- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.021
öleeeeee, sık sık gelmezsen birikir işte ölee..
tatlım easy bu gece uykusuyla çok alakalı değil, sen zaten işin en zor kısmını hallatmişin.. easy kısaca anlatayım yorumsuz sen pay çıkar..
yedir oynat uyut ve kendine zaman ayır.. düzen bu.. örneğin; sabah 7 de uyanıyor demişin ya;
7:00- 7:30 emzir
7:30-9:00 oynat
9:00-11:00 uyku bu 2 saat o uyurken sende keyfine bakıyon
11:00 yine emzir.. ve aynen devam..
işte sana 4 saatlik bir easy programı..
dediğim gibi sen işin zor kısmını zaten halletmişin.. şimdi easy sadece gece daha az uyanmasını sağlayacak.. ben Emire 4 saatlik uygulamaya başladığımdan beri 1 kez uyanıyor gece..
böle işte.. ama kitabı okumanı tavsiye ederim.. yaşadığımız herşeyi anlatıyo, eve evet diye diye tekrar okuyom ben şimdi.. çok faydasını gördüm ben..
bu arada hadi benim kocam yok sizinki yatalım demiomu
aaaa hiç daha ne olsun.. ben baksam bebişine banada diş kontrolü yaptırırmısın.. ben hiç dişçiye gitmedim hayatımda.. bi kere eşimle onun için gittim, yanında yani ark olayım diye, daha flört zamanları, dişçiye ben hiç dişçiye gitmedim diyince hemen meraklanıp otur bi bakalım olur mu hiç öle şey dedi.. oturdum baktı, sonra inanmadı bana.. deli.. tanıdık güvenilir birine gitmek istiyom bende bi gideyim yani artık, yaş kaç oldu.. edibe buralarda olaydı, diş hekimi olarak ilk tercihim olacaktı ama..bende bunları arkadaşlarımın deneyimlerinden ve okuduklarımdan çıkardım yoksa bakıcı deneyimim yok, bir de her şeyde açık sözlü olmak gerektiğine inanıyorum, gizli şeyleri sevmem, sonradan vah tüh demektense. Tabi bu taleplerimi iletirken tatlı tatlı söylüyorum amacım kimseyi rencide etmek değil sonuçta onlar içinde iyi olacak şeyler. Evde kamera varken giyinirken dikkatli olsunlar diye kamerayı söylüyorum, ağız sağlığınıda ücretsiz yaptırıyorum kardeşim diş hek, daha ne olsun:)
oluuuu.. gamze halaaa... bende doğduğundan beri uyguluyom çok şükür..ben ilk haftadan beri aynı yöntemi uyguluom baanada gamze hala deyin
benim kociş sızdı.. sabah 6;30 da uyanıyo da.. oğlum da uyuyo.. kız senden sıkılırmıyım hiç.. aşk olsun, hiç gitmesen de olur yani.. bnimde kimsem yok..bu arada hadi benim kocam yok sizinki yatalım demiomu
yerim ben onu benm koca bensz asla uyuyamaz yatmazsam hemen küser o yüzden o oldugunda aksam girrmiom genelde 11deyince hemen uytur benikocam yorulmuş 2 dk kestirim dedi 2 saattir uyuyor karşımda. oğlanda kucakta memişde uyucakmış ay benn yine kıyamadım aldım kucağıma ayakta uyutayım dedim olmadı kucağımda yaydı kendini sarılıyor çok şekerrrrr
aaaa hiç daha ne olsun.. ben baksam bebişine banada diş kontrolü yaptırırmısın.. ben hiç dişçiye gitmedim hayatımda.. bi kere eşimle onun için gittim, yanında yani ark olayım diye, daha flört zamanları, dişçiye ben hiç dişçiye gitmedim diyince hemen meraklanıp otur bi bakalım olur mu hiç öle şey dedi.. oturdum baktı, sonra inanmadı bana.. deli.. tanıdık güvenilir birine gitmek istiyom bende bi gideyim yani artık, yaş kaç oldu.. edibe buralarda olaydı, diş hekimi olarak ilk tercihim olacaktı ama..
oluuuu.. gamze halaaa... bende doğduğundan beri uyguluyom çok şükür..
benim kociş sızdı.. sabah 6;30 da uyanıyo da.. oğlum da uyuyo.. kız senden sıkılırmıyım hiç.. aşk olsun, hiç gitmesen de olur yani.. bnimde kimsem yok..
teşekkürler can tuğba, yarın deneyeceğim. Bu arada ilk günler çok mızıldanıyorlar mı memesiz uykuya dalmakta
kız ne ara geldin sen yine.. hemen belli ediyon kendini..
ben size bişi söleyim o zaman.. hemen koşup alın kitabı.. biz her hafta sonu dışarlardayız, fink fink geziyoz.. o kadar rahatız yani bu yöntem sayesinde.. hafta içi de gezecem de, oğluşla tek başımayken arabayı kullanmaya cesaret edemiyom, hergün de yanıma arkadaş bulamıyom şöförlük yapacak.. yoksaaaa hergün gezecem yani.. azcık daha büyüsün, tamamdır...
valla tatlım onu bilemicem ki,
benim ki yaklaşık 3 aydır falan memede uyumuyo hiç, ilk doğduğunda yapıyodu onu.. sonra kucağımda pişpişliyodum azcık, şimdi onuda yapmıyom, beşiğine koyuyom kendi kendine uyuyo..
ya bide şöle bişi var ki, düzene alışınca çocuk da uyumak istiyor zaten, saati gelsin hemen mızırdanmaya başlıyo, beşiğine koyuyom 10 dak sürmüyo güp uykuya dalıveriyo.. öle yani.. inan alıştırman 2 günden daha uzun sürmeyecek.. zaten yavaş yavaş uzat saatleri.. pat diye bekletme çocuğu 3 saat.. afallamasın bebişte..
bende bunları arkadaşlarımın deneyimlerinden ve okuduklarımdan çıkardım yoksa bakıcı deneyimim yok, bir de her şeyde açık sözlü olmak gerektiğine inanıyorum, gizli şeyleri sevmem, sonradan vah tüh demektense. Tabi bu taleplerimi iletirken tatlı tatlı söylüyorum amacım kimseyi rencide etmek değil sonuçta onlar içinde iyi olacak şeyler. Evde kamera varken giyinirken dikkatli olsunlar diye kamerayı söylüyorum, ağız sağlığınıda ücretsiz yaptırıyorum kardeşim diş hek, daha ne olsun:)
ben ilk haftadan beri aynı yöntemi uyguluom baanada gamze hala deyin
öleeeeee, sık sık gelmezsen birikir işte ölee..
tatlım easy bu gece uykusuyla çok alakalı değil, sen zaten işin en zor kısmını hallatmişin.. easy kısaca anlatayım yorumsuz sen pay çıkar..
yedir oynat uyut ve kendine zaman ayır.. düzen bu.. örneğin; sabah 7 de uyanıyor demişin ya;
7:00- 7:30 emzir
7:30-9:00 oynat
9:00-11:00 uyku bu 2 saat o uyurken sende keyfine bakıyon
11:00 yine emzir.. ve aynen devam..
işte sana 4 saatlik bir easy programı..
dediğim gibi sen işin zor kısmını zaten halletmişin.. şimdi easy sadece gece daha az uyanmasını sağlayacak.. ben Emire 4 saatlik uygulamaya başladığımdan beri 1 kez uyanıyor gece..
böle işte.. ama kitabı okumanı tavsiye ederim.. yaşadığımız herşeyi anlatıyo, eve evet diye diye tekrar okuyom ben şimdi.. çok faydasını gördüm ben..
ya bu arada benım kızım hasta olduu dün akşam öksürüyordu gece hırıltılı nefes almaya başladı emmek için bile uyanmadı 4te ben uyandırdım da emzirdim hasta zaten düşmesin direnci diye sabah burnu tıkalı gibiydi otribebe kullandım ama canım çoook sıkıldı ilk defa hasta oldu yaa önerisi olan varsa sevinirim ya da böyle hasta olan
ya bu arada benım kızım hasta olduu dün akşam öksürüyordu gece hırıltılı nefes almaya başladı emmek için bile uyanmadı 4te ben uyandırdım da emzirdim hasta zaten düşmesin direnci diye sabah burnu tıkalı gibiydi otribebe kullandım ama canım çoook sıkıldı ilk defa hasta oldu yaa önerisi olan varsa sevinirim ya da böyle hasta olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?