• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ooooofffffffff sıkıldım artık. bütün günüm kusmuk temizlemekle üst baş değiştirmekle geçti. evden dışarı çıktığım yok. bi insan yüzü gördüğüm yok. bugün mideme doğru düzgün yemek bile giremedi :(((((((((((((

ooooofffffffff sıkıldım artık. bütün günüm kusmuk temizlemekle üst baş değiştirmekle geçti. evden dışarı çıktığım yok. bi insan yüzü gördüğüm yok. bugün mideme doğru düzgün yemek bile giremedi :(((((((((((((

bizimkide ilk defa az önce kustu cok emzirmiştim galiba ondan gazla beraber birazcık cıkardı.. yemek deyince bende kendime hiç yemek yapasım gelmio makarna yedim bugün ama kahvaltıda yumurta yeşillik falan yiyorum arada da meyve o kadar emio bu kız bu ara kilo almıo yine uzun ince bi kızmı olcak acaba:1: altı aya kadar bişey vermeyim diorum ama korkuyorum sütüm yetmes die

ben herseyimi internetten alıyorum kuzum..hatta marul maydonoz bile..migrostan..magazada kıyafet deniyorum gelip eve evden alıyorum..niye poset tasıyım..tchibo, e bebek, d n r, kitap yurdu, idefix, eczanemizde , daha neler neler...herseylerimi ...beyaz esya da dahil.. bu arada eczanemizde.com ve mamacım.com eşimin abisinin..güvenle oradan alışveriş yapabilirsiniz..eltim ve eşi eczacı..türkiyede satışta birinciler..hatta özel olarak stediginiz bi şey olursa söööleyin bana eltimle aram cok iyidir...

Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için benim de artık alışmam lazım. Annem başka şehirde kayınvalidem çalışıyor o nedenle bebeğime ben bakacağım. 2 yıl ücretsiz izin aldım. İşyerim İzmir Karşıyaka merkezde çarşının göbeğinde herşey elimin altındaydı şimdiye kadar ama evim merkezde değil bebeğe bakacak kimse de olmayınca insan hiçbir ihtiyacını alamıyor. İnternetten alışveriş şart oldu o bakımdan.

Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için benim de artık alışmam lazım. Annem başka şehirde kayınvalidem çalışıyor o nedenle bebeğime ben bakacağım. 2 yıl ücretsiz izin aldım. İşyerim İzmir Karşıyaka merkezde çarşının göbeğinde herşey elimin altındaydı şimdiye kadar ama evim merkezde değil bebeğe bakacak kimse de olmayınca insan hiçbir ihtiyacını alamıyor. İnternetten alışveriş şart oldu o bakımdan.

canım bende n.y. babies sitesinden almıştım bebek için önlük falan memnun kaldım sonra maurer avm die mefruşatcı nevresim takımı falan için özelcanbebe sitesi güvenilir ben genelde kredi kartı yerine havaleyide kabul eden siteleri tercihediorum bi senedir kredi kartı kullanmamaya özen gösterioruz

Annelik güzel ama bir o kadar da zor. Hele ki önceden aktif ve düzenli bir hayatın varsa daha da zor. Bir an da damdan düşmüşe dönüyorsun.

Son düzenleme:
canım bende n.y. babies sitesinden almıştım bebek için önlük falan memnun kaldım sonra maurer avm die mefruşatcı nevresim takımı falan için özelcanbebe sitesi güvenilir ben genelde kredi kartı yerine havaleyide kabul eden siteleri tercihediorum bi senedir kredi kartı kullanmamaya özen gösterioruz

Teşekkürler canım. Aslında ben bir iki niyet etmiştim alışveriş yapmaya eşim ne gerek var çarşıdan alırız diyor ama ha deyince çarşıya gidilmiyor ki havalar soğuk oğlanın ne zaman uyuyacağı acıkacağı belli değil eve gelsin ikna edicem artık olmuyor böyle

Annelik güzel ama bir o kadar da zor. Hele ki önceden aktif ve düzenli bir hayatın varsa daha da zor. Bir an da damdan düşmüşe dönüyorsun.

kesinlikle haklısın hem bebişe bakmak icin ev hanımımı olsaydık die düsünüyr insan hemde eski hayatınıda özlüo ama bebişim olmadan asla tabi onunla yasarız inş eski hayatımızı birde bebişle yolculuk zor insan ailesini özlüo gidemio daha cok sıkılıo tabii:30:

Kızlar ya kiminiz bebeğin hapşuruğundan kiminiz kusmasından yakınıyorsunuz. Benim oğlan da çok hapşuruyor hatta bir kerede 4-5 hapşuruk aynı babası gibi o da çok hapşurur. Bizimkinin de alerjisi olabilir mi? Eşim bile bu konu hakkında hiç doktora gitmemiş şimdiye kadar ben de normaldir diye hiç oralı olmadım oğlan için. Ayrıca gaz çıkarırken çökelek gibi kusuyor böyle kusar demişti sağlık ocağındaki hemşire annemler de emdikten sonra kusunca fazlasını çıkarır diyorlardı. Ben o kusmasını da hiç takmadım kafaya şimdiye kadar ama günde en az 2-3 kere kusuyor bizim ki bazen miktar olarak fazla kustuğu da oluyor. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyorum da doktora hiç sormadım bunları yanlış ediyorum galiba.

