş galiba dimi doğum günleri aynı :) ilgi alanı farklıdır seninkinin merak etme seninki arabalara ya da toplara meraklı olabilir nedir bu yumuşak ayıcıklar kız işi diyordur uzanmaya tenezzül etmiyordur

nehir ada çok geçmiş olsun
gamze doktora götürdünmü orta kulak ilthp yatarak emmekten oluyor diye duymuştum bazen ben de yatarak emziriyorum korkuyomda bir yandan
bide bişey sorayım bağırsaklarım çok tembel 3 gün ara ile çalışıyor sizindemi öle demir hapını ben bıraktım 1 hafta 10 gündür içmiyorum:17:

çok teşekkür ederim canım ben de orta kulak iltihabıyla ilgili böyle bişey duymuştum ablamın kızının da çok oluyor ama o yatarak emzirmiyor kulağına su falan da kaçıyor olabilir yıkarken biz ondan şüphelenmiştik benim bahsettiğin gibi bi sorunum yok canım ben düzenli çıkıyorum tuvalete ama ilaçtan da olabilir o ilaç ne kadar düzenli tuvalete çıkmamızı sağlıyordu dimi bu arada ben vitaminleri kan ilacını bırakalı çokoldu devam etsemiydim yaa siz hala içiyor musunuz?

bizim bebişler aynı gün doğmuş galiba dimi doğum günleri aynı :) ilgi alanı farklıdır seninkinin merak etme seninki arabalara ya da toplara meraklı olabilir nedir bu yumuşak ayıcıklar kız işi diyordur uzanmaya tenezzül etmiyordur

sanırım öyle..bizimki sarkıcı olacak galiba uzanmaya hiç niyeti yok ama susturamıyoruz 24 ssat agu gagu..sesi ile uzanacagını düsünüyo herhalde..dilli velet..

bu arada benim kadın dogumcu dogumdan sonra butun ilaçları bıraktırdı..kan degerlerine bakarak gerek yok dedi..hiç bi şey içmiyorum bende..:51::51:

sanırım öyle..bizimki sarkıcı olacak galiba uzanmaya hiç niyeti yok ama susturamıyoruz 24 ssat agu gagu..sesi ile uzanacagını düsünüyo herhalde..dilli velet..

bu arada benim kadın dogumcu dogumdan sonra butun ilaçları bıraktırdı..kan degerlerine bakarak gerek yok dedi..hiç bi şey içmiyorum bende..:51::51:

bizim kız da son bir haftadır sürekli aaaaauuuuu şeklinde sağa sola bakarak kucağımda şarkılar söylüyor öyle komik oluyor ki anlatamam bide biz gülünce suratımıza dönüp bi bakıyor sonra diğer tarafa dönüp tekrar söylemeye devam:D bi de neredeyse her memede kaka yapıyor :D bazen kaldırıyorum çocuğu gazını çıkarsın diye bana doğru dönük ayaklarını karnıma basarak hafif çömelmiş bi halde kaka yapıyor çok komik sanki tuvalete oturmuş gibi SENİN OĞLUNU DA ARTIK İLERDE DİNLEMEYE GİDERİZ KONSERLERİNE :) bizim sağlık ocağındaki ebe beni gördüğünde ilk gittiğimizde doğumdan sonra ilaçlara bir süre daha devam et demişti çok solgun görünüyormuşum (gerçi bizimkiher gittiğimizde moralimi bozacak bişey söylüyor da)kırkım çıkana kadar kullandım ilaçlar bitince ben kendim bıraktım:D gerek duymadık demek ki sonradan

benim belim çok ağrıyor kızlar sizin de ağrıyor mu bazen sabahları dönemiyorum ağrıdan yatakta genelde sabah kalktığımda çok fena oluyorum bi de gece çocuğu emzirmek için alacağım zaman resmen kaldıramıyorum inşallah bel fıtığı olmam

Herkese merhabalar..çok uzun zamandır girmemiştim topikte değişiklikler olmuş sanırım..sayfa sayısı çok fazlaydı diye hatırlıyorum..1 kasım annesiyim bende.aynı zamanda 19 aylık bir oğlum daha var..
Mert ilk 3 ay içinde o kadar çok gazlıydı ki sürekli ağlama halindeydi,bir ara gece ile gündüzü karıştırmıştı,çok eziyet etti bana..yeni yeni ağlamaları düzene girdi en azından artık saatlerce ağlamıyor :)
sizinkiler dönmeye başladı mı,benimki ara sıra dönmek için çaba gösteriyor ama nafile,daha dönmedi..yine görüşmek üzere..

