- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.981
sabaha kadar uyuyomu peki
bu sene düşünmüorum cnm rapor falan bitcek inşCanım ya benim göğsüm aşırı yara oldu kanıyordu artık aden emerken ya da sağmaya çalıştığımda kan gelıyordu makineye. Doymuyordu bir de çocuk ben de evde yanlızdım yemek de yemıyordum.Butun bu etkenler bırlesınde bu sonuc cıktı ortaya malesef. Bakıcımıza 500 lıra verıcem daha bu ay ılk ayımız ayın 15 de verıcem:) Yengem buldu. Şansıma Allah'a şükür iyi denk geldi. Aden de büyüdü cimcimelik yapıyor artık:) Senin bebişin nasıl?, işe başlayacak mısın?
offbu oğlan uyumuyo yaa...sizinkiler napıo...gece kaçta yatıyorlar...
aqsuu tayn belli oldu mu
geçmiş olsn cnm üzldm gercekten. neyse bebşn keyfi yernde ıse hc onemlı dgl. bu bakıcı ucreti cok uygun geldı bana. ank.da 800 den aşağı bakmıyorlar. eve temzlğe gelenlerde 100 lıra alıyorlar kısacası soyuyorlar
Canımm geldim :)) Ya işe başlayınca biriken bir sürü şey vardı onları toparla, Aden'le uğraş,bakıcıya alış falan baya bir koşturmacalı geçti zaman. Ama bu arada hep aklımdaydınız. Umarım herkes iyidir şimdi okumaya başlıycam forumu. Sen nasılsın neler yapıyosun Tubacım
offbu oğlan uyumuyo yaa...sizinkiler napıo...gece kaçta yatıyorlar...
aynen ank. da çok yüksek istiyorlar.geçen görüşmeye gelen bi teyze kafamın tasını attırdı 800 TL yi az buldu kaldıki ben ayrıca 2 haftada bir temizlikçi alacağımı söyledim, dedim bu ülkede nice üniversite mezunları asgari ücrete çalışıyor, sıcacık evde çocuk bakacaksın, masum bir bebek dışında kimseyle muhatap olmayacaksın. yok ben bu insanları anlamıyorum açız iş arıyorum diye dört koldan haber yollarlar sonrada vay efendim bilmem kim 1000 Tl ye çocuk bakıyormuşta buralarda böyleymişte falan filan. ben vakti zamanında ücretli öğretmenlik yapıyordum altındağda 2 dolmuşla gidiyordum aldığım paranın yarısınıda yol parasına veriyordum. ank memur şehri mecbur bunlar falan diyemi düşünüyorlar anlamadım:)
çok kalın değil ya, al oku çok faydasını göreceğine eminim.. hatta geç bile kaldın bence..ne çok konuşmuşsunuz yaaa anca bitti
ocak 83 bende netten filreyi alırkan tracy de alacam çok mu kalın kitap o da benle gezsin bari
aynen ank. da çok yüksek istiyorlar.geçen görüşmeye gelen bi teyze kafamın tasını attırdı 800 TL yi az buldu kaldıki ben ayrıca 2 haftada bir temizlikçi alacağımı söyledim, dedim bu ülkede nice üniversite mezunları asgari ücrete çalışıyor, sıcacık evde çocuk bakacaksın, masum bir bebek dışında kimseyle muhatap olmayacaksın. yok ben bu insanları anlamıyorum açız iş arıyorum diye dört koldan haber yollarlar sonrada vay efendim bilmem kim 1000 Tl ye çocuk bakıyormuşta buralarda böyleymişte falan filan. ben vakti zamanında ücretli öğretmenlik yapıyordum altındağda 2 dolmuşla gidiyordum aldığım paranın yarısınıda yol parasına veriyordum. ank memur şehri mecbur bunlar falan diyemi düşünüyorlar anlamadım:)
ayne cnm... bzm de mecbur oldgmuzu bıldklerı ıçin pazarlığa bile girmezler coğu zamn. tamm bebk bakmk kolay bır iiş degl belki ama onlr bu işin piysasını yapmşşşş. ben seneye işe baslycm. biraz arastrdk. bzm içerde kres var kucuk bebeler için. bakıcılara guvenemyrm. krese de 800 istylar. tam gün. en azndan egtmlı birileri olur basında. kres egtmı sosyallesmeleri için de guzel oluyr.
ayne cnm... bzm de mecbur oldgmuzu bıldklerı ıçin pazarlığa bile girmezler coğu zamn. tamm bebk bakmk kolay bır iiş degl belki ama onlr bu işin piysasını yapmşşşş. ben seneye işe baslycm. biraz arastrdk. bzm içerde kres var kucuk bebeler için. bakıcılara guvenemyrm. krese de 800 istylar. tam gün. en azndan egtmlı birileri olur basında. kres egtmı sosyallesmeleri için de guzel oluyr.
