2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi

Benide güncellermisiniz
18. hafta 52.5
19. hafta 53.5 sevgilerr :)))

21 hafta 56 kilo...

20 haftalık olduk 54.7 olmuşum bayadır tartılmıyodum kilolar hızla geliyo

bende 1 kilo almışım.. 21.haftada 76kg

23. hafta 82 kiloya düşmüşüm

yuba'cıgım maalesef 20. haftamda 66 kilo oldum intihar edicem

yubacım gözünden kacmıs sanırım..

benim 19. haftam 72 kg ve 20. haftam yine 72 kg...

19+3 te kilom 67,8:))

guncelledim kizlar

22. hafat 76 kilo

benıde eklermısınız 67 kıloyla hamıle kaldım 23. haftamdayım 72 kıloyum
ekledim canim hosgeldin listeye

selam kızlarr tatildeydik yeni döndük hemen gireyim dedim 74,500 oldum.....

canım 22. hafta 58 kilo benide güncellermisin

elacim ben eklerken genellikle alttaki tickera bakip ekliyorum farkeetimde sen 21+ kusur olunca 22. hafta diye degerlendirmissin biz tickerda 21+ 5 falan olunca yine 21. haftaya yaziyoruz o yuzden bende gecen haftalarda tickera bakarak yaptigimdan seni bir hafta eksik ekledim hep listede isminin karsisina bakip duzletmemi istedigin biryer varsa lutfen soyle hemen duzelteyim canim.

Son düzenleme:

canım sorun değil. bu sabah tartıldım yine 58 fark etmez yani 22. haftaya yazabilirsin.

bende hamıle kalmadan 61 kıloydum 20 haftalık hamıleyım 64 kıloyumfazla kılo almam umarım

21. hafta ve ben 71.7 kiloyum.... dr suyu kes dedi ben zayıfladım :)

Son düzenleme:
21. hafta ve ben 71.7 kiloyum.... dr suyu kes dedi ben zayıfladım :)

kızlr ben yarın olcecegim kısmetse de fatmacigim ne demek dr suu kes dedi? anlamadım..
suyu kesince zayıfladın mı?
ben deli gibi su iciyorum yaaaa:89:

yubacım ben sanırım 73 kiloyum. Evdeki tartımda tartılamadığım için bundan sonraki haftalarda gramına kadar belirtemeyeceğim. Burada bulduğum bir tartıda tartıldım, gram göstermiyor, dijital değil. 72-73 arasında bir yerde duruyor. Sanırım aynı kilodayım ama sen 73 yazabilirsin. Dijital tartı bulursam onda tartılır, öyle yazarım.

Ben de 22+5 teyim. 87 kiloyum şu anda. Malesef kilo veremeden hamile kaldım. Ama yeter ki bebişim sağlıklı olsun takmıyorum şu anda, yediklerimden hiç kısmıyorum. Doğumdan sonra veririz inşallah

merhaba,
beni de listeye ekleyebilir misiniz.. ilk 63 kilo ile hamileliğe başladım su anda 20 haftalığım 67,80 kiloyum. fazla gidiyorum galiba ama açta durmaıyorum inş çok çok kilo almam..

2 haftalık adana-mersin tatil sonucu alınmış +3 kilo sonucu 23.haftada 59 kiloyum.çok hızlı gidiyorum yaa.yubacım güncellersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…