sanırım yine benim dertleşme zamanım geldi.belki hatırlıyosunuzdur.ben sağlık problemi nedeniyle göğüs küçültme opersayonu geçirdim.sütüm yetmedi oğluma o nedenle mama takviyesiyle büyüyo oğlum.ama bu günlerde oğlum çok iştahsız.aç kalmya nasıl dayanıyo anlamış değilim.gece meme için uyanıyo ama fazla emmeden ya da fazla mama almadan geri yatıyo.sabah 8e kadar aç.gün içerisinde de yamediği saatler yine oluyo.yavaş yavaş ek gıdaya geçmeyi de düşünmüyo değilim hani.biraz daha zaman gçsin,drla da görüşeyim yavaş yavaş geçiş yapacaz gibi görünüyo.umarım atlatırız bu dönemi.
kaynanamla kayınbabam kış boyunca bende kalıyolar.sanırım katlanabilme gücüm,sabrım buraya kadar.kaynanam devamlı çocuğa bişeyler alıştırma peşinde.ayağında sallıyodu uyutmak için.çocuk uykuya dalsa bile ayaklarını çekmiyodu.1 söyle 2 söyle tık yok.çocuk bu sefer ayağından indirince uyanmaya başllıyo.baktım olacağı yok.aldım çocuğu artık sen uyutma dedim.oğlum şimdi kendi başına yatıyo başını okşuya okşuya oğlum uykuya dalıyo.sırf ona bırakmamak için ücretsiz izne ayrılacam 2yıl.hergün onlara yemek derdi.her yemeği yemezler.neyse ya çok konuştumm.annelik zor ama eğlenceli,zevkli.onlarla uğraşmak daha da zor,stresli,sıkıntılı.
eskiye dpğru okudum da hamile olan varmış sanırım.allah yardımcıısı olsun.
diş çıkarmaya da gelince.benim oğlum 2elini birden ağzına sokuyo ve üstü baaşı yaş.1buçuk aydır böyle.önlük takıyorum devamlı.ne zaman diş çıkaracak diye bekliyorum...
öpüyorum bebeklerinizi.allah hepimize kolaylık versin.ve bana dua edin kaynana kayınbaba derdinden kurtulayımmmm