- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.241
Hmmmem kizlar bu arada ben Türkiyeye Izmire geliyorum,baharda ordayim insaallah
gel gel ben izmirdeyim zaten..gerci yazın antalyaya gidiyorum.eşimin memleketi..kayınvaldemle cok iyi anlaşıyoz kendi annem yerine orayı tercih ediyorum bol bol yüzüyoz..ama izmire gel görüselim
hoşbulduk arkadaşlar.benim oglum 2 kasımda, 37+3 de 2650 dogdu. normal dogum,50 cm boyunda.ismi erdem kaan. eklerseniz sevinirim.suan oglusum uyuyor,önceleri oglum cok huysuzdu bende bilgisayar basına oturamıyordum.Allaha sükür biraz düzeldi bundan sonra sık sık yazarım işallah.ben izmirde oturuyorum.aranızda izmirde oturan varmı arkadaslar
kızlar bebeklerimiz 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olmalıymışya benimki 400 gram eksik geldi çok üzüldüm. doktor normal üzülme dedi ama[/QUOTE
Tabiki de üzülmee üzülcek bişi yokkkiiii.Kilo alımı normalse takılma öyle şeyleree.
Şimdi düşündüm de bizimki de 280 gram eksikmişGayet tombik kendisiii
kızlar bebeklerimiz 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olmalıymışya benimki 400 gram eksik geldi çok üzüldüm. doktor normal üzülme dedi ama
kızlar sizinde bebişlerinizin kakasında beyaz tanecikler oluyo mu ...bu ne ki...bi de hani emzirirken hamile kalınca bebek kakası degişiyo mu...nasıl oluyo..bebek emmek mi istemiyodu...kakada mı bi şey görülüyodu ...o neydi..aklıma takıldı..
Oluyo beyaz tanecikler bizimkinde de ... Hamile kalınca ne değişiklik oluyo bilmiyorum da herkeste adet olmadığı için hamile kalırım korkusu var onu biliyorum
karnım öyle bi şiş ki sanki 4 aylık..eşim baktı...hayırdır dedi resmen ya...sonra durdu durdu hayırlısı dedi.....
bn de korkuyorum hamile kalmaktan ..fırsat bulup gidemedm spiral taktırmaya..
bizim kakada da oluyor. emzirirken hamiş olunca süt acırmış bizim gelinin başına gelgi 2 kere yani 3. bebişi geliyor.
yani acıdıgını nerden anlicaz..bebek emmek mi istemez..
bn de korkuyorum hamile kalmaktan ..fırsat bulup gidemedm spiral taktırmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?