Son düzenleme:
kesinlikle haklısın hem bebişe bakmak icin ev hanımımı olsaydık die düsünüyr insan hemde eski hayatınıda özlüo ama bebişim olmadan asla tabi onunla yasarız inş eski hayatımızı birde bebişle yolculuk zor insan ailesini özlüo gidemio daha cok sıkılıo tabii:30:

Hele bir havalar ısınsın, bebeklerimiz iyice ele gelsin herşey daha da rahat ve güzel olacak bence, elbet yine sıkıntılar olacak ama yeter ki onlar iyi olsun biz ömür boyu inşallah uğraşacağız onlarla

Hele bir havalar ısınsın, bebeklerimiz iyice ele gelsin herşey daha da rahat ve güzel olacak bence, elbet yine sıkıntılar olacak ama yeter ki onlar iyi olsun biz ömür boyu inşallah uğraşacağız onlarla

amin cnm inş onlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda hersey düzene girer bizim annelerimiz bize böle bakmasaydı şimdi böyle olur muyduk bu arada ya herşeyi takmaya gerek yok belki ama rahatsız edici düzeyde ise insan endişelenio sen bebeğini daha ii bilirsin

kış bebekleri bizimkiler bi yaz gelse de o tatlı kollarına kısa tshirtler giydirsek rahat rahat gezseler. yavrum kadife tulumlar giyiyor hep :3:

kızlar bu arada bizimki bugün tam 1haftadır kaka yapmıyor masaj yaptım yağla ovdum hareket ettirdim yok bişe hala.
doktor 3 güne kadar normal demişti. çok uzadı ya:43::43::43:

kış bebekleri bizimkiler bi yaz gelse de o tatlı kollarına kısa tshirtler giydirsek rahat rahat gezseler. yavrum kadife tulumlar giyiyor hep :3:

kızlar bu arada bizimki bugün tam 1haftadır kaka yapmıyor masaj yaptım yağla ovdum hareket ettirdim yok bişe hala.

Haklısın canım böyle kat kat zor oluyor
canım benimkinin de bir haftaya kadar kaka yapmadığı oluyor şimdiye kadar iki defa oldu. Sorması ayıp bu aralar ne yiyip içiyorsun. Bana biraz yeme içmeyle alakalı gibi geliyor.

kahvaltı, öğle yemeğinde sebze yemekleri akşam da baklagil harici şeyler yiyorum hergün 2 bardak rezene çayı içiyorum . zavallı bebiş uykusunda bağırıyo bugün ya çok üzgünüm yapsada kurtulsak. ama yalnız değilmişim içim rahatladı biraz. doktorluk olmadan geçti değil mi

kahvaltı, öğle yemeğinde sebze yemekleri akşam da baklagil harici şeyler yiyorum hergün 2 bardak rezene çayı içiyorum . zavallı bebiş uykusunda bağırıyo bugün ya çok üzgünüm yapsada kurtulsak. ama yalnız değilmişim içim rahatladı biraz. doktorluk olmadan geçti değil mi

keşke bi yaz gelse ama her mevsiminde güzellikleri var kar izliyoruz tamda yılında dogurmusuz ha bu sogukta işe gitmekte zor olacaktı:21::21:

bacaklarını bi kaldırıp yukarda tutsan canım bizimkinde işe yarardı:26:

Canım bebek kolonyası, banyo köpüğü bence gerekli değil. Çamaşır yumuşatıcısı da tavsiye etmem çünkü bebekler için olanlar bile aşırı kimyasal madde içeriyor.Naçizane tavsiyem, şimdi kullanmayacağı şeyleri de eve doldurma eğer alışveriş imkanın her zaman varsa.Diş kaşıyıcılar, meyve sebze fileleri,mama sandalyeleri falan çok sonra.Ben her şeyi zamana yaydım. Daha keyifli oldu. Dr. Browns biberonu kesinlikle tavsiye ederim. Bir de süt sağacaksan ameda lactaline çiftli pompayı tek geçerim.

dr. brown un camını düşümüyorum canım zaten.bir de yumuşatıcı kendime dahi kullanmıyorum bebeğe asla.hem yumuşatıcı ve bulaşık mak parlatıcı durulamıyor makine en son püskürtülüyor diye duydum.biberon ne zaman lazım oluyor peki?

:10:bizim kızı gece moduna geçirdim sonunda çamaşırları astım ve size geldim docacık nöbette iyiki kızım var hayat arkadası can yoldaşı oldu bana:24:

:10:bizim kızı gece moduna geçirdim sonunda çamaşırları astım ve size geldim docacık nöbette iyiki kızım var hayat arkadası can yoldaşı oldu bana:24:

Bizde kusmuş yok. Ama değişen bı sey yok.. Bu soğukta tikaldik kaldık evde..bu ne geçmez kıs .. Sagsalim bı yaz gelse ..

Back
X