• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bizde ananemlere gitmiştik..uzun zamandır cevap yazamadım size..hosgeldimmm....:51:

Hoşgeldin edibecim. Bebeğinin ne kadar korktuğunu tahmin ediyorum çünkü bir kere ben de istemeden korkuttum oğluşumu. Üzme kendini oluyor böyle şeyler, unutmuştur erdem de birazdan yine gülücükler atar sana, önemli olan sürekli böyle gergin bir ortamda yetiştirmemek bence

Son düzenleme:
ay ben şuan çok mutluyum, paylaşmak istedim.. dün çamaşır kurutma makinası ile katı meyve sıkacağı almıştım, onlar geldi monte edildi.. hemen çamaşır attım yıkıyom, kurutmayı deneyecem, ölüyom heyecandan.. darısı başınıza tatlışlar.. katı meyve sıkacağını da oğlum için aldım, onuda bi deneyeyim önerecem size de.. ok.. kolay gelsin, öpüldünüz..

Güle güle kullan canım eşyalarını. Meyve sıkacağını aldığın yeri yazmışsın, baktım fiyatı da indirime girmiş benim de ihtiyacım var aslında ama internetten uçak bileti hariç daha birşey almışlığım yok. Hangi siteler alışveriş için güvenli siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Havalar soğuk bebekler küçük alışverişe çıkmak güç artık benim de internet alışverişini kullanmam lazım ama nedense bir güvensizlik var işte.

edibe hoşgeldin bende aynen eşime kızmıştım bi kere korkttu tuhaf tuhaf ağladı önemli bi dönem evet ama unuturmera etme o kadar üzülme ...
kızlar bu arada bebişinizi yüzüstü koyup ayaklarına elinizi dayayıp biraz bacaklarını itin oda ön gövdesini itiyor ve tırtıl gibi gidiyo :46::46::46::52: çok güzel bir egzersiz oluyo hem emeklemesine yardımcı olur hemde yoruluyo bebişler deneyen var mı???? az önce bebişime göz masajı yaptım gaz ooyun tırtıl derken 2saat ayakta kaldı ve uyudu bakalım böle olunca daha güzel uyuyo...:1::1::1::1::1::nazar::nazar:

katı meyve sıkacağı demişsinz bende gecen yıl almıstım king 1000watt cok memnun kaldım birde eşim turunchgiller için demir meyve sıkacagı almıstım profesyonel kafalerde olan onunlada nar suyu falan harika oluyo tavsiye ederim bebişleere veririz yalnız ben katı meyve sıkcagında sıktıgım meyve suyuna yandaki püresini de katacagım posa lazım bebişlere değil mi bakalım bi ek gıda dönemine gelelim konuşuruz

edibe hoşgeldin bende aynen eşime kızmıştım bi kere korkttu tuhaf tuhaf ağladı önemli bi dönem evet ama unuturmera etme o kadar üzülme ...
kızlar bu arada bebişinizi yüzüstü koyup ayaklarına elinizi dayayıp biraz bacaklarını itin oda ön gövdesini itiyor ve tırtıl gibi gidiyo :46::46::46::52: çok güzel bir egzersiz oluyo hem emeklemesine yardımcı olur hemde yoruluyo bebişler deneyen var mı???? az önce bebişime göz masajı yaptım gaz ooyun tırtıl derken 2saat ayakta kaldı ve uyudu bakalım böle olunca daha güzel uyuyo...:1::1::1::1::1::nazar::nazar:

uyanınca o hareketi bende deniyim bakalım..saol..bu arada cok gecmiş olsun kübrama..allah onu hiç aglatmasın o gözyasları son olsun insallah..:nazar::nazar: sana da vesile oluyo işte her gözüne dokundugunda dua oku..masallahı olur onur..bizimde gazlar bitti sayılır..o kadar rahat yapıyo ki kendi..masallah..tamamen bitsin de..cunku bazen cıglıkla uyanıyo uykudan pıspıslıyorum hemen ustten gazı cıkıyo rahatlıyo..bunun haricinde acayip oyuncu bi cocuk oldu..korkutuyo beni valla..beni izliyo odada cıktıgım an yaygarayı basıyo..bütün gün erdem pasa ile oyun oynicakmısız..neyse bakalım onun dediği olsun..:55::55:

