2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

amannn tabi bir süpriz olmuş size....Allah büyükütür sağlıka kucağınıza almayı nasip etsin.....demekki nasbi varmışdünyada rabbim ol demiş olmuş....inş hayırlı bir evlat olur.....

benim ilk bebeğim olacak inş..29 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim.....

amin cnm ben 23 yaşındayım 6 yıllık evliyim.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

canım ben bugun doktora gittim kesesini gördük bebişimin allaha şükür 2 hafta sonra gel kendini kalp atışlarınıda görürüz dedi.kesem gebelik haftama uyumluymuş yanı işte çok sevindik 6hafta 1günlükmüş bebegim.benimde bulantım yokta yemek yedikten sonra hazımsızlıgım var okadar bende çok fazla degişiklik yok

gözünaydın canım çok sevindim senin adına darısı salı günü bizim başımıza artık ..2 haftasonra da pıt pıtları duyarsın insallah..

ezgim birde nerden baktı ultrasonda kasıktan mı vaginada mı???

ezgim birde nerden baktı ultrasonda kasıktan mı vaginada mı???

inşallah canım darısı senin başına benim kasıktan baktı vaginal yoldan baksaydı herhalde bebekde kalp atışlarıda duyulurdu diye tahmin ediyorum canım ukalalık olur diyede ben söylemek istemedim açıkçası

amannn çok güzellll inş kalp atışlarınıda duyarsınız en kısa zamanda......darısı bizim başımıza....

tamam canım merak ediyorum bende salı nasıl bakacak diye.

kızlarr çok şükür nazar: kesemizi gördük geç yumurtalamışım şuan tam 5 haftalıkmışş 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız.. hepimize nasip olsun inşallahh..

Düz bizde doktordaydık, hem keseyi, hem bebeği, hem de kalp atışlarını gördük
Hatta makinanın sesini açıp doktor biraz da sesini dinletti, o pıtpıtları duymak okadar güzeldi ki anlatamam
Darısı sizlerin başına inşallah
Buarada galiba erken döllenme olmuş, tam 7+0 yazıyor ultrason görüntüsünde

kızlar bende bugün 6+2 deyim. 4+6 da keseyi görmüştük. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.pazartesi gidicem doktora yine. bakalım inşallah kalp atışları duyarız...
benim ne bulantım, ne de kusmam var ama kasık ağrılarım oluyor. 4. haftada oluyordu sonra geçri ama 2-3 gündür tekrar başladı..sizlerin de böyle ağrı oluyor mu? düşük olur diye korkuyorum

rabbim hepimize kucaklarımıza aldığımız günleri gösterir inşallah...

gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah

kızlar bende 4+5 hamileyim dün doktora gittim kesesini gördük 2 hafta sonra kalbini duyarız insallah dedi cok tedirginim...kasık agrılarım hala gecmedi

Bende bugün itibariyle 5+5 haftalık hamileyim2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah..Kızlar Ankarada nereye gidiyosunuz takibe ben akropolden randevu aldım taaa hazirana verdiler..

slm kızlar aranıza katılıyorum bende 5+5 günlük hamileyim bundan önce bebeğimi kaybettim doğuma 20 gün kala şimdi yendien umudum var istanbullu olanlar hangi doktora giidyrsunuz acaba bu arada hepinzi tebrik ederim inşallah kucaklarımıza alırız kızlar

Cnm benim de aynı 5+5 im bem.Kasık ağrılarım bu hafta hafifledi ama ara ara yokluyo..ağrı oluncada korkuyo insan ağrı olmayınca da acaba büyümüyomu bebek diyorum..Rabbim hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin Sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Cnm 20 gün kala ne oldu da bebeğini kaybettin çok üzüldüm inşallah bu gebeliğin sağlıkla sonlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…