• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tugba haklı bu kadar detay vermeden genel bilgilerle konusun fıstıklar bzim kalbimiz temiz ama insanların ne yapacagı belli olmaz:51:

yaaa o kan tahlili için cocugumun damarına mı gircekler..bayılırım ben yaaa

her ne kadar devletin memuru da olsam ticareti severim..aferin tuuuuba..:56::56::56::56:

MAAALESEF damardan alıyolar, napıcaz nasıl yapacaz bende onu düşünüyom, dün gece uyuyamadım resmen düşünmekten bunu.. kendimi kandırıyom geceden beri, aşı gibi bişe işte, hemen geçecek oda falan diye.. :18::43:

ticaret meselesine de gelince, aynen aynen.. tam benlik zate.. heryerde belli ediyom ya kendimi.. :17::17::17:

MAAALESEF damardan alıyolar, napıcaz nasıl yapacaz bende onu düşünüyom, dün gece uyuyamadım resmen düşünmekten bunu.. kendimi kandırıyom geceden beri, aşı gibi bişe işte, hemen geçecek oda falan diye.. :18::43:

ticaret meselesine de gelince, aynen aynen.. tam benlik zate.. heryerde belli ediyom ya kendimi.. :17::17::17:
damarı kıl gbidir daha bu bıdıkların..direk versek ilacı yaa..ufff

ya bide bişi itiraf edeyim size... çok KISKANIYORUM SİZİİİİ... ya niye bu topicte izmitli kimse yok, bizde buluşsak, görüşsek, bebişlerimizi tanıştırsak.. zaten doğru dürüst arkadaşım kalmadı buralarda.. çok yalnızım.. :43::43::43: oğlumda benim gibi yalnız kalmasaydı, yaşıt arkadaşları olaydı, beraber oynayaydılar, birbirlerinin ilk aşkı olaydılar, birlikte düşüp birlikte yaralansalardı, birlikte gülüp birlikte çığlık atsalardı.. olmaz mıydı?

ya bide bişi itiraf edeyim size... çok KISKANIYORUM SİZİİİİ... ya niye bu topicte izmitli kimse yok, bizde buluşsak, görüşsek, bebişlerimizi tanıştırsak.. zaten doğru dürüst arkadaşım kalmadı buralarda.. çok yalnızım.. :43::43::43: oğlumda benim gibi yalnız kalmasaydı, yaşıt arkadaşları olaydı, beraber oynayaydılar, birbirlerinin ilk aşkı olaydılar, birlikte düşüp birlikte yaralansalardı, birlikte gülüp birlikte çığlık atsalardı.. olmaz mıydı?

keşke cnm ama kısmet ankaraya gelirsen bekleerim :42:

ya bide bişi itiraf edeyim size... çok KISKANIYORUMıd SİZİİİİ... ya niye bu topicte izmitli kimse yok, bizde buluşsak, görüşsek, bebişlerimizi tanıştırsak.. zaten doğru dürüst arkadaşım kalmadı buralarda.. çok yalnızım.. :43::43::43: oğlumda benim gibi yalnız kalmasaydı, yaşıt arkadaşları olaydı, beraber oynayaydılar, birbirlerinin ilk aşkı olaydılar, birlikte düşüp birlikte yaralansalardı, birlikte gülüp birlikte çığlık atsalardı.. olmaz mıydı?

ben mayısta istanbula geliyorum sonrada haziran ve eylulde bulusak o zaman

ayrıca mart 17 de 2 hafta sonra gaziantep adana hatay turu ayarlamıs esim orda olan varsa bulusalım...nisanda uludaga gidiyoz istanbul yapcaz 2 gün..mayısta eskisehir bi hafta 3 gün ankara 3 gün konya..araya kayınvaldemler sıkısır..bi hafta antalya yani..bakıııın benden bu kadar bi yerlerde beni ve oglumu yakalayın bakiiimmm

Back
X