selammm kızlar. ne çok konuşuyosunuz yaaa. okuyamadım hepsini. ben çok yoğunum bugün. anneme gitces kızımla. bi kaç gün kalcaz. sabah beri kocişe yemek yaptım bıraktım.evi toparladım. çamaşır yıkadım. hatta kızım uyurken banyo bile yaptım. vayy be eskiden wc ye bile zor gidiyodum ya ağlarsa diye korkumdan. anneliği öğrendimmi ne :)) kocaman bi valiz hazırladım.2 gğnlüğüne gitsem de malum kız hem bana hem kendi üstüüne kusup duruyo. tedbirli gitmek lazım :19:

Herkese merhabalar..çok uzun zamandır girmemiştim topikte değişiklikler olmuş sanırım..sayfa sayısı çok fazlaydı diye hatırlıyorum..1 kasım annesiyim bende.aynı zamanda 19 aylık bir oğlum daha var..
Mert ilk 3 ay içinde o kadar çok gazlıydı ki sürekli ağlama halindeydi,bir ara gece ile gündüzü karıştırmıştı,çok eziyet etti bana..yeni yeni ağlamaları düzene girdi en azından artık saatlerce ağlamıyor :)
sizinkiler dönmeye başladı mı,benimki ara sıra dönmek için çaba gösteriyor ama nafile,daha dönmedi..yine görüşmek üzere..

hoşgeldin canım geçmiş olsun kurtulmana sevindim ağlamalar çok bunaltmıştır seni ben kırk yılda bir ağlıyor da dayanamıyorum allah sabır versin valla çok zor neyse ki atlatmışsın bizimkinde de tık yok dönmüyor daha sadece ben bazen arkasında yastık oturur pozisyonda yapıyorum orda kalkmaya çalışıyor sağa ya da sola doğru top gibi yuvarlanıyor bi de yere yorgan seriyorum küçük bebek yorganı onun üzerinde ben döndürüyorum alışsın diye

selammm kızlar. ne çok konuşuyosunuz yaaa. okuyamadım hepsini. ben çok yoğunum bugün. anneme gitces kızımla. bi kaç gün kalcaz. sabah beri kocişe yemek yaptım bıraktım.evi toparladım. çamaşır yıkadım. hatta kızım uyurken banyo bile yaptım. vayy be eskiden wc ye bile zor gidiyodum ya ağlarsa diye korkumdan. anneliği öğrendimmi ne :)) kocaman bi valiz hazırladım.2 gğnlüğüne gitsem de malum kız hem bana hem kendi üstüüne kusup duruyo. tedbirli gitmek lazım :19:

merhaba canım ben de geçenlerde anneme iki günlüğüne bir valiz dolusu eşyaylar gitmiştim çoook az eşya kullandım annem kirlenince hemen yıkıyordu kurutup bidaha kullandık:) bir sürü kıyafeti boşuna koymuşum yani:) evet artık bazı şeylere izin veriyor bıdıklar canım bu arada ben 3 gündür yumurta yemiyorum kusmalarında ciddi fark etti belki yumurta yapıyordur diye düşündüm onu hergün yiyordum ve çocuk inanılmaz kusuyordu 3 gündür çok az bişi çıkarttı bi dene alerji yapabilecek başka şeyler de gelirse aklına onları da dene çünkü doktor bana kusmaması için bi ilaç verdi motilium diye o geçirmedi geçmedi dedim geçenlerde gittiğimizde sonra bi ilaç daha verdi valla onu da almadım bi yediklerimi keseyim dedim işe yaradı sanırım

himmelcim hoşgeldin, senden aldığım güzel haberlerin gazıyla spora başladım bende çok şükür.. iki gündür koşuyorum, biraz hareket lazım, acayip hamlamışım, şimdi daha da gaza geldim nolmuşum ben ya diye diye.. eski bir sporcu olarak kafayı yemek üzereydim çünkü.. neyse, saol canım.. sen ara ara yaz böyle şukadar kilo verdim, şunu yapıyom falan diye iyi geliyo bana.. :32::32:

