2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi

yubacım ben sürekli yattığım için her hafta kilo takibi yapamıyorum bu gün iğnem vardı sağlık ocağına gittim tartıldım hemen söyliyim 14.hafta 74,5 olmuşum :KK66:

selam yubacim listeye baktimda beni baya bi kilo aldirmisin:KK1:
ben bi oncek sayfada 15. haftaya 65.5 yaz demistim sen 66.5 yazmisin

ve suan 16. haftaya 66 yazabilirsin :KK34:

selam yubacim listeye baktimda beni baya bi kilo aldirmisin:KK1:
ben bi oncek sayfada 15. haftaya 65.5 yaz demistim sen 66.5 yazmisin

ve suan 16. haftaya 66 yazabilirsin :KK34:

ay canim cok pardon bazen yanlis tusa basiyorum hizlica yaparken duzelttim simdi.

yubacım ben sürekli yattığım için her hafta kilo takibi yapamıyorum bu gün iğnem vardı sağlık ocağına gittim tartıldım hemen söyliyim 14.hafta 74,5 olmuşum :KK66:

yubacım rica etsem benide düzeltirmisin 14.haftada 74,5 kg. 13.haftaya yazmışsın :KK34:

yubacım ben 12.haftayı hasta olarak geçirdiğim için tartılmayı unutmuşum. Bu sabah tartıldım 70.1 Sanırım grip olduğum için biraz kilo vermişim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. :2:

yubacım bugün tartıldım 17. haftamdamın içindeyim ve 63.5 olmuşum. hızlı mı kilo alıyorum ne puffff

yubacım ben 12.haftayı hasta olarak geçirdiğim için tartılmayı unutmuşum. Bu sabah tartıldım 70.1 Sanırım grip olduğum için biraz kilo vermişim. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. :2:

yubacım bugün tartıldım 17. haftamdamın içindeyim ve 63.5 olmuşum. hızlı mı kilo alıyorum ne puffff

guncelledim kizlar

selam kızlar 15. hafta dayım kilom 50 hala güncellerseniz sevinirim öptümm:)

yubacığım
17. haftadayım 70 olmuşum. Çok şişmek istemiyorum...

yubacigim ben cok gec bildirim yaptim biliyorum canim ama kusuruma bakma lutfen su siralar tartilmaya bile gucum yok.

14+4 gunluguz bugun ve ben 73,5 ve 74 arasi gelip gidiyorum sen 74 yaz canisi.

X