• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya biz öle akreplerden değiliz ii akrepleriz:)

benim de eşim akrep, akrepler iyidir iyi...

Bugün, 14:42
nurdanckrn

birde arkadaşlar ben gecen ay oğluşumu sünnet ettirdim...başka sünnet ettiren varmı

ya bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama bizim doktor yeni doğan sünneti olur siz biraz geç kalmışsınız dedi. aklım karıştı şimdi. Bu arada hayırlı olsun, bebişin nasıl? kolay oldu mu sonrası?

ya biz öle akreplerden değiliz ii akrepleriz:)

benim de eşim akrep, akrepler iyidir iyi...

Bugün, 14:42
nurdanckrn

birde arkadaşlar ben gecen ay oğluşumu sünnet ettirdim...başka sünnet ettiren varmı

ya bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum ama bizim doktor yeni doğan sünneti olur siz biraz geç kalmışsınız dedi. aklım karıştı şimdi. Bu arada hayırlı olsun, bebişin nasıl? kolay oldu mu sonrası?

ben cocuk cerrahına yaptırdım nurdanı bilmeme ama..sünnet işi en güzel ccocuk hareketsizken sorunsuz oluyo..ne kadar canlı ve hareketli cocuk o kadar zor ve gec iyileişme..ben o yüzden 10 günlküken yaptırdım 3 güne hiç ama hiç bi şey kalmadı..senin doktor da o yüzden demiştir.şimdi bu veletler hareketlendi..

kızlar bebeğim emerken damağından ses çıkarıyor cak cak diye. sizinkiler de öyle yapıyor mu? çok gazı oluyor ya çok hava yutuyor. annem eskiler damağı düşük derlerdi diyor, kız kardeşim diş hekimi anne saçmalama bişiyi yok diyor ama ben çocuk doktoruna sormayı unuttum.

canm ben 3 subatta yaptırdım ozamn tam 3 ayı dolmustu...umdugumdan kolay oldu...bizimkinin pipisi tam bitişikti...cocuk doktorumuz mutlaka olması lazım dedi.idrar yolu enfeksiyonu gecirirse pipisi şişer cok acı ceker dedi.aslında ben hic kıyamadım.ama esimde cok istiyordu.bide hemen yaptırdık.iyikide yaptırmışım. 2 günde iyileşti.hiçte anlamadı...

Back
X