- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi bebegim_01
-
merhaba kızlar bende hayırlısıyla kasım annesi olucam.31 ocakta iğne vurulmuştum aylık mesigna ama korumamış.bu 3. gebeliğim dün akşam test yaptım çift çizgiyi görünce başta çok ağladım ama sonra kıyamam dedim.2si nasıl büyüyorsa rabbim sabrını verir daha yaşım küçük biraz zor olucak ama abbim yardımcım olur.iki kızım var biri 5 diğeri 2 yaşında testi yapmadan önce bütün gün içimde bulut geliyor diye bi ses vardıbu gece rüyamdada gördüm bir oğlum olucakmış sizlerin kaçıncı bebişleri kızlar
amannn tabi bir süpriz olmuş size....Allah büyükütür sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin.....demekki nasbi varmışdünyada rabbim ol demiş olmuş....inş hayırlı bir evlat olur.....
benim ilk bebeğim olacak inş..29 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.....
aa ne güzel yarın iyi haberlerini bekliyoruz o zaman benimde genelinde iyi geçiyor bide 15 mart bi gelse görebilsem bebişimi.ben dayanamayıp kan testi yaptırdım haftabaşı 8000leri bulmuş sevindim dünden beri mide bulantım var özellikle bugün tüm gün agızımın tadı hiç yoktu bi acayip yani birde gögüslerim acıyo sende var mı bulantı???
canım ben bugun doktora gittim kesesini gördük bebişimin allaha şükür 2 hafta sonra gel kendini kalp atışlarınıda görürüz dedi.kesem gebelik haftama uyumluymuş yanı işte çok sevindik 6hafta 1günlükmüş bebegim.benimde bulantım yokta yemek yedikten sonra hazımsızlıgım var okadar bende çok fazla degişiklik yok
canım ben bugun doktora gittim kesesini gördük bebişimin allaha şükür 2 hafta sonra gel kendini kalp atışlarınıda görürüz dedi.kesem gebelik haftama uyumluymuş yanı işte çok sevindik 6hafta 1günlükmüş bebegim.benimde bulantım yokta yemek yedikten sonra hazımsızlıgım var okadar bende çok fazla degişiklik yok
ezgim birde nerden baktı ultrasonda kasıktan mı vaginada mı???
amannn çok güzellll inş kalp atışlarınıda duyarsınız en kısa zamanda......darısı bizim başımıza....
inşallah canım darısı senin başına benim kasıktan baktı vaginal yoldan baksaydı herhalde bebekde kalp atışlarıda duyulurdu diye tahmin ediyorum canım ukalalık olur diyede ben söylemek istemedim açıkçası
kızlarr çok şükür nazar: kesemizi gördükgeç yumurtalamışım şuan tam 5 haftalıkmışş 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız.. hepimize nasip olsun inşallahh..
Düz bizde doktordaydık, hem keseyi, hem bebeği, hem de kalp atışlarını gördük
Hatta makinanın sesini açıp doktor biraz da sesini dinletti, o pıtpıtları duymak okadar güzeldi ki anlatamam
Darısı sizlerin başına inşallah
Buarada galiba erken döllenme olmuş, tam 7+0 yazıyor ultrason görüntüsünde
kızlar bende bugün 6+2 deyim. 4+6 da keseyi görmüştük.2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.pazartesi gidicem doktora yine. bakalım inşallah kalp atışları duyarız...
benim ne bulantım, ne de kusmam var ama kasık ağrılarım oluyor. 4. haftada oluyordu sonra geçri ama 2-3 gündür tekrar başladı..sizlerin de böyle ağrı oluyor mu? düşük olur diye korkuyorum
rabbim hepimize kucaklarımıza aldığımız günleri gösterir inşallah...
slm kızlar aranıza katılıyorum bende 5+5 günlük hamileyim bundan önce bebeğimi kaybettim doğuma 20 gün kala şimdi yendien umudum var istanbullu olanlar hangi doktora giidyrsunuz acaba bu arada hepinzi tebrik ederim inşallah kucaklarımıza alırız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?