Çok tatlıymış aldıklarınDizideydim ben de bi ona bi pc ye bakıyorum
çok güzel görünüyor aldıkların mutlu günlerde kullanman dileğiyle ayrıca mor soğan kabına bayıldım ya
soğanlığa bayıldım listeme bunu