- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.841
kızlar bebeğim emerken damağından ses çıkarıyor cak cak diye. sizinkiler de öyle yapıyor mu? çok gazı oluyor ya çok hava yutuyor. annem eskiler damağı düşük derlerdi diyor, kız kardeşim diş hekimi anne saçmalama bişiyi yok diyor ama ben çocuk doktoruna sormayı unuttum.
ben cocuk cerrahına yaptırdım nurdanı bilmeme ama..sünnet işi en güzel ccocuk hareketsizken sorunsuz oluyo..ne kadar canlı ve hareketli cocuk o kadar zor ve gec iyileişme..ben o yüzden 10 günlküken yaptırdım 3 güne hiç ama hiç bi şey kalmadı..senin doktor da o yüzden demiştir.şimdi bu veletler hareketlendi..
anladım canım o yüzdendir, keşke ben de ilk günlerde yaptırsaydım eşime dedim acele etmeyelim dedi. bebişine aferin hemen toparlanmış pürüzsüz:)
anladım canım o yüzdendir, keşke ben de ilk günlerde yaptırsaydım eşime dedim acele etmeyelim dedi. bebişine aferin hemen toparlanmış pürüzsüz:)
ankarada hangi semttesn kemece
ankarada hangi semttesn kemece
bahçelievlerde oturuyorum canım sen nerdesin?
edibe sen kime yaptırdın...ben cocuk cerrahı aydın mevsime yaptırdım...cokta memnun kaldm...aslında sarılık sorunu olmasaydı bende ilk haftalarda yaptıracktm.ama bizim sarılık çok geç geçti
bahçelievlerde oturuyorum canım sen nerdesin?
aydınlıkevlerdeydik keçiörene taşındık pek bilmiorum ankarayı cnm bi süre kırıkkaleye gidiş geliş yaptm şimdi de malum evde oturuyorz ama alışveriş merkezlerine gtmei özledm
bende özledim gezmeyi valla. kendimi bu sene ank. kışı çok sert geçti, bebek olmasa bile çok gezemezdim zaten, işe gitmekte zor gelirdi karda diyerek teselli ediyorum. ihtiyaçlarımı da evim merkezde olduğu için kolay temin ediyorum hatta apartmanımızın giriş katında büyük bir market var, idare ediyorum işte. bebekler biraz büyüsün havalarda düzelsin isterseniz biz size ank. gezdiririz teyzesi:)
olur cnm aslında ankaradaki annelerle toplanabiliriz güzel olur evt cok soguktu hava hala da öyle gerçi havalar ısınsın tanışalım gerçekten
çok iyi olur hem bebeklerimiz de arkadaş olur:)
bebekler 3 aylık olunca herşey yoluna girer bir düzen olur derler ya sizin öyle oldu mu? benim kızımdayken bir düzenimiz oluşmuştu ama şimdi erkek çocuk diye mi yada mizacı mı farklı bilmiyorum, daha ne uykumuz, ne beslenmemiz, ne kakamız tam düzene girmedi sizde durumlar nasıl? sizin bebekler benimkinden gün farkıyla büyük, acaba bi kaç gün sonra değişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?