- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.261
kızlar bebeklerimiz 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olmalıymışya benimki 400 gram eksik geldi çok üzüldüm. doktor normal üzülme dedi ama
bosveeeeerrrr..doktor üzülme dediyse bi önemi yok..belli..hem zaten sadece anne sütü ile beslenen bebekler mayalı pogaca gibi kilolu olmaz..korkma....bagısıklıgı herbişeysi yerindedir onun masallah...tombişlik değil önemli olan sağlıklı olmak...
benim kuzu bu aralar pek bi kusmuklu tek bizmi böyleyiz çökelek üretiyoruz
SlM kızlar benim oğlum gecen ay az kilo almış bu ayda az alırsa önümüzdeki ay ek gıdaya geçecez.. Ben kilo alsın ek gıdaya geçmeyelim diye sık emzirmeye çalışıyorum yaklaşîk bir buçuk saatte bir 10 dakika emiyor.bu aralar memeyi çok zor alıyor sadece uyku sersemi iken normal yoksa ayakta zipkayarak zorla alıyor bırakmasından korkuyorum... Siz kaç saat ara ile emziriyorsinuz ve kaç dakika emiyor?
Canim anne sütüyle beslenen bebeklerde oluyor diye biliyorum problem degil o.Hamile kalinca süt acirmis diye duydumda kakayla ilgili bisey duymadim.kızlar sizinde bebişlerinizin kakasında beyaz tanecikler oluyo mu ...bu ne ki...bi de hani emzirirken hamile kalınca bebek kakası degişiyo mu...nasıl oluyo..bebek emmek mi istemiyodu...kakada mı bi şey görülüyodu ...o neydi..aklıma takıldı..
Kesinlikle adet olmayinca hamile kalma korkusu oluyor,ama sadece anne sütüyle besleyen(su bile vermemek sartiyla)hamile kalma olasiligi cok cok azaliyormus.Oluyo beyaz tanecikler bizimkinde de ... Hamile kalınca ne değişiklik oluyo bilmiyorum da herkeste adet olmadığı için hamile kalırım korkusu var onu biliyorum
karnım öyle bi şiş ki sanki 4 aylık..eşim baktı...hayırdır dedi resmen ya...sonra durdu durdu hayırlısı dedi.....
ben taktırmaya korktum hala şaşıyom kendime bu korkuyla nasıl doğurdum kesmeleri dahada ürkütücü diye normal yapcam dedim çok şükür çok ta kolay oldu normal doğum dr. bile çok şaşırdı çabuk olsun bitsin diye bağırmadan ıkındım. regl olmadım kırkım çıktıktan 3,4 gün sonra oldum yok daha başka bişey tekrar olur inşallah ama cesaretim yok onu taktırmayada
dogdugundan beri bi damla kusmadı...bi damla...düsünün gari....kussa bu kadar gazı olmaz rahatlar..bi düsünün siz nasıl gazı var...içtiğinin bi damlasını dahi kusmadı gazlı erdem paşa...
bu hafta beni yıkadı alperen efendi grip bulaşmasın diye maske takıp öle oyalıyom kucak istiyor kuzum aksi gibi babası bugün nöbetçiymiş hayallerim yıkıldı hiç yapmadığım şeyi yapıp ayağıma aldım sallıyom istemem diyo yaaaaaa
SlM kızlar benim oğlum gecen ay az kilo almış bu ayda az alırsa önümüzdeki ay ek gıdaya geçecez.. Ben kilo alsın ek gıdaya geçmeyelim diye sık emzirmeye çalışıyorum yaklaşîk bir buçuk saatte bir 10 dakika emiyor.bu aralar memeyi çok zor alıyor sadece uyku sersemi iken normal yoksa ayakta zipkayarak zorla alıyor bırakmasından korkuyorum... Siz kaç saat ara ile emziriyorsinuz ve kaç dakika emiyor?
http://lb1f.lilypie.com/lDo2p2.pngalperen 28/11/2011 pazartesi 06:10 da kucağıma aldım.
