2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydınnnn arkadaşlar biz oğluşumla kalktık. demir ilacımızı içtik...1 saat sonra emmemiz lazım saatimizi bekliyoruz emmek için...sizler nasılsınız
demir ilacını neye göre başlıyonuz ki.. bizim doktor 5 ayı doldursun kan testi yapacaz, lazımsa başlayacaz gerekmezse anne sütüne devam başka bişi istemez demişti..

ben ank dan yazıyorum, oğlum 30 kasım doğumlu adı kerem

YAPIŞTIR BAKİM ŞUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE.. İSTEMİOM ÇİZELGESİZ kimseyi topicte.. bilelim ne kadarlık bebişiniz..
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png

bizim gece uykumuz ilk haftadan beri düzenli gündüzde var uykusu kakasını falanda asabah erkenden mutlaka yapıo galiba bi düzenimiz var değişebilir ama bu düzeni snein oluşturman laızm biz oluşturduk

ne güzel kız bebekler biraz daha uysal oluyor, ben biraz gelenekselci yaklaşıyorum bebeği ağlatmadan büyütmeye çalışıyorum kendi düzenini kendi kursun diye (bakınız Sabiha Paktuna Keskin:) bekliyorum ki bebiş kendi bir sistem geliştirecek ben de uyacağım. kızımda öyle yaptım ve çok sakin uysal bir kız. Oğlumda çok düzensiz olduk Tracy halaya mı başvursam:)

sevdalinka kayınvaliden nası oldu bebişin kakası normale döndümü?

Epey iyi canım. Atlattık çok şükür. Neden böyle oldu onu araştırıyorlar. Bugün böbreklere baktılar. Anjiyo yapacaklar daha günü belli değil. Oğlanın kakası biraz normale döndü sayılır. Haftada 1 yaptığı bile olmuştu bir ara. Şimdi birkaç gün üstüste, günde iki kere falan yaptığı oluyor. Kayınvalidemin durumunu yazdığım gün bezinde bir iki damla kan gördüğümü yazmıştım onun için de idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. ilgin için teşekkürler.

Bu arada başka arkadaşlar da kayınvalidem için iyi dileklerini sunmuşlar. Sağolun. Cevap yazacaktım ama o kadar çok konuşma olmuş ki ardından bulmakta zorlandım. Böyle teşekkür etmiş olayım.

evt kızlar daha sakin oluo galiba ama kendi rutinini oluşturması için yardım lazım tracy haladan herkes memnun ben uygulmadm ama
Allah şifa versn inş. kötü bişey cıkmz cnm kocişinde üzülmez

katılıyorum test yaptırmadan verilmemeli bence ... bende tugba ne zaman cizelgesizlere el atacak die bekliodum

evt kızlar daha sakin oluo galiba ama kendi rutinini oluşturması için yardım lazım tracy haladan herkes memnun ben uygulmadm ama
Allah şifa versn inş. kötü bişey cıkmz cnm kocişinde üzülmez

katılıyorum test yaptırmadan verilmemeli bence ... bende tugba ne zaman cizelgesizlere el atacak die bekliodum

evet cagırdı..1 yasında pipi kontrolü

galiba kızlar daha uysal oluyo cnm tracy haladan herkes memnun ben uygulamadm ama dene istersen
Allah şifa versn inş. kötü bişey cıkmaz kocanın da canı sıkılmaz

haklısın tugba test mutllaka lazım .. bende tugba cizelgesizlere ne zaman müdahale edecek diordum

Can_tuba zahmet olmazsa benim için de yaparsan sevinirim. Oğlumun adı ibrahim 6 kasım doğumlu. Sen bu işin ticaretine gir oldu olacak :) Bu arada nasıl kullanılıyor daha sonra.

en büyük kasım annesi benim galiba...benimkide 02.11.2011.demekki edibe seninki küçük erdem...benimki büyük erdem
http://lb1f.lilypie.com/3Quxp2.png
kız sende yapıştır bakim çabuk çabuk...
birde arkadaşlar ben gecen ay oğluşumu sünnet ettirdim...başka sünnet ettiren varmı
bizde 45 günlüktü yaptırdığımızda pıt diye geçti 2 günde.. yaptırmayanlar, heeççççç düşünmesinler hemen yaptırsınlar..
değişir tatlım.. pıt diye bi anda değişiveriyo bu halleri.. sabırlı ol, ama azcıkta sen yardımcı ol bence..
Evet canım. 84 doğumluyum.
ya siz niye kendinizle ilgili özel bilgileri böle açık açık yazıyonuz bakim buralara..nolur nolmaz, herkes okuyo buraları,Allah korusun, iyisi var kötüsü var.. özelden konuşun bunları.. bence tabii.. nacizane tavsiyemdir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…