Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yubacım ben sanırım 73 kiloyum. Evdeki tartımda tartılamadığım için bundan sonraki haftalarda gramına kadar belirtemeyeceğim. Burada bulduğum bir tartıda tartıldım, gram göstermiyor, dijital değil. 72-73 arasında bir yerde duruyor. Sanırım aynı kilodayım ama sen 73 yazabilirsin. Dijital tartı bulursam onda tartılır, öyle yazarım.
23. hafta da 75.2 :26:
ekledim canim listeye ilk kilonu belirtmedigin icin onu yazamadim listeye.Ben de 22+5 teyim. 87 kiloyum şu anda. Malesef kilo veremeden hamile kaldım. Ama yeter ki bebişim sağlıklı olsun takmıyorum şu anda, yediklerimden hiç kısmıyorum. Doğumdan sonra veririz inşallah
ekledim canim hosgeldinmerhaba,
beni de listeye ekleyebilir misiniz.. ilk 63 kilo ile hamileliğe başladım su anda 20 haftalığım 67,80 kiloyum. fazla gidiyorum galiba ama açta durmaıyorum inş çok çok kilo almam..
2 haftalık adana-mersin tatil sonucu alınmış +3 kilo sonucu 23.haftada 59 kiloyum.çok hızlı gidiyorum yaa.yubacım güncellersin.
24+2 olduk kızımla ve hala 82 kiloyum çok şükür
sebnemcim seni listeye ekledim ancak sen sadece kac kilo aldigini yazdigin icin tabloya deger giremedim canim bir adahaki sefere ilk kilonu ve su anki kilonu yazarsan degerlerini girerim canim.tamam az onceki mesajım denemeydi:)yeni katıldım aranıza hepinizi selamlıyorum.24+5 te 6.5 kg aldım.kilolarımla başım dertte ve tatil haftası beni bekliyor.daha da alacagım sanırım beni kilolarımla başbaşa bırakmayın n'olur kader arkadaşlarım.
merhaba uzuzn zamandır yazamadım ve bu uzun zaman da epey kilo almışım :) son kilom 22 haftalığız kilo 68
yubacım 23. hafta 58.5kg sağol canım şimdiden
mrb 22. haftada 55.5 kilo olmuşum güncellersen sevinirim canım
guncelledim kizlar20. hafta 54.5
21. hafta 55
22. hafta 56
sevgiler
ekledim canim listeye hosgeldin.hamile kaldigimda 72 kg idim simdi 23 haftalik 76 kg oldum
guncelledim canim bu kilonu 24. haftaya yazdim dogru degil mi?canım 73.6 tatil dönüşü ödemler gitti heralde. :) geçen haftaya göre azaldı kilom...
yubacım ben yeni keşfettim bu topici geç oldu biraz benide eklermisin 55kilo ile başladım 21. haftamda 58 kiloyum şuan
yubacım 23.haftada 78kg olmuşum. 2haftada 2kg:95:
yubacımmm 71.8 im....22. hafta...
yubacım bu sabah yine aynı tartıda tartıldım ve 72-73 arasındaydı yine. 20 gündür aynı. Ya tartı bozuk ya da ben 20 gündür kilo almadım. Tatile çıktığım kilodayım sanırım. Yine sen 73 yaz, çünkü dijital değil bu tartı, küsüratını bilmiyorum.