- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.061
hoşbulduk canım ben hep vardım da OKUMAKTAN YaZAMIYOM:) NE HIZLISINIZ :)NERDEN GÖNDERCEN CNM BANA ÇİZELGEYİ BU ARADA
geçmiş olsun canım yaa.. ay noldu ki öle.. Arkadaşlar güzel tavsiyeler vermiş, benimde kulağıma küpe olsun, Emir hastalanırsa bende yapayım bunları.. ben bişi diyemeyeceğim çünkü bu konuda tecrübesizim ben..
bide size bişi sorayım, buhar makineleri ne için ben anlamadım, niye herkeste var, biz de mi alsak, niye aldınız onları, doktor mu dedi alın diye? ay çok oldu ama şimdi merak ettim, bizde alalım çok lazımlıysa diye..
ben her sabah bütün evi açıp 1 saat havalandırıyorum, soğuk moğuk dinlemiyom valla, evin havası değişsin diye, hafta içi hergün dışarı çıkamıyoz ya hava almaya, hava bize gelsin diyom.. sonra evi tekrar ısıtmak zaman alabiliyo ama olsun, temiz hava lazım bence.. yine de buhar makinesi alayım mı ki?
vildan41
nefise_onur
bol
sertap1976
edayhan
erran
mad_sad
gulcy
nehir_ada
neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neredesiniz ya siz?
sıpalar doğdu kayboldunuz gittiniz..
kızlar bu arkadaşları hatırlayan, tanıyan,görüşen var mı? varsa kulaklarını çekin..
ay hiç girme o okuma işinee,, iki günde anca okursun.. çok gevezelik yaptık biz sen yokken..ben burdaymmmm artkkkkaç gündür annemlerdeydm bi fırsat bulup da pc nin kapağını açamadm maalesefff.
neler kaçırmışım onları okucam hemen
evttt ben de farkettm şimdi okuyamicam sanırım 40-50 sayfa olmuş
Oldu muçizelgem acaba kontrol edeyim bi
evttt ben de farkettm şimdi okuyamicam sanırım 40-50 sayfa olmuş
oh be dönmene sevindim, adınızı anmak lazımmış, hergün birbir dökülüyonuz buraya.. çok şükür.. arada anacam böyle gelmeyenleri.. eeeeee nasılsınız bakalım ana oğul, niye annendeydin bakim, evin suyu mu çıktı, hayırdır.. özletmeyin kendinizi.. Alp'ciğim nasıl, büyüdümü iyice.. 4. ay aşılarını yaptırdınız mı? Emir çok ağladı bu sefer..
alp bu topik in cılgın abisi hımm...en büyüğü o..maşallah..]
beyefendi sezeryan gününden bile 1 gün önce geldi zaten,sabredemedi
ohh tam uyuttum geldim gitmişsiniz yok ben denk getiremicem bu işi kızlar ben de şu rota virüsü aşısını yaptırdım ama bizim kız çoğunu dışarı çıkardı ikinci dozu yaptırmayı düşünmüyorum sizlerde de yaptırmayanlar varmış benim de açıkcası çok içime sinmemişti tabi bizim doktor direk şu aylarda da rota virüsü aşısı var diye yaptırmamızı söylemişti bi de onunla konuşacağım bu fikrimi ama ikinciyi düşünmüyorum bide benim kızın oyun halısı aretık sinir bozma halısı oldu çocuk oyuncaklara tutunup kaklmak istiyor ya da onları yakalayıp yemek yapamayınca da başlıyor ağlamaya napcaz bilmiyorum kendi başına oynasın diye yaptık bizsiz oynamıyor belki biraz büyüyünce oynar:) resmini de ekleyebilirsem ekliym .
sizinkiler de istiyordur büyük ihtimalle bizimki bayağı yemek yemek istiyor ağzımıza ve yemeklere bakışını görseniz kıyamıyor insan bir an önce başlamak istiyorum tattırmaya ama tabi bi yandan da korkuyorum şimdi hazırlama derdi yokken hemen çıkarıp veriyorken memeyi o zaman sürekli mama yapcaz offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?