- Konu Sahibi bebegim_01
-
slm kızlar aranıza katılıyorum bende 5+5 günlük hamileyim bundan önce bebeğimi kaybettim doğuma 20 gün kala şimdi yendien umudum var istanbullu olanlar hangi doktora giidyrsunuz acaba bu arada hepinzi tebrik ederim inşallah kucaklarımıza alırız kızlar
canım ben bugun doktora gittim kesesini gördük bebişimin allaha şükür 2 hafta sonra gel kendini kalp atışlarınıda görürüz dedi.kesem gebelik haftama uyumluymuş yanı işte çok sevindik 6hafta 1günlükmüş bebegim.benimde bulantım yokta yemek yedikten sonra hazımsızlıgım var okadar bende çok fazla degişiklik yok
Çok sevindim cnmbizde dün gördük kesemizi seninle satlarımız aynıydı ama benimki 5 haftalıkmış geç yumurtlamışım ben 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz pıt pıt pıt dünyanın en gzl sesi olmalı :)) senin kese kaç mm di, ara ara kasıklarımda eskisi kadar olmasada ağrılar oluyo progestana başladım bide folibol alıyorum ..
Çok sevindim cnmbizde dün gördük kesemizi seninle satlarımız aynıydı ama benimki 5 haftalıkmış geç yumurtlamışım ben 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gideceğiz pıt pıt pıt dünyanın en gzl sesi olmalı :)) senin kese kaç mm di, ara ara kasıklarımda eskisi kadar olmasada ağrılar oluyo progestana başladım bide folibol alıyorum ..
Düz bizde doktordaydık, hem keseyi, hem bebeği, hem de kalp atışlarını gördük
Hatta makinanın sesini açıp doktor biraz da sesini dinletti, o pıtpıtları duymak okadar güzeldi ki anlatamam
Darısı sizlerin başına inşallah
Buarada galiba erken döllenme olmuş, tam 7+0 yazıyor ultrason görüntüsünde
Kasım annesi olacağım İnşallahh :))
Sat 28 Ocak geç yumurtlamışım sanırım henüz kesemizi göremedik karından ultrasonla bakıldı yarın kontrolüm var umarım görürüz Kızlar hamile olduğunuzu herkese söyledinizmii ..?? bekliyomusunuz
kızlar merhaba,
ben de aranıza yeni katıldım çarşamba öğrendim kan tahlilim 809 çıktı dünde doktora gittim oranın yüksek ikiz olabilir dedi tek kese gördü ama duyduğum kadarıyla tek kesenin içinde çiftte olabilirmiş bakalım artık ne çıkacak kalp atışı duymadık daha sizlerin ilk beta hcg oranlarınız kaç?
dün doktora gittim arkadaşlar. internetten hesapladığım yanlışmış. bebeğim bugün tam 5 haftalık. keseyide, içindeki minicik mercimeğimide gördü doktorumama kalp atışlarınıda 15 gün içinde gel gduyarız dedi. vitamin folik asit demir hapı vebulantı hapı verdi. ama allaha şükür hiç bulantım yok. sadece canım erik istiyooo bugün iş çıkışı eşimle arayacağız bakalım
yok canım ilk daha.....çok şükür sabırlı olmayı öğrendim acele etmek sadece insanda stres yapıyor midene kramplar giriyor ve hiç bir sorunu çözmüyor..... o yüzden sabırla çok dua ederek yaşamayı öğrendim çok şükür.....
belki geç döllenmedir....sıkma canını geç olsun güç olmasın ...... kap atışı için 7 yada 8. hafta diyorlar.....
ilk ben yazmış olayım kasım annişi olarak inşallah :)
çok sevindim senin adına canım allah bizede görmeyi nasip eder inşallah benimde cuma günü 7+0 olması lazım bende tekrar başka doktora gidip işimi garantiye alıcam
gözün aydın canımdarısı bizim başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?