- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.281
edibe canım sendemi hava lojmanlarında oturuyorsun.eşin askermi. benimki ulaştırma bölük komutanı.
edibe canım sendemi hava lojmanlarında oturuyorsun.eşin askermi. benimki ulaştırma bölük komutanı.
benmkide asker:))
122 filo kt öğretmeni..üsteğmen yani
ne güzel havacısınz ya bizimkide üsteğmen ama muhabereci yani karayandık yaniii
bu arada kitap okuma seansım kısa sürdü:)
canım benimkide üstegmen.biz havacıyız.erdem ismi cok güzel.işallah evlatlarımız isimleri gibi erdemli,hayırlı evlatlar olurlar.ben cıkıyorum canım,öptüm cok.görüsürüz
olsun olsun..bi dakika bile olsa kitap okumak güzeldir...insanlıgımı hatırlatıyo bana
benmkide asker:))
can - tugba galiba bizim tic te hata var alperen 28/11/2011 doğumlu erdem değiliz biz o bizim arkidişşşşş. iki tic aynı acaba ben mi yapamadım. tşk.
bosveeeeerrrr..doktor üzülme dediyse bi önemi yok..belli..hem zaten sadece anne sütü ile beslenen bebekler mayalı pogaca gibi kilolu olmaz..korkma....bagısıklıgı herbişeysi yerindedir onun masallah...tombişlik değil önemli olan sağlıklı olmak...
yaw neredesinizz, oğlum uyuyo, eşim gecikecek, yalnız kaldım.. sizde yoksunuz.. neyse bugün deli gibi temizlik yaptım dip köşe, camlar tüller banyolar.. çok yoruldum, ama değdi.. hijyen kokuyo evim mis mis.. e bende azcık yatayım dinleneyim bari.. sizden de hayır yok..
sağolun rahatlattınız beni.hem de güldürdünüz üzülmemeye çalışıyorum
canım mayalı poğaça olmayan kızım benim
Ya bu nAsıl bı hamaratliktirya.. Sana 10 cocuk az valla..yaw neredesinizz, oğlum uyuyo, eşim gecikecek, yalnız kaldım.. sizde yoksunuz.. neyse bugün deli gibi temizlik yaptım dip köşe, camlar tüller banyolar.. çok yoruldum, ama değdi.. hijyen kokuyo evim mis mis.. e bende azcık yatayım dinleneyim bari.. sizden de hayır yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?