2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gel gel ben izmirdeyim zaten..gerci yazın antalyaya gidiyorum.eşimin memleketi..kayınvaldemle cok iyi anlaşıyoz kendi annem yerine orayı tercih ediyorum bol bol yüzüyoz..ama izmire gel görüselim

Walla benim ailemde esimin aileside Izmirde,mayis yada haziran gibi gelmeyi düsünüyoz insaallah,görüsürüz.

kızlar merhaba.biz yarın kalça usg çektircez.allaha şükür çok hareketli bir bebek aykalrını çok hareket ettirior.aslında boşu boşuna mı radyasyona maruz kalacak diyede düşünüorum.sizler çektirdiniz mi?her ay doktorada gidioruz olumsuz bişeyde demedi neyse bakalım.işllhh güzel haberler alırız.

Slm kızlar benim oğlum 11 Kasım doğuml dün aksamdan bu yana hiç keyfi yok uyanık olduğu süre içinde hep bağırıyor...dün banyo yaptırmıştık korktum hastamı olacak diye gaz çıkarıyor aslında gazı bitti gibiydi ama yine başladı birde iki eli ağzında ben Ağlarken elimle alt dişleri kasırsam susuyor dış için erken anlamadım derdi ne oğlumun... Dün oyun halısı aldım huzursuzluğu nedeniyle kullanamadık henüz sabah on dakika koydum sadece oyuncaklara bakıyor elleri ağzında tabiki :)) bizim cephede durumlar böyle

merhaba canım, oğlun da sen de aramıza hoşgeldiniz. Ben de izmirde oturuyorum.

kızlar bebeklerimiz 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olmalıymışya benimki 400 gram eksik geldi çok üzüldüm. doktor normal üzülme dedi ama

kızlar bebeklerimiz 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olmalıymışya benimki 400 gram eksik geldi çok üzüldüm. doktor normal üzülme dedi ama

bosveeeeerrrr..doktor üzülme dediyse bi önemi yok..belli..hem zaten sadece anne sütü ile beslenen bebekler mayalı pogaca gibi kilolu olmaz..korkma....bagısıklıgı herbişeysi yerindedir onun masallah...tombişlik değil önemli olan sağlıklı olmak...

kızlar sizinde bebişlerinizin kakasında beyaz tanecikler oluyo mu ...bu ne ki...bi de hani emzirirken hamile kalınca bebek kakası degişiyo mu...nasıl oluyo..bebek emmek mi istemiyodu...kakada mı bi şey görülüyodu ...o neydi..aklıma takıldı..

kızlar sizinde bebişlerinizin kakasında beyaz tanecikler oluyo mu ...bu ne ki...bi de hani emzirirken hamile kalınca bebek kakası degişiyo mu...nasıl oluyo..bebek emmek mi istemiyodu...kakada mı bi şey görülüyodu ...o neydi..aklıma takıldı..

Oluyo beyaz tanecikler bizimkinde de ... Hamile kalınca ne değişiklik oluyo bilmiyorum da herkeste adet olmadığı için hamile kalırım korkusu var onu biliyorum

Oluyo beyaz tanecikler bizimkinde de ... Hamile kalınca ne değişiklik oluyo bilmiyorum da herkeste adet olmadığı için hamile kalırım korkusu var onu biliyorum

karnım öyle bi şiş ki sanki 4 aylık..eşim baktı...hayırdır dedi resmen ya...sonra durdu durdu hayırlısı dedi.....

bizim kakada da oluyor. emzirirken hamiş olunca süt acırmış bizim gelinin başına gelgi 2 kere yani 3. bebişi geliyor.

bn de korkuyorum hamile kalmaktan ..fırsat bulup gidemedm spiral taktırmaya..

ben taktırmaya korktum hala şaşıyom kendime bu korkuyla nasıl doğurdum kesmeleri dahada ürkütücü diye normal yapcam dedim çok şükür çok ta kolay oldu normal doğum dr. bile çok şaşırdı çabuk olsun bitsin diye bağırmadan ıkındım. regl olmadım kırkım çıktıktan 3,4 gün sonra oldum yok daha başka bişey tekrar olur inşallah ama cesaretim yok onu taktırmayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…