• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kemece eger sünneti düsünüyorsan gec olmadan hemen yaptır...cünkü bizim doktor 1 yasından sonra yapmıyordu. 1 yasını gecince 7yasından önce yapmıyormuş

canım sağol tavsiyen için. en iyisi bu işi yapan iyi bir çocuk cerrahı araştırmakla başlayayım ben. 1 yaşından öncede bu işi bitirelim.

Son düzenleme:
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..

YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png

can tuba kızma hemen:), ben istemezmiydim sanki bir çizelgem olsun ama becerememiştim:( şaka bir yana teşekkür ederim ilgin için ama senin yolladığın çizelgede emir bebek yazıyordu benimki kerem bebek birde benimki 30 kasım doğumlu daha 4 aylık olmadı bi de kızma ama nereye yapıştıracağım?

vildan41
nefise_onur
bol
sertap1976
edayhan
erran
mad_sad
gulcy
nehir_ada
neyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

neredesiniz ya siz?
sıpalar doğdu kayboldunuz gittiniz..
kızlar bu arkadaşları hatırlayan, tanıyan,görüşen var mı? varsa kulaklarını çekin.. :35::35::35:

demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..

YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png

can tuba teşekkürler yardımın için. becerebilsem ben yapacağım ama gönderdiğin çizelgede emir bebek ve 4 aylık gözüküyor benim bebeğimin adı kerem 30 kasım 3 aylık henüz

can tuba kızma hemen:), ben istemezmiydim sanki bir çizelgem olsun ama becerememiştim:( şaka bir yana teşekkür ederim ilgin için ama senin yolladığın çizelgede emir bebek yazıyordu benimki kerem bebek birde benimki 30 kasım doğumlu daha 4 aylık olmadı bi de kızma ama nereye yapıştıracağım?

http://lb1f.lilypie.com/iXX1p2.png
ÇİZELGEN BU.. OK
siteyi her seferinde aç kapa yapmak lazım.. yoksa en son yaptığım oluyo.. neyse ben sorunu anladım ve çözdüm.. sen hemen yapıştırda bi sorun olmadan.. şimdi sen kendi sayfana gir.. profil sayfana.. sayfanın en tepesinde senin adın yazıyo ya, oraya tıkla, profiline girersin.. sonra alt alta okumata başla, çizelge diye bişi okuyacan.. çizelgenin yanındaki kalemi tıkla bi kutu açılacak.. o kutuya yapıştırıp kaydet. tamamdır.. o kadar.. hadi bi dene hemen, çıkacam..

selammmmm herkese.benim okuldan arkıdişlerim geldi bugün.ayy çok mutlu oldum.insan yüzü gördüm diyorum eşim ben insan değilmiyim diyo:1:

benim ogluşumun ismi erdem kaan.2 kasım dogumlu...bizim doktor kan tahlili yaptırmadı.direk basladık ferruma

benim oğluşada doktor direk kan tahlili yapmadan başlattı ferruma. bir damlayla başladık 3 er gün arayla damla sayısını artırıyoruz önümüzdeki ay 7 damla olacakmış. Yalnız ne kadar iğrenç tadı yavrucaklar içip duruyorlar ben sütümü kaşığa sağıp sonra damlatıp veriyorum ikisini bir ama çoğu zaman kusarak çıkarıyor 7 damla vereceğim günleri düşünemiyorum. kusuyor bu damlayı alınca diye doktoru aradım o zaman tekrar verin demez mi:)

Back
X