Güle güle kullan canım eşyalarını. Meyve sıkacağını aldığın yeri yazmışsın, baktım fiyatı da indirime girmiş benim de ihtiyacım var aslında ama internetten uçak bileti hariç daha birşey almışlığım yok. Hangi siteler alışveriş için güvenli siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Havalar soğuk bebekler küçük alışverişe çıkmak güç artık benim de internet alışverişini kullanmam lazım ama nedense bir güvensizlik var işte.

ben herseyimi internetten alıyorum kuzum..hatta marul maydonoz bile..migrostan..magazada kıyafet deniyorum gelip eve evden alıyorum..niye poset tasıyım..tchibo, e bebek, d n r, kitap yurdu, idefix, eczanemizde , daha neler neler...herseylerimi ...beyaz esya da dahil.. bu arada eczanemizde.com ve mamacım.com eşimin abisinin..güvenle oradan alışveriş yapabilirsiniz..eltim ve eşi eczacı..türkiyede satışta birinciler..hatta özel olarak stediginiz bi şey olursa söööleyin bana eltimle aram cok iyidir...

uyanınca o hareketi bende deniyim bakalım..saol..bu arada cok gecmiş olsun kübrama..allah onu hiç aglatmasın o gözyasları son olsun insallah..:nazar::nazar: sana da vesile oluyo işte her gözüne dokundugunda dua oku..masallahı olur onur..bizimde gazlar bitti sayılır..o kadar rahat yapıyo ki kendi..masallah..tamamen bitsin de..cunku bazen cıglıkla uyanıyo uykudan pıspıslıyorum hemen ustten gazı cıkıyo rahatlıyo..bunun haricinde acayip oyuncu bi cocuk oldu..korkutuyo beni valla..beni izliyo odada cıktıgım an yaygarayı basıyo..bütün gün erdem pasa ile oyun oynicakmısız..neyse bakalım onun dediği olsun..:55::55:

saol cnm haklısın dua edioruz işte bizde bebşler işte hassas ve kötü ruhlu insanlara açık :nazar: bizimde bitti sayılır cnm inş tamamen geçer ..dene eminim seninkide sevecek bu hareketi ...olsun oynayın onların dediği olsun canları sağ olsunda odadan cıkınca kayboluyosn sanıyo seni kaybetmemk icin yapıyo nesne korunumu kazanamadı daha ceee oyunu bunun için cok güzel tavsiye ederim

ya bi de bi şey sorucam..benim bebek cok hapsuruyo...yani bir bir bucuk aydır..eşim fazla sevmez ööööle herseye doktora kosmayı..bekledik bekledik..ya 2 aydır saatte 3 kez falan her saat hapsuruyo..ama baska hiç bi hastalık belirtisi yok..neden ola ki..alerji desem..yani sadece hapsurma..emmeyi de engelleyen bi şey yok...artık bu cumartesi götürcez herhalde doktora..cünkü hapsuruk adam oldu cıktı velet...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bi de biş sorcam..aramızda birden cok bebeği ve ya cocugu olan var mı..ona özelden bi şey sormam lazım..yani bebişleriimizleilgili olmadıgı için öyle sorucam..varsa iletişime gecebilir mi:21::21:

ya bi de bi şey sorucam..benim bebek cok hapsuruyo...yani bir bir bucuk aydır..eşim fazla sevmez ööööle herseye doktora kosmayı..bekledik bekledik..ya 2 aydır saatte 3 kez falan her saat hapsuruyo..ama baska hiç bi hastalık belirtisi yok..neden ola ki..alerji desem..yani sadece hapsurma..emmeyi de engelleyen bi şey yok...artık bu cumartesi götürcez herhalde doktora..cünkü hapsuruk adam oldu cıktı velet...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizimkide hapsuruyo ama seninki cok sıkmış aman götr bizde sevmeyz öle doktoru ama bak 3aydır bekldik ihmale gelmio bazı seylr muhtemelen akarlara alerjisi vardır halı tozu falan geçer ama götür cnm

Hapşırmak vücudun savunma mekanizmalarından birisidir. Başka belirtileri yoksa allerj akla gelebilir. Odanın tozlu olması, yün ve kuştüyü yatak ve yorganlar, cereyanda kalma gibi. Hasta olduğu anlamına gelmez .

Back
X