2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bzm ev kalorferlerden dolayı cok ama cok kuru oluyor. gece de bebe nefes alamyrdu. ben de aynı sekılde her sabah bogazm burnm kupkuru kalkıyordm yutkunamyrdm yanıı. buhar mak. gece yatmdan calstrp odayı nemlendryrz. o sekilde rahat oluyr. eşimin de faranjtı vardı. ona da ıyı geldı yani. odanın nemlı kalması ıcın aldık. bu eskı tıp kalrfrler hep bole kurtyor havayı

ben burdaymmmm artkkk kaç gündür annemlerdeydm bi fırsat bulup da pc nin kapağını açamadm maalesefff.

neler kaçırmışım onları okucam hemen

evttt ben de farkettm şimdi okuyamicam sanırım 40-50 sayfa olmuş

oh be dönmene sevindim, adınızı anmak lazımmış, hergün birbir dökülüyonuz buraya.. çok şükür.. arada anacam böyle gelmeyenleri.. eeeeee nasılsınız bakalım ana oğul, niye annendeydin bakim, evin suyu mu çıktı, hayırdır.. özletmeyin kendinizi.. Alp'ciğim nasıl, büyüdümü iyice.. 4. ay aşılarını yaptırdınız mı? Emir çok ağladı bu sefer..

kızlar merhaba.çok mutluyum işe başlıcam diye üzülürken üzretsiz izne ayrıldım aklımda kalan sorularınza cevap vereyim.bizim evde kaloriferli buhar makinesi kullanıoruz.çok işe yarıor.burun tıkanıklığı artık yaşamıoruz.bakıcı da artık eylül ayına kaldı.bakalım bikaç tercih var.
ya şu tracy kitabını bende aldım direk ortadan uyku bölümünden başladım pek bişey anlamadım bizde 3saatte bir emioruz bakalım nasıl 4saate çıkartcaz.allahtan uykusu geldimi iki pışpışla uyuyor ama beşikte yalnız uyumak asla istemior.çılgınca ağlıor.bakalım 2-3gün denemek istiorum.becerebilecekmiyim.çok istiorum.bu konu hakkında hem eşimle hem annemle tartışıorum.işşllhh uygulayabilirim.şu yaz gelsede gezsek artıkkk

benim de aklım burda kaldı giremedm kaç gündür diye...iiyiz canım nolsun anneme gidip kalınca arada biraz havamız değişiyo iyi oluyo , her hafta gidiyoruz aslında ama bu sefer biraz uzattık
Büyüdükçe tepkileri arttıkça daha da bi yemek istiyorum kendisini ,sizde de öyle oluyomu
4. ay aşılarını cumartesi olduk biz de.8.aya kadar aşısız kontrolümüz yokmuş, hiç hoşlanmadım ben bu işten

ohh tam uyuttum geldim gitmişsiniz yok ben denk getiremicem bu işi kızlar ben de şu rota virüsü aşısını yaptırdım ama bizim kız çoğunu dışarı çıkardı ikinci dozu yaptırmayı düşünmüyorum sizlerde de yaptırmayanlar varmış benim de açıkcası çok içime sinmemişti tabi bizim doktor direk şu aylarda da rota virüsü aşısı var diye yaptırmamızı söylemişti bi de onunla konuşacağım bu fikrimi ama ikinciyi düşünmüyorum bide benim kızın oyun halısı aretık sinir bozma halısı oldu çocuk oyuncaklara tutunup kaklmak istiyor ya da onları yakalayıp yemek yapamayınca da başlıyor ağlamaya napcaz bilmiyorum kendi başına oynasın diye yaptık bizsiz oynamıyor belki biraz büyüyünce oynar:) resmini de ekleyebilirsem ekliym .
sizinkiler de istiyordur büyük ihtimalle bizimki bayağı yemek yemek istiyor ağzımıza ve yemeklere bakışını görseniz kıyamıyor insan bir an önce başlamak istiyorum tattırmaya ama tabi bi yandan da korkuyorum şimdi hazırlama derdi yokken hemen çıkarıp veriyorken memeyi o zaman sürekli mama yapcaz offf

benim ki oyun halısındaki oyuncaklarla hala bakısıyor..uzanma gibi bir merakı yok..tembel midir nedir..

nehir ada çok geçmiş olsun
gamze doktora götürdünmü orta kulak ilthp yatarak emmekten oluyor diye duymuştum bazen ben de yatarak emziriyorum korkuyomda bir yandan
bide bişey sorayım bağırsaklarım çok tembel 3 gün ara ile çalışıyor sizindemi öle demir hapını ben bıraktım 1 hafta 10 gündür içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…