çok kalın değil ya, al oku çok faydasını göreceğine eminim.. hatta geç bile kaldın bence..
ya şu bakıcı işine çok takılıyom ya.. kıyamam ben size de bebişlerinizede.. ben çalışmayacam 2 yaşına kadar ya, keşke izmitte olsanız da ben sizin bebişlerinize de bakardım valla.. hemde ücretsiz, oğluma arkadaşlık yaparlardı.. ne güzel besler büyütürdüm ben hepsini.. buzluğa koyardık sütlerinizi, karışmasın diye üstüne isimlerinizi de yazardık..valla bakardım ya.. hem sizin bebişleride easy i yatır kaldırı öğretirdim, oğluma napıyosam onlara da yapardım işte.. şimdi teyzeler ne bilsin tracy i easyi.. neyse, kısmet.. inşallah sizde bulursunuz iyi birer bakıcı.. Allah gönlünüze göre versin inşallah..
adaşım benimki gece 10-11-12 gibi uyuyor daha sabitliyemedik bi saate saat başı kalkıp önce gaz çıkarıp sonra tekrar emmek isteyip, 1-2 dakika emdikten sonra tekrar gazını çıkaramadan uyuyor, tam bi saat sonra gene aynı süreç bu böyle sabaha kadar gidiyor. Ne tam doyuyor ne tam uykusunu alıyor kısacası.Tabi ben zombi olup geziyorum çünki uykularım o kadar bölünüyor ki bazen gece hayal ile gerçeği karıştırıyorum:)
tuğba cansın ya, çok tatlısın... stresimizi nasıl yansıttıysak artık ....
çok kalın değil ya, al oku çok faydasını göreceğine eminim.. hatta geç bile kaldın bence..
hamişken sizi keşfetmedim malesef o yüzden geç kaldım doğumdan kaç gün sonra tesadüfen oldu sizi bulmam. yoksa kitap aramıştım bende hatta memlekette ark. sordum kim kitapla büyüdü dedi bende bir ara boşverdim hata etmişim neyse artık bundan sonrasına bakacızzz
arkadaşım benim oğlumda öyleydi, aynen anlattığın gibi.. ben bi düzene soktum.. nasıl mı.. yapman gereken tek şey, gündüzleri belli saat aralıklarıyla emzirmen.. yani her ağladığında tutuşturmayacan ağzına memeyi.. mesela emir şimdi 4 aylık oldu ve ben onu 4 saatte bir emziriyom.. gündüz alıştırdım onu.. şimdi gece sadece 1 kez kalkıyo, sabah 5- 5;30 gibi.. okadar bidaha sabah 9;30 Da.. sonra günlük düzen devam.. işte tracy sağolsun,onun sayesinde düzelttim, Allah nur içinde yatırsın valla.. ben çok memnunum.. easy yöntemi dediğimiz de bu zaten.. yani 3 yada 4 saatlik rutinler.. ayına göre ayarlıyon.. tavsiye ederim..
arkadaşım benim oğlumda öyleydi, aynen anlattığın gibi.. ben bi düzene soktum.. nasıl mı.. yapman gereken tek şey, gündüzleri belli saat aralıklarıyla emzirmen.. yani her ağladığında tutuşturmayacan ağzına memeyi.. mesela emir şimdi 4 aylık oldu ve ben onu 4 saatte bir emziriyom.. gündüz alıştırdım onu.. şimdi gece sadece 1 kez kalkıyo, sabah 5- 5;30 gibi.. okadar bidaha sabah 9;30 Da.. sonra günlük düzen devam.. işte tracy sağolsun,onun sayesinde düzelttim, Allah nur içinde yatırsın valla.. ben çok memnunum.. easy yöntemi dediğimiz de bu zaten.. yani 3 yada 4 saatlik rutinler.. ayına göre ayarlıyon.. tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?