- Konu Sahibi bebegim_01
- #38.101
kızlar merhaba.bu sefer oğluşumla ilğili bişey yazmıcam.kocamla ilğili.beni buğün çok üzdü.eşim askeri personel.buğün sabah göreve fabrikaya gitcem dedi akşam geldi.gelince sennle konuşmam gerekior dedi.(eşim geçen yıl siğarayı bırakmıştı)buğün ankarada doktora gittiğini,sigarayı bırakamadığını buyüzden arada bir 1tane içtiğini söyledi ve tedavi olacağını söyledi.çok üzüldüm en önemliside çok kırıldım.çünkü eşime çok güveniordum.şimdi acaip güvenm sarsıldı.aslan burcuyum birine çok zor güvenrm zaten.şimdi kafam allak bullak.sennle konuşmak istemiorum ne yaparsan yap dedim.gerçektende konuşmak istemiorum.![]()
haklısın yalan söylemesi hiç hoş değil, ama sen yinede çok uzatma bu küslüğü bence.. sonuçta hatasını farketmiş ve itiraf etmiş değil mi? bu sana yalan söylemekten ne kadar rahatsız olduğunu göstermez mi.. istemese söylemezdi, bak bi senedir fark etmemişsin, o söylemese de öğrenemeyecektin.. di mi ama? bence kocana yanlış birşey yaptığını birdaha yapmamasını söyle ve teşekkür et.. itiraf edip seni salak yerine koymadığı ve saygı gösterdiği için.. benceee...