- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.941
petithat sen nie konusmuyon bak baya kalabalık sohbet edioruz :26:
cekiniyo mu ki...aramıza almayız mı sanıyooooo kiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
petithat sen nie konusmuyon bak baya kalabalık sohbet edioruz :26:
cekiniyo mu ki...aramıza almayız mı sanıyooooo kiiii
biz cok sıcak kanlıyız herkesle konsuruz bu arada kızım uyannsn hemen sizi satacagım aksam zaten burdayım docacm yok![]()
ben aksamları hiç giremiyom benimki hep evde..şimdi cıkıyorum artık..görüsmek üzere..hepinizi öptüm.bebeklerininzi kokladım..
bende 84 ekim dogumluyum
kemece eger sünneti düsünüyorsan gec olmadan hemen yaptır...cünkü bizim doktor 1 yasından sonra yapmıyordu. 1 yasını gecince 7yasından önce yapmıyormuş
al tatlım işte ibrahimin linki bu.. yapıştır bakim, olcak mı.Tubacım benimkinde ilk önce ibrahim 4 aylık yazıyordu sonra emirin ki çıkmaya başladı nasıl oldu anlamadım hatta istersen dön bir de sen o gönderdiğin linke tıkla çok enterasan
tubacım zahmet olmazsa banada çizelge hazırlarmısın...erdem kaan 2 kasım dogumlu oglum
senin çocuk hangi gün doğumlu bakimcanım sağol tavsiyen için. En iyisi bu işi yapan iyi bir çocuk cerrahı araştırmakla başlayayım ben. 1 yaşından öncede bu işi bitirelim.
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..
YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..
YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png
can tuba kızma hemen:), ben istemezmiydim sanki bir çizelgem olsun ama becerememiştimşaka bir yana teşekkür ederim ilgin için ama senin yolladığın çizelgede emir bebek yazıyordu benimki kerem bebek birde benimki 30 kasım doğumlu daha 4 aylık olmadı bi de kızma ama nereye yapıştıracağım?
benim ogluşumun ismi erdem kaan.2 kasım dogumlu...bizim doktor kan tahlili yaptırmadı.direk basladık ferruma
selammmmm herkese.benim okuldan arkıdişlerim geldi bugün.ayy çok mutlu oldum.insan yüzü gördüm diyorum eşim ben insan değilmiyim diyo![]()