ayy dün gündüz yazmıştım en son ne kaynatmışsınız oku oku bitiremedim yaz gelmesini ben de istiyorum hem bebiş kusunca bi tane kıyafeti değiştiririm olur biter şimdi kat kat değiştiriyorum buda ıslanmış bu da diyerek :) benim bebeğim de hapşuruyor bi de iki kere peşpeşeçok tatlı oluyor yaa bi de son zamanlarda sanki numaradan öksürüyor gibi çok komik kuru bi öksürük hakim ama nedense hep yatırdığımda beni kucağına al diyeceği zamanlarda ya gerçekten öksürüyor ama çoook hasta deil ya da cidden bizi deniyor öksürünce kaldırıyoruz diye ben de öksürünce yan çeviriyorum almıyorum kucağıma belki öğrenmiştir diye yaramazı:) benım kız bayağı parmağını emiyor umarım gelecekte sorun olmaz şimdi çooook tatlı oluyor bi deee kızlar bebişinde konak olan var mı saçlarının ararsında oluyor zeytinyağını sürüyorum hafif hafif tarıyorum nasıl çıkıyor anlatamam çok keyifli tepesinde kaldı biraz böyle temizlemezsek ağrı yaparmış başında belki dikkatininzi çekmemiştir diye yazayım dedim
bi de son olarak uyku saatini 8 yaptım akşamları 8de uyuyor o kadar rahat oluyorki anlatamam akşam bana kalıyor alışana kadar biraz sıkıntı çektim ama şimdi çooooooook rahat tabi sabah erken kalkıyor ama ben yine de 8e kadar oyalıyorum sabah da artık geceleri tepinerek üstünü de açıyor yaramaz