http://lb1f.lilypie.com/lDo2p2.pngarkadaslar banada ticker yaparmısınız. benim oglum 2 kasım dogumlu ismide erdem kaan.şimdiden tesekkürler...
tatlım benim oğlum 3 saatte bir yarım saat emiyor.. bide oğlunu yatırarak emzirmeyi dene.. ben artık hep yatarak emziriyorum, çok rahat oluyo doyana kadar emiyo.. kakasını da yapıyo emerken.. kucağa sığmıyorlar artık rahat edemiyo kuzular sanırım.. bi dene bakalım sende..SlM kızlar benim oğlum gecen ay az kilo almış bu ayda az alırsa önümüzdeki ay ek gıdaya geçecez.. Ben kilo alsın ek gıdaya geçmeyelim diye sık emzirmeye çalışıyorum yaklaşîk bir buçuk saatte bir 10 dakika emiyor.bu aralar memeyi çok zor alıyor sadece uyku sersemi iken normal yoksa ayakta zipkayarak zorla alıyor bırakmasından korkuyorum... Siz kaç saat ara ile emziriyorsinuz ve kaç dakika emiyor?
ya 1 gün girmedim yığılmış sayfalar, ne çok gevezelik etmişiniz böle..
http://lb1f.lilypie.com/lDo2p2.png
YAPIŞTIR BAKİM BUNU profilindeki çizelge bölümüne..
çok teşekkür ederim senle ederiz canım.
kızlar merhaba beni özlemişsinizdir sürekli giren biri olarak 3 gün girmeyince merak bile etmiş olabilrsnz
hepinize birikmiş sayfalarda cevap verecektim ama olmadı önce gelmediğimiz sürede yaşadıklarımı özet geçeyim öncelikle haftasonunu misafir yogunlugu ile atlatark aileleri burda olmayan insanlar olarak nasıl oluyorsa bi hafta sonumu da kendimize ayıramadan geçirdik oysaki sosyal olmamaya insanlarla cok görüşmemeye calısıyoruz görüştüğümz bi görümcem bi kaynım var ama uzaktan kuzeler arkadaslar yetio saolsunlar Allah yokluklarını vermesin ama ben annelerimizi babalarımızı özledik:2:
sonra pazartesiye öle hızlı bi giriş yaptık ki kızımla sabah 3 ay kontrolü sonra ben dogum iznim bitti 5 günlük rapor almalara başladım okula raporu bırakmaya gittim kızımıda halasına yalnız kızımdan ilk defa ayrıldıgım icin o kadar cok agladım ki kızımı bırakıp cıkıp merdivenden inene kadar heralde bi yıllık gözyaşı akıttım:2::2::2: yaklaşık 1,5 saat sonra kızımı almaya gittim kızım sandıgım gbi sürekli aglamamıs az aglamıs sonrada kuzenini anneciği sandı galiba onunla konusarak anakucagında uyumus ama ne zordu anlatamam ben bu cocugu bıraakıp nası baslıcam calısmaya sıkıldım deyip duruyordum ya ben sıkılmamaışım yavrumla oluyumda sıkıldım sanayım ya( Allah calısmak zorunda olan biz annelere sabırlar versn yüreğimizi rahatlatsın
amin canım aynen bende uyuyunca özleyip senin yaptıgını yapıyordumm ama işte sartlar bakalım ne gösterecek bu arada kahve bende iciyorum ama arada yani haftada bir gibi önceden böle bi alışkanlığım yoktu zaten alıskanlık yaptırmıyorumda eşim cok güzel yapıo iciyorum bazen etkileniyo ipek kızım ( ismini anmak bile cok güzel) bazen etkilenmio yada keyfine göre dielim:)o özleme duygusu felaket bi şey ya..bazen 3 4 saat uyuynca yatak odasında resmen kalbim sızlıyo gidip özlemimden uyandırıyorum kokluyorum..nasıl bi duygudur aynı evin içi,nde bile...canımızdan bi parça işte...allah acısını yasatmasın...
emziği bıraktırmak istiyosanız ucunu makasla kesip verin...size aynen iade ediyo bebekler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?