Canim yürüyüs bandinda mi kosuyosun,disarda mi? Sporcuyum demissin naptin bakalim.Anliyorsan yürüyüs bandi almayi düsünüyorumda hangisi iyi bi türlü karar veremedim:26::26::26:

oooooşşşşşşşşşşşşşş geldiiinn..biz beraber bebek büyütüyoss burdaaa:3::3::3:

hoşgeldin canım geçmiş olsun kurtulmana sevindim ağlamalar çok bunaltmıştır seni ben kırk yılda bir ağlıyor da dayanamıyorum allah sabır versin valla çok zor neyse ki atlatmışsın bizimkinde de tık yok dönmüyor daha sadece ben bazen arkasında yastık oturur pozisyonda yapıyorum orda kalkmaya çalışıyor sağa ya da sola doğru top gibi yuvarlanıyor bi de yere yorgan seriyorum küçük bebek yorganı onun üzerinde ben döndürüyorum alışsın diye
Hoşbuldummm,hemde nasıl bunalttı,sabah 8e kadar uyumadığım günleri biliyorum üstelik onunla bişrlikte yatıp uyuma imkanımda yoktu,çünkü onun uyuduğu vakitte büyük oğlum uyanıyordu :)
kasım bebekleri tembel biraz :D demekki daha vakti var,benim diğer oğlum 4 ayını 10gün geçe dönmüştü bunu da merakla bekliyorum..ben yere çok fazla yatıramıyorum diğer oğluş gelipte üstüne çıkar falan,o da küçük çünkü bilmiyor ki..

oooooşşşşşşşşşşşşşş geldiiinn..biz beraber bebek büyütüyoss burdaaa:3::3::3:

bende büyütmeye geldim :D

Kilolarınız ne alemde ben veremediğim gibi üstüne birde iştahım çok açık :) sanırım 3 aylık korunma iğnesi olduğum için oldu..

Adetleriniz ne alemde herkes adet oldu mu,bekleyenler var mı?

Hosgeldin canimm.Gercekten kolikli bebk acayip zor neyseki atlatmissin,en azindan birazini.Bizimki yüzükoyun yatarken yana dönebiliyor kendisi ama 3-4 seferden sonra sIkIliyor yada yoruluyor basini yere koyuyor uyukusu varsa da uyuyor:1::1::1:Ama normal olarak dönme egilimi henüz göstermedi.

Hoşbuldummm,hemde nasıl bunalttı,sabah 8e kadar uyumadığım günleri biliyorum üstelik onunla bişrlikte yatıp uyuma imkanımda yoktu,çünkü onun uyuduğu vakitte büyük oğlum uyanıyordu :)
kasım bebekleri tembel biraz :D demekki daha vakti var,benim diğer oğlum 4 ayını 10gün geçe dönmüştü bunu da merakla bekliyorum..ben yere çok fazla yatıramıyorum diğer oğluş gelipte üstüne çıkar falan,o da küçük çünkü bilmiyor ki..

bende büyütmeye geldim :D

Kilolarınız ne alemde ben veremediğim gibi üstüne birde iştahım çok açık :) sanırım 3 aylık korunma iğnesi olduğum için oldu..

Adetleriniz ne alemde herkes adet oldu mu,bekleyenler var mı?

canım belki bizimki de döner o zamana bir gün bile çok fark ediyor. ayyy senin işin çok zor ama ikisi birden büyüyor allah sabır versin canım yaa kilo konusuna gelirsek ben doğumdan çok kısa bir sürede eski kiloma döndüm kii zaten çok da almamıştım normal doğum da olunca :) ama felaket iştahım açık bi ara çikolata sonrqa tatlı krizlerine giriyordum çikolata bebeğim de alerji yaptı bıraktım tatlıyı da alınca yiyorum o yüzden almamaya çalışıyorum eve eski kiloma dönmeme rağmen göbeğim var ve sıkılaşmaya da ihtiyacım ama 6 ayı doldurmasını bekliyorum şimdilik ya da tembellik yapıyorum da diyebiliriz spor yapmak için bakalım ihtiyaç var ama yapan yok adet de olmadım ben 40 günlükken spiral taktırdım çooooook rahatım bakalım ne zaman olcaz bayağı kişi var olmayan aramızda

çok teşekkür ederim canım ben de orta kulak iltihabıyla ilgili böyle bişey duymuştum ablamın kızının da çok oluyor ama o yatarak emzirmiyor kulağına su falan da kaçıyor olabilir yıkarken biz ondan şüphelenmiştik benim bahsettiğin gibi bi sorunum yok canım ben düzenli çıkıyorum tuvalete ama ilaçtan da olabilir o ilaç ne kadar düzenli tuvalete çıkmamızı sağlıyordu dimi bu arada ben vitaminleri kan ilacını bırakalı çokoldu devam etsemiydim yaa siz hala içiyor musunuz?

bnde bırakmştm demr hapını ama saclarımın dokuldugunu gorunce tekrar başldmm

Back