- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.321
merhaba bayanlar bir kaç gun girmeyince kaynatmışınız yınearamıza yenı katılanlara da hosgeldnz diyorum. bizim de bugun 3 aylık kontrl ve rota asımız vardı. kızımn ilk kez boyuna bakıldı. biraz uzun bir kız olcakmış. boyu 63.5 cıktı. bu ay 1.200 gr almıs. hersyi normal cok sukur. ama benm kızım gunde sadece bir kez kaka yapıyor. ama kılo alımı guzel. bir de damağında beyaz kabarcıklar vardı. doktor bebeklerde görulen bir sey dedi. bilmem ne incisi imiş adı. biz de rahatladık. yara zannetmstk. sızın bebeklrn damaklarında da var mı inci
bir de arkadaslar bnm kızımın her hafta el tırnaklarını kesyrm. cok cabuk uzuyor. ama aayak tırnaklarını doğdgndan beri kesmedm. cunku cok uzamadı.
valla tatlım sen onu başka bir doktora götür bence, şimdiye kadar böyle bir şikayeti olan olmamıştı bizim forumdaki bebişlerde.. yani bu kadar yoğun kusan yoktu.. korkulacak bişi yoktur yine reflü falandır belki.. Mutlaka başka bir uzmana göster derim ben..kızlar benim bebeğim çok kusuyo. her emdiğinde mutlaka kusuyo.hatta bazen iki üç kere üstüste kustuğu bile oluyo. 45 günlükken bu yüzden doktora götürmüştüm. artık 3 saatte bir emzir çok yediğinden olabilir demişti. şimdi 3 saatte bir emziriyorum ama hiç bişey değişmedi. doktor kusması için bi ilaç vermişti ama ben de ilaç kullanmak istemiyorum herşey için. kullansammı acaba bilemedim:18: bebişimin sorunu neki
maş bebişine canım benim ya biz çok kaka yaptığımız için mi acaba çok kilo alamıyoruz her gün mutlaka bir kere yapıyoruz eger yapamazak ertei gün aksama kadar dolduruyoruz böle oluncada sütüm yaramıo olabilir mi acaba kaka yapmasın desem bu seferde rahat edemio bebişim napsak ki neyse hayırlısı olsun :44:
ben de öyleyim. özellikle bisküvi ve kurabiye yicem diye çatlıyorum. markete her gittiğimde bi poşet bisküvi ile çıkıyorum. sürekli elimde atıştırıyorum
kızlar hafta sonu yokuz kızımla ilk şehirdışı ziyaretine gidecegz kayınvalidemi özledm ona gidiyoruz inş hasta olmayız evleri sobalı ve kasaba... bu ara da biz gece eger kendi uyanırsa emziriyorum genelde 2 kere kalkıyo birde ama baazen bir kere kalktıgı oluyo zaten 11de uyuyo genel itibariyle sizinkiler kaçta uyuyo kaç kere kalkıo .. birde göğüsünüzden süt akıyomu hala benm azaldı ama gece uyanmazsa bebiş kalkınca aktıgını görüyorum emzirilmeyince süt galiba kendini salıo bu ii bişey sanırım yeniden üretmek icin
birde sütüm sanki fazla gibi gelebilir ama olsa bebiş cok kilo alır öle deil normal düzeyde
maş bebişine canım benim ya biz çok kaka yaptığımız için mi acaba çok kilo alamıyoruz her gün mutlaka bir kere yapıyoruz eger yapamazak ertei gün aksama kadar dolduruyoruz böle oluncada sütüm yaramıo olabilir mi acaba kaka yapmasın desem bu seferde rahat edemio bebişim napsak ki neyse hayırlısı olsun :44:
ben ayak tırnaklarını gecen gün kestim hepsini deil baş parmak ve ikinci uzamıs kesecek kadar bas parmagı 3.haftasındada kesmiştim ellerinide 4güne yada haftada kesiorum cok cabuk uzuyolar kestiğim halde bile yüzünü ciziyo birde kesmesem ne yapcak acaba kasap kızım
tşk canım hoşbulduk.dr boy ve genel gelişimiyle ilgili problem yok kilo alımı normal değerlerin altında değil amaaaa beklediğimizden de az almış dedi.1 ay daha deneyelim sonra karar verelim hatta ek gıdaya 1 ay sonra geçelim dedi.sağarak yani sağabildiğim kadar vermeye çalışıyorum.zaten emmediği için sağ mememde süt kalmadı.mamayı da yemek istemiyor .sütü de mıy mıy içiyor.en aç zamanında 60 70 cc geçmiyor nasıl büyüyecek anlamıyorum.emziren arkadaşlar emzirebildiğiniz kadar emzirin benim yerime de.öncelikle hoşgeldin canım .. kendini üzme geçici bi durumdur birde cocuk istemiosa zorlamanın mantıgı yok eger doktor saglıgı yerinde bi sıkıntı yok diyorsa sen elinden geleni yapıosun zaten ac olsa durduramazsn ama sütünü sağdığında almadı mı? ısrarla uzun süre denedikten sonra mı amaya geçtinÜ?
merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var nolur
bebeğim 3 aylık oldu ve dershaneye yazıldım kpss için. sadece haftasonları 8 saat evde olamayacağım.süt biriktirmek istiyorum.20 gün kaldı başlamaya. ama bu gün ilk defa denedim sağmayı çok az geldi 10 cc den az. elektrikli aventin pompası. aslında bebeğim gayet iyi doyuyor kilo alımı iyi. sizce neden süt gelmiyor ilk diye mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?