- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.901
kaçında geliosun ankaradaki kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne diosunz bu duruma mayıs uyarmı size
eşimin iş toplantısı var..zamanı belli oldugu vakit en erken haber vereyim size olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçında geliosun ankaradaki kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne diosunz bu duruma mayıs uyarmı size
bende gelceeeeeeeeemmmmm..
eşimin iş toplantısı var..zamanı belli oldugu vakit en erken haber vereyim size olur mu
ayrıca mart 17 de 2 hafta sonra gaziantep adana hatay turu ayarlamıs esim orda olan varsa bulusalım...nisanda uludaga gidiyoz istanbul yapcaz 2 gün..mayısta eskisehir bi hafta 3 gün ankara 3 gün konya..araya kayınvaldemler sıkısır..bi hafta antalya yani..bakıııın benden bu kadar bi yerlerde beni ve oglumu yakalayın bakiiimmm
edibecim bune yahu :) daha şimdiden nisanı mayısı bırak eylülün planları hazır Maşallah size yani ne diyeyim oğlan böyle alışırsa büyüyünce onu tutabilene aşkolsun
ya ben bişey sorcam bbeişlerinz kilosu kac ? edibe mesela seninki bnm ki ile yakın ya günü
eşimin gezme merakı bitirdi bizi..cocuk hollandaya belçikaya gitti ne diyosun..hamileliğin dogurana kadar yollarda gecti..bu tarihler arasında da var .ama yurtdusu oldugu için onları sölememin anlamı yok diye soylemedim..erdem 6 aylıkken orta avrupa turuna yazıldık..tur rehberi şaştı kaldı parayı verirken..kendimizi kaybetcez ya hadi bakalım...durduramıyorum ki eşiimi..bağımlı..
dogum kilosu 3.250 3. aylık kontrolde su deli kadına gittik ya 6.700 geldi canım..6.900 dü..kıyafet 200 gram olsa..öölee işte
o zaman bizimkide normal 3.190 dogmustu kız bebeler biraz daha az oluyo 6800 suan 3,5 ayda
Maşallah canım. Eşin ne iş yapıyor merak ettim doğrusu. Bizim tatil zamanlarımız çok kısıtlı malesef.
normaldir herhalde hayatım..benimki sisman bi bebek degil..ööölee asırı degil kilosu gayet moderate yani..seninki de mikemmel..ne güzel kilo almıs işte..beraber gidiyyoz..yalnız benimki biraz daha kilolu olsa fena olmaz..kızı kucagına nasıl alcak evlenirken..bayanlardan biraz daha cüsseli olmalı di mi![]()
cantuba verdiğin linki profilde çizelgeye yapıştırdım. ibrahim 4 aylık yazıyordu. Oğlanı emzirdim geldim bir yorum yazdım emir olmuş yani seninki. nasıl oldu bu iş anlamadım.
izmirliydin di mi canım..bulusunca sööleyeyim..![]()
benimkide zaten tombili durmuo normal görünüo cnm bide herkes cok minik deyince moralim bozuluo ama gayet ii kafası biraz minik benm gibi ondan galiba annesi gibi tommbiş olamadımseninki atletik olur bu gezmeyle
![]()
kızlar lütfen banada bir çizelge yaparmısınız