2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

o ses ilk günden beri var sürekli olmuo ama var genelde

edibe sen kime yaptırdın...ben cocuk cerrahı aydın mevsime yaptırdım...cokta memnun kaldm...aslında sarılık sorunu olmasaydı bende ilk haftalarda yaptıracktm.ama bizim sarılık çok geç geçti

edibe sen kime yaptırdın...ben cocuk cerrahı aydın mevsime yaptırdım...cokta memnun kaldm...aslında sarılık sorunu olmasaydı bende ilk haftalarda yaptıracktm.ama bizim sarılık çok geç geçti

aydın mevsim tabiiki..tek gecerim..bi de arkadas olduk sonra eşim gidip gidip sohbet ediyo..acayip işinin ehli..tekrar oglum olsa nerde olsak gelirim valla

pardon edibe ben sen yaptırdın sandım...kemece senmi yaptırdın...hayırlı olsun biz kurtulduk adaşım sünnet derdinden valla

benimde birdaha oglum olsa bende aydın beye gelir ona yaptırırım valla çok iyi cerrah gercekten...birde 3 ay bile beklemem hemen 10 günlükken yaptırırım. ozaman hic aci hissetmiyormuş edibe sizide 1 yasındayken kontrole cagırdımı aydın bey

bende özledim gezmeyi valla. kendimi bu sene ank. kışı çok sert geçti, bebek olmasa bile çok gezemezdim zaten, işe gitmekte zor gelirdi karda diyerek teselli ediyorum. ihtiyaçlarımı da evim merkezde olduğu için kolay temin ediyorum hatta apartmanımızın giriş katında büyük bir market var, idare ediyorum işte. bebekler biraz büyüsün havalarda düzelsin isterseniz biz size ank. gezdiririz teyzesi:)

olur cnm aslında ankaradaki annelerle toplanabiliriz güzel olur evt cok soguktu hava hala da öyle gerçi havalar ısınsın tanışalım gerçekten

kemece eger sünneti düsünüyorsan gec olmadan hemen yaptır...cünkü bizim doktor 1 yasından sonra yapmıyordu. 1 yasını gecince 7yasından önce yapmıyormuş

arkadaslar calısıyormusun...ben ögretmenim...ama henüz atanamadım...ücretmenlik ögretmenlik yapıyordum.bebek olunca bıraktım suan evdeyim

bebekler 3 aylık olunca herşey yoluna girer bir düzen olur derler ya sizin öyle oldu mu? benim kızımdayken bir düzenimiz oluşmuştu ama şimdi erkek çocuk diye mi yada mizacı mı farklı bilmiyorum, daha ne uykumuz, ne beslenmemiz, ne kakamız tam düzene girmedi sizde durumlar nasıl? sizin bebekler benimkinden gün farkıyla büyük, acaba bi kaç gün sonra değişir mi?

bizim gece uykumuz ilk haftadan beri düzenli gündüzde var uykusu kakasını falanda asabah erkenden mutlaka yapıo galiba bi düzenimiz var değişebilir ama bu düzeni snein oluşturman laızm biz oluşturduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…