- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topıgımız hayorlı olsun
aranızda en cok kılo alan benım herhalde
halbukı degıstırmedım de duzenımı cok yemedım yemıyorum da
progrestron yapar mı sıskınlık normal degıl cunku bu kadar ya
kılomu yaRın ac karnına sabah tartılıp yazacagım
çok güzel olmuş ellerine sağlık.....
52 ile başladım boyum 160....bugün 53.3 gördüm.... haftalıkmı bildircez kilomuzu bir gün belirleylim ogün herkes bildirim yapsın ...
kizlar su an bir izelge hazirliyorum ilk sayfada olacak ben 2 haftalik hazilriyorum ama sizlerinde fikrini alayim haftalikmi olsun 2 haftalik mi ne dersiniz?
progestron kilo yapar bana bu sefer yapmadı ama önceki hamileliğimde şişrmişti bayağı
bende 64 le basladim 3 haftadir hic kalkmadan yatiyorum yiyip icip ,bugun tartildim 65 kiloyum 1 kilo almisim hayret ettim
ben polikistik overli olduğum için çok kilolu hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimden beri düşük tehdidim var diye kaalkmama yasak 85 kiloydum şu an 78 kiloyum 3 buçuk aylık da hamileyim
canim seni listeye ekledim ancak bugun tartilmissin tickerin olmadigi icin bugun kacinci haftan oldugunu bilemedigimden bugunku kilonu ekleyemedim yazarsan hemen eklerim.
yubacigim sempatik arkadasimizin tickeri var 14 haftalik kendisi
tamam kizlar ben gormemisim sanirim birden okadar cok kisinin kilosunu vs girince karisitirdim sanirim bazi seyleri. 14. hafataya yazdim canim kilonu.ticker var canim bugun tam 14 haftalik olduk
evet bugun tartildim 65 di kilom
cizelge guzel olmus ellerine saglik ama gittikce cizelge sor sigcak gibi,nickleri kucuk harfle yaz az daha kayar :)
ekledim canim tabloya insallah kisa zamnda kilo almaya baslarsin.hayırlı olsun bende söyleyeym hemen.sata göre daha ilerde ama ultrasonda 10+6 günlüğüz.hamile kalmadan 56kiloydum şimdi maalesef 53kiloyum.kusmam yok ama iştahım yok işllh artık kilo almaya başlarız.
ticker var canim bugun tam 14 haftalik olduk
evet bugun tartildim 65 di kilom
cizelge guzel olmus ellerine saglik ama gittikce cizelge sor sigcak gibi,nickleri kucuk harfle yaz az daha kayar :)
tavsiyeeeeee, 10 kilodan fazla almayın, çok zor gidiyor, gitse de izleri kalıyor. aman diyim