• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayrıca mart 17 de 2 hafta sonra gaziantep adana hatay turu ayarlamıs esim orda olan varsa bulusalım...nisanda uludaga gidiyoz istanbul yapcaz 2 gün..mayısta eskisehir bi hafta 3 gün ankara 3 gün konya..araya kayınvaldemler sıkısır..bi hafta antalya yani..bakıııın benden bu kadar bi yerlerde beni ve oglumu yakalayın bakiiimmm

edibecim bune yahu :) daha şimdiden nisanı mayısı bırak eylülün planları hazır Maşallah size yani ne diyeyim oğlan böyle alışırsa büyüyünce onu tutabilene aşkolsun

edibecim bune yahu :) daha şimdiden nisanı mayısı bırak eylülün planları hazır Maşallah size yani ne diyeyim oğlan böyle alışırsa büyüyünce onu tutabilene aşkolsun

eşimin gezme merakı bitirdi bizi..cocuk hollandaya belçikaya gitti ne diyosun..hamileliğin dogurana kadar yollarda gecti..bu tarihler arasında da var .ama yurtdusu oldugu için onları sölememin anlamı yok diye soylemedim..erdem 6 aylıkken orta avrupa turuna yazıldık..tur rehberi şaştı kaldı parayı verirken..kendimizi kaybetcez ya hadi bakalım...durduramıyorum ki eşiimi..bağımlı..

cantuba verdiğin linki profilde çizelgeye yapıştırdım. ibrahim 4 aylık yazıyordu. Oğlanı emzirdim geldim bir yorum yazdım emir olmuş yani seninki. nasıl oldu bu iş anlamadım.

eşimin gezme merakı bitirdi bizi..cocuk hollandaya belçikaya gitti ne diyosun..hamileliğin dogurana kadar yollarda gecti..bu tarihler arasında da var .ama yurtdusu oldugu için onları sölememin anlamı yok diye soylemedim..erdem 6 aylıkken orta avrupa turuna yazıldık..tur rehberi şaştı kaldı parayı verirken..kendimizi kaybetcez ya hadi bakalım...durduramıyorum ki eşiimi..bağımlı..

Maşallah canım. Eşin ne iş yapıyor merak ettim doğrusu. Bizim tatil zamanlarımız çok kısıtlı malesef.

o zaman bizimkide normal 3.190 dogmustu kız bebeler biraz daha az oluyo 6800 suan 3,5 ayda

normaldir herhalde hayatım..benimki sisman bi bebek degil..ööölee asırı degil kilosu gayet moderate yani..seninki de mikemmel..ne güzel kilo almıs işte..beraber gidiyyoz..yalnız benimki biraz daha kilolu olsa fena olmaz..kızı kucagına nasıl alcak evlenirken..bayanlardan biraz daha cüsseli olmalı di mi:27::27::27:

normaldir herhalde hayatım..benimki sisman bi bebek degil..ööölee asırı degil kilosu gayet moderate yani..seninki de mikemmel..ne güzel kilo almıs işte..beraber gidiyyoz..yalnız benimki biraz daha kilolu olsa fena olmaz..kızı kucagına nasıl alcak evlenirken..bayanlardan biraz daha cüsseli olmalı di mi:27::27::27:

benimkide zaten tombili durmuo normal görünüo cnm bide herkes cok minik deyince moralim bozuluo ama gayet ii kafası biraz minik benm gibi ondan galiba annesi gibi tommbiş olamadım :1: seninki atletik olur bu gezmeyle:D

benimkide zaten tombili durmuo normal görünüo cnm bide herkes cok minik deyince moralim bozuluo ama gayet ii kafası biraz minik benm gibi ondan galiba annesi gibi tommbiş olamadım :1: seninki atletik olur bu gezmeyle:D

evet evet..bana benzesin bencede uzun ince filinta gibi..hep öölee erkeklerden hoslanmısımdır..allah gönlüme göre verir belki..

Back
X