- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben hala 56 kiloyum doktor haşladı beni bişey yemiyor musun diye ..iştahım yok diyorum inanmıyo kimse.inşallah açılır yaa
Slm bende bugun tartildim 15 haftaligiz ama yine kilo vermisim 77 kiloyum cok tugaf bir hamileyim ben ya :)))
bende 54 olmuşum......bu kilo bildirme işini cuma yapsak her cuma buraya yazsak nasıl olur.....
ana sayfadaki listeye eklensin ama her hafta kim nekadar almış (geçen haftaki kiloyla birlikte bildirsek) liste yapsak nasıl olur?????
guncellemeler tamam kizlarmrb kızlar bu sabah tartıldım bende 51.4 olmuşum
Merhaba Yuba;
Öncelikle çok güzel bir konuya değinmişsin teşekkürler..Ben 13+5 haftalık hamileyim doğum tarihi olarak 13 Kasım dedi doktor.Gebeliğe 55 kg. başladım şu an 57 kg. oldum ve bu 2 kiloyu tuhaf bir şekilde son 2 haftada aldım boyum 1.63,bebeğimizin cinsiyetinin 4 gün önce erkek olduğunu öğrendik..benide listeye eklersen sevinirim
14+5 oldum 58 kiloya düştüm.bnide güncellersen sevinrim
selam kızlar...
bugün tam 14 haftalık oldum.1 kilo almışım.sabah tartıldığımda 53 kilo çıktım.
canim oncelikle katilimlariniz icin ben tesekkur ederim. ne guzel bebeginin cinsiyetini ogrenmissiniz hayirli olsun Allah kucagina aldigin gunleri gostersin insallah. liztemize hosgeldin ben haftalik yaptim listeyi istedigin zman guncelleme icin topige yazabilirsin ben hergun gelip kontrol ediyorum.
benimde bugün kontrolüm vardı 700 gr almışım. 64.8 olmuşum.
canım bende 12 haftadayım bu sabah tartıldım 50 kiloyum
yubacım merhaba.. benim bugün 12 haftalık.. kilom 66, yani yarım kilo daha vermişim... bu verdiğim kilolalar kat kat geri gelecek gibi bi his var içimde
benim hafta 13 inşaallah kilo aynı 50 :)
kizlar guncellemeleri yaptim haftaya kilolariniz bekliyoruz.selam yubacim
benide 15. haftaya 65.5 olarak yapabilirsin