- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.861
izmirli kac kişiyiz...bizde havalar düzelince toplanıp tanışsak olmazmı
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..günaydınnnn arkadaşlar biz oğluşumla kalktık. demir ilacımızı içtik...1 saat sonra emmemiz lazım saatimizi bekliyoruz emmek için...sizler nasılsınız
ben ank dan yazıyorum, oğlum 30 kasım doğumlu adı kerem
bizim gece uykumuz ilk haftadan beri düzenli gündüzde var uykusu kakasını falanda asabah erkenden mutlaka yapıo galiba bi düzenimiz var değişebilir ama bu düzeni snein oluşturman laızm biz oluşturduk
sevdalinka kayınvaliden nası oldu bebişin kakası normale döndümü?
sevda izmirde nerde oturuyorsun...ben çiglideyim.84 dogmlumusun
evt kızlar daha sakin oluo galiba ama kendi rutinini oluşturması için yardım lazım tracy haladan herkes memnun ben uygulmadm amane güzel kız bebekler biraz daha uysal oluyor, ben biraz gelenekselci yaklaşıyorum bebeği ağlatmadan büyütmeye çalışıyorum kendi düzenini kendi kursun diye (bakınız Sabiha Paktuna Keskin:) bekliyorum ki bebiş kendi bir sistem geliştirecek ben de uyacağım. kızımda öyle yaptım ve çok sakin uysal bir kız. Oğlumda çok düzensiz olduk Tracy halaya mı başvursam:)
Allah şifa versn inş. kötü bişey cıkmz cnm kocişinde üzülmezEpey iyi canım. Atlattık çok şükür. Neden böyle oldu onu araştırıyorlar. Bugün böbreklere baktılar. Anjiyo yapacaklar daha günü belli değil. Oğlanın kakası biraz normale döndü sayılır. Haftada 1 yaptığı bile olmuştu bir ara. Şimdi birkaç gün üstüste, günde iki kere falan yaptığı oluyor. Kayınvalidemin durumunu yazdığım gün bezinde bir iki damla kan gördüğümü yazmıştım onun için de idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. ilgin için teşekkürler.
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..
YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png
evt kızlar daha sakin oluo galiba ama kendi rutinini oluşturması için yardım lazım tracy haladan herkes memnun ben uygulmadm amane güzel kız bebekler biraz daha uysal oluyor, ben biraz gelenekselci yaklaşıyorum bebeği ağlatmadan büyütmeye çalışıyorum kendi düzenini kendi kursun diye (bakınız Sabiha Paktuna Keskin:) bekliyorum ki bebiş kendi bir sistem geliştirecek ben de uyacağım. kızımda öyle yaptım ve çok sakin uysal bir kız. Oğlumda çok düzensiz olduk Tracy halaya mı başvursam:)
Allah şifa versn inş. kötü bişey cıkmz cnm kocişinde üzülmezEpey iyi canım. Atlattık çok şükür. Neden böyle oldu onu araştırıyorlar. Bugün böbreklere baktılar. Anjiyo yapacaklar daha günü belli değil. Oğlanın kakası biraz normale döndü sayılır. Haftada 1 yaptığı bile olmuştu bir ara. Şimdi birkaç gün üstüste, günde iki kere falan yaptığı oluyor. Kayınvalidemin durumunu yazdığım gün bezinde bir iki damla kan gördüğümü yazmıştım onun için de idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. ilgin için teşekkürler.
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..
YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
evet cagırdı..1 yasında pipi kontrolübenimde birdaha oglum olsa bende aydın beye gelir ona yaptırırım valla çok iyi cerrah gercekten...birde 3 ay bile beklemem hemen 10 günlükken yaptırırım. ozaman hic aci hissetmiyormuş edibe sizide 1 yasındayken kontrole cagırdımı aydın bey
izmirli kac kişiyiz...bizde havalar düzelince toplanıp tanışsak olmazmı
galiba kızlar daha uysal oluyo cnm tracy haladan herkes memnun ben uygulamadm ama dene istersenne güzel kız bebekler biraz daha uysal oluyor, ben biraz gelenekselci yaklaşıyorum bebeği ağlatmadan büyütmeye çalışıyorum kendi düzenini kendi kursun diye (bakınız Sabiha Paktuna Keskin:) bekliyorum ki bebiş kendi bir sistem geliştirecek ben de uyacağım. kızımda öyle yaptım ve çok sakin uysal bir kız. Oğlumda çok düzensiz olduk Tracy halaya mı başvursam:)
Allah şifa versn inş. kötü bişey cıkmaz kocanın da canı sıkılmazEpey iyi canım. Atlattık çok şükür. Neden böyle oldu onu araştırıyorlar. Bugün böbreklere baktılar. Anjiyo yapacaklar daha günü belli değil. Oğlanın kakası biraz normale döndü sayılır. Haftada 1 yaptığı bile olmuştu bir ara. Şimdi birkaç gün üstüste, günde iki kere falan yaptığı oluyor. Kayınvalidemin durumunu yazdığım gün bezinde bir iki damla kan gördüğümü yazmıştım onun için de idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. ilgin için teşekkürler.
evet cagırdı..1 yasında pipi kontrolü
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.pngen büyük kasım annesi benim galiba...benimkide 02.11.2011.demekki edibe seninki küçük erdem...benimki büyük erdem
bizde 45 günlüktü yaptırdığımızda pıt diye geçti 2 günde.. yaptırmayanlar, heeççççç düşünmesinler hemen yaptırsınlar..birde arkadaşlar ben gecen ay oğluşumu sünnet ettirdim...başka sünnet ettiren varmı
değişir tatlım.. pıt diye bi anda değişiveriyo bu halleri.. sabırlı ol, ama azcıkta sen yardımcı ol bence..bebekler 3 aylık olunca herşey yoluna girer bir düzen olur derler ya sizin öyle oldu mu? benim kızımdayken bir düzenimiz oluşmuştu ama şimdi erkek çocuk diye mi yada mizacı mı farklı bilmiyorum, daha ne uykumuz, ne beslenmemiz, ne kakamız tam düzene girmedi sizde durumlar nasıl? sizin bebekler benimkinden gün farkıyla büyük, acaba bi kaç gün sonra değişir mi?
ya siz niye kendinizle ilgili özel bilgileri böle açık açık yazıyonuz bakim buralara..nolur nolmaz, herkes okuyo buraları,Allah korusun, iyisi var kötüsü var.. özelden konuşun bunları.. bence tabii..Evet canım. 84 doğumluyum.
Can_tuba zahmet olmazsa benim için de yaparsan sevinirim. Oğlumun adı ibrahim 6 kasım doğumlu. Sen bu işin ticaretine gir oldu olacak :) Bu arada nasıl kullanılıyor daha sonra.
Can_tuba zahmet olmazsa benim için de yaparsan sevinirim. Oğlumun adı ibrahim 6 kasım doğumlu. Sen bu işin ticaretine gir oldu olacak :) Bu arada nasıl kullanılıyor daha sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?