2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi

topıgımız hayorlı olsun

aranızda en cok kılo alan benım herhalde :KK59:

halbukı degıstırmedım de duzenımı cok yemedım yemıyorum da

progrestron yapar mı sıskınlık normal degıl cunku bu kadar ya :KK37:

kılomu yaRın ac karnına sabah tartılıp yazacagım

topıgımız hayorlı olsun

aranızda en cok kılo alan benım herhalde :KK59:

halbukı degıstırmedım de duzenımı cok yemedım yemıyorum da

progrestron yapar mı sıskınlık normal degıl cunku bu kadar ya :KK37:

kılomu yaRın ac karnına sabah tartılıp yazacagım

progestron kilo yapar bana bu sefer yapmadı ama önceki hamileliğimde şişrmişti bayağı:KK1:

çok güzel olmuş ellerine sağlık.....

52 ile başladım boyum 160....bugün 53.3 gördüm.... haftalıkmı bildircez kilomuzu bir gün belirleylim ogün herkes bildirim yapsın ...

haftada 1 ideal bence hatta pazartesi olsun o gün ama haftasonu yeriz içeriz şişeriz kızlar .. cuma olsun cuma ...

kizlar su an bir izelge hazirliyorum ilk sayfada olacak ben 2 haftalik hazilriyorum ama sizlerinde fikrini alayim haftalikmi olsun 2 haftalik mi ne dersiniz?

bence haftalık olsun ama tablo nasıl görünüyor bilmiyorum.. sonucta 40 hafta gebelik hepimiz suan 10 haftayı minimumda atlatmıs durumdayız..

progestron kilo yapar bana bu sefer yapmadı ama önceki hamileliğimde şişrmişti bayağı:KK1:

ya bılmıyorum cunku bu kadar kılo almam ımkansız

aslında zayıf hamıle kaldım ben ondan da olabılır

hamılelıgımın basından berı kullanıyroum progestranı ondandır o zaman bı arada demır hapı kullandım o da yapmıstır herhalde neyse bundna sonra sısmesem barı

ay kızlar..

belki biliyorsunuzdur ama yinede paylasayım benim gibiler için :)

ben herdefasında bu konuyu nasıl bulcam diye düşünüyordum sayfada secenekler kısmı var konuya abone olu seciyorsunuz .. ve kendi sayfanızdan abone oldugunuz konulardan bulabiliyorsunuz...

bideeeee değerlendirme kısmı var lütfen oy verelim mükemmel diye .. o zaman konu aramalarında en tepede görünüyorrr

hayırlı olsun topiğimiz......
ben bulantı ve kusmalara rağmen kilo alanlardanım sanırım 58 le başladım 59.8 oldum 12 haftalığım doktoruma göre aslında 14 olmalıydı doktorum sat ı değiştirdi
hepimize az kilolu ve az çatlaklı hamilelikler diliyorum...

bende 64 le basladim 3 haftadir hic kalkmadan yatiyorum yiyip icip ,bugun tartildim 65 kiloyum 1 kilo almisim hayret ettim

canim seni listeye ekledim ancak bugun tartilmissin tickerin olmadigi icin bugun kacinci haftan oldugunu bilemedigimden bugunku kilonu ekleyemedim yazarsan hemen eklerim.

ben polikistik overli olduğum için çok kilolu hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimden beri düşük tehdidim var diye kaalkmama yasak 85 kiloydum şu an 78 kiloyum 3 buçuk aylık da hamileyim

ezkencim sende 3.5 aylik hamileyim yazmissin bende ortalama 14. haftadir diye yeni kilonu 14. haftaya yazdim degistirmek istersen istedigin bir haftaya yazabilirim.

canim seni listeye ekledim ancak bugun tartilmissin tickerin olmadigi icin bugun kacinci haftan oldugunu bilemedigimden bugunku kilonu ekleyemedim yazarsan hemen eklerim.

ticker var canim bugun tam 14 haftalik olduk
evet bugun tartildim 65 di kilom
cizelge guzel olmus ellerine saglik ama gittikce cizelge sor sigcak gibi,nickleri kucuk harfle yaz az daha kayar :)

Son düzenleme:
yubacigim sempatik arkadasimizin tickeri var 14 haftalik kendisi:KK51:

cizelge guzel olmus ellerine saglik ama gittikce cizelge sor sigcak gibi,nickleri kucuk harfle yaz az daha kayar :)
tamam kizlar ben gormemisim sanirim birden okadar cok kisinin kilosunu vs girince karisitirdim sanirim bazi seyleri. 14. hafataya yazdim canim kilonu.

hayırlı olsun bende söyleyeym hemen.sata göre daha ilerde ama ultrasonda 10+6 günlüğüz.hamile kalmadan 56kiloydum şimdi maalesef 53kiloyum.kusmam yok ama iştahım yok işllh artık kilo almaya başlarız.

hayırlı olsun bende söyleyeym hemen.sata göre daha ilerde ama ultrasonda 10+6 günlüğüz.hamile kalmadan 56kiloydum şimdi maalesef 53kiloyum.kusmam yok ama iştahım yok işllh artık kilo almaya başlarız.
ekledim canim tabloya insallah kisa zamnda kilo almaya baslarsin.

meraba bende kasım annesi olucam inşallah.13+5 günlüğüm 57le basladım 59 olmuşum:KK61:.bnide listeye eklersen seviniri.

tavsiyeeeeee, 10 kilodan fazla almayın, çok zor gidiyor, gitse de izleri kalıyor. aman diyim :KK43:

ben tickerı göremiyorum altta ... sitede sorun mu var acaba..

X