- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.821
güzelllll..benimki de 22.11.2011 babası ile aynı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelllll..benimki de 22.11.2011 babası ile aynı
en büyük kasım annesi benim galiba...benimkide 02.11.2011.demekki edibe seninki küçük erdem...benimki büyük erdem
ne güzel beraber kutlarlar. ben akrep eşim akrep kızım akrep ailecek akrep burcu olarak dolanıyoruz
![]()
ne güzel beraber kutlarlar. ben akrep eşim akrep kızım akrep ailecek akrep burcu olarak dolanıyoruz
![]()
birde arkadaşlar ben gecen ay oğluşumu sünnet ettirdim...başka sünnet ettiren varmı
sizden korkulur vallaa
birde arkadaşlar ben gecen ay oğluşumu sünnet ettirdim...başka sünnet ettiren varmı
sizden korkulur vallaa
sizden korkulur vallaa
biz o işi 10.gün hallettik...aydın mevsim e..mükemmel oldu..sanat eseri gibi..
ay ne komiksn yahimmelde ettirdi
ya biz öle akreplerden değiliz ii akrepleriz:)
benim de eşim akrep, akrepler iyidir iyi...
Bugün, 14:42
nurdanckrn
ya bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama bizim doktor yeni doğan sünneti olur siz biraz geç kalmışsınız dedi. aklım karıştı şimdi. Bu arada hayırlı olsun, bebişin nasıl? kolay oldu mu sonrası?
ya biz öle akreplerden değiliz ii akrepleriz:)
benim de eşim akrep, akrepler iyidir iyi...
Bugün, 14:42
nurdanckrn
ya bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama bizim doktor yeni doğan sünneti olur siz biraz geç kalmışsınız dedi. aklım karıştı şimdi. Bu arada hayırlı olsun, bebişin nasıl? kolay oldu mu sonrası?
ben cocuk cerrahına yaptırdım nurdanı bilmeme ama..sünnet işi en güzel ccocuk hareketsizken sorunsuz oluyo..ne kadar canlı ve hareketli cocuk o kadar zor ve gec iyileişme..ben o yüzden 10 günlküken yaptırdım 3 güne hiç ama hiç bi şey kalmadı..senin doktor da o yüzden demiştir.şimdi bu veletler hareketlendi..