2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım Allah sağlıkla kavuştursun senii, hepimizin gözü aydın..Kasım bebeklerinin hepsi beklenen bebekler..:) ben bahçelievler medicana düzgün korkmaz'a gidiyorum çok memnumun çok pozitif hastane evime uzak ama işyerime yakın şimdilik böyle sen nereye devam ediyorsun..?

bende okmeydanında oturuyrm ve avcılar hosptıla gidiyorum tülay egeliye eski doktorum iyi ama tek doktorla kalmak istemiyorum tanışıp arkadaş olmak isterim eğer sende istersen tabi

bebek öldü hiç test yapmadılar sadece otopsi sordular bizde yaptırmadık hiç bişey yoktu nedenini bilmiyorum oopsi yatırsaydım çıkıcaktı ve herşeyim iyi gidiyordu anlayamadım malesf o yüzden elime almadan bebğim var demem allah kimseye yaşatmasın çok zor

Çok sevindim cnm bizde dün gördük kesemizi seninle satlarımız aynıydı ama benimki 5 haftalıkmış geç yumurtlamışım ben 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz pıt pıt pıt dünyanın en gzl sesi olmalı :)) senin kese kaç mm di, ara ara kasıklarımda eskisi kadar olmasada ağrılar oluyo progestana başladım bide folibol alıyorum ..

bende geçen sene bugun bır umutla beklıyordum rengl olmayayım dıye... şimdi umudum yanımda uyuyor.. inşalah kucagınıza alırsınız meleklerınızı....

bende senin adına çok sevindim inşallah hepimiz bebeklerimizin pıt pıtlarını duyarız.kesem kaç mm bilmiyorum canım ama haftası ile uyumlu dedi doktor.bende folik plus ve pregestan kullanıyorum ama ilk gittigim doktor agızdan al gece 2tane yatarken demişti bu doktorumda gece vajende bitane koy dedi daha etkili bide sersemlik falan yapmaz agızdan alma gibi dedi direk rahime etki eder dedi bende şimdi öyle yapıyorum artık

ha birde kasık agrıları netten araştırdıgım kadarı ile 2 3 hafta kadar daha sürermiş normalmiş

çok sevindim senin adına canım allah bizede görmeyi nasip eder inşallah benimde cuma günü 7+0 olması lazım bende tekrar başka doktora gidip işimi garantiye alıcam

aramıza hoş geldin cnm hayırlı olsun bebişin ben sölemiicektim 3 ay sölemezsen bebiş uslu olurmuş ama kaynanam sağolsun her kese yaydı cnm sen ne yaptın son durumun ne :26:

gülüm hoş geldin aramıza çarşamba derken en son ne zaman adet gördün ki :26: benim 7 gün geçerken 7 bindi bende ayın 21' de kalp atışını duycaz rabbimin izniyle inşallah

ayy çok sevindim cnm mercimeğine evt cnm kalp atışları geç duyuluyo ama olsun sabreden derviş muradına ermiş benimde bulantım yok inanılmaz ama bende erik istiyorum malesef bulamıyoruz acayip deli gibi istiyorum erik yerine yeşil zeytin yedim o biraz hevesimi geçirdi ama aramalara devam yola devam ama nisanda geliyomuş erik inşallah doya doya yeriz

cnm doktora gittin mi niye topiği bırakdın

kızlar karnınız çıktımı hiç benim az bişey çıktı ve eteklerim olmuyo bile şimdiden herkes ikiz mi acaba diyolar

çok sevindim senin adına canım allah bizede görmeyi nasip eder inşallah benimde cuma günü 7+0 olması lazım bende tekrar başka doktora gidip işimi garantiye alıcam

Çok teşekkürler, cuma 7+0 oluyorsan Rabbimin izniyle görürsün inşallah
Biz normalde 6+3 hesaplıyorduk, azcık ileride çıktı, heralde erken döllenmedir :44:
Hepiniz benim gibi biran önce görün istiyorum, dualarım sizinle

Biz cts kesemizi gördük çok şükür, 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah.. Arkadaşlar herkese söyledim herkese derken yakınlarıma geri kalanlarda onların sayesinde duydu :))
Kubi benimkide uslu olur yaaa bende kilo aldım kot pantolonlarımı giyemiyorum çünkü hepsi dar tayt giyiyorum benimde karnım çıkmış azcık :))

Son düzenleme:
kizlar gunaydin bendamileyim cok sukur 2 gun once erken gebelik testi ile ogrendim sata gore 4 hafta 2 gunluk hamileyim yarin kontrolum var doktorda.acaba vajinal muayenede kese gorunurmu

bide kizlar soyle bi sorum daha olicak.yine burda okumustum vajinal muayenede dusuk yasayanlari.sizce risklimidr ama erken donemde hep mecburen doktor vajinal muayene yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…