2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi

Bende burayı yeni gördüm kızlar benide eklerseniz sevinirim:)
66 kiloyla hamile kaldım fakat 2 kilo zayıfladım.19. haftamdayım hamile kaldığım kiloma yani 66 ya çıktım tekrar.
Biraz karışık oldu ama idare edin artık:)

20. haftadayız 57.2 olmuşuz (((

canım benim gecen hafta yoktum ama kilom 71,4 tü.. bu haftada persembe güncellenmiş yazarım..
gecen haftani guncelledim canim.

hosgeldin canim listeye

yubacım yazamadım uzun zamandır 62 olduk biz

canım benim kg güncellermisin 20 .hafta 70.6

20. haftadayız 57.2 olmuşuz (((

canım ben de 72,400 oldum... güncellersin canım.

guncelledim kizlar.

yubacığım kusura bakma evde bilgisayar olamadığı için düzenli giremiyorum mazur gör 21. haftamdayım 82 kilo olmuşum hadi hayırlısı bakalım şişmeye başladık :))))))

ben bugün 71,9 kg dum .. sanırım vücüdumda ödem olmasından kaynaklanıyor 500 gr lık fark.. tatil dönüşü hic kilo almamıstım ama bu sabah sok oldum .. tatilde yediklerime göre cok az yememe rağmen.. benim 6. aya kadar kilo almama hayalim suya düştü gibi ama en azından üstüne bişey almamalıyım.. bu cumartesi diyetisyene gitcem bakalım ne diyecek...

yubacığım kusura bakma evde bilgisayar olamadığı için düzenli giremiyorum mazur gör 21. haftamdayım 82 kilo olmuşum hadi hayırlısı bakalım şişmeye başladık :))))))

18. haftada 68 olmuşum. ben bu gidiş.....

20. hafta kilom 68 duyrulurrr

17+3 te kilom 67,1

17.hafta kilomuz 72.5 Maşallah tosuncuk gibiyiz.

65.5 kiloyum arkadaşlar.. yubacım benide eklersin
guncelledim kizlar.

17 haftada 52 kiloydum
dün tartıldım 18. hafta 53 olmuşum
listemi eksik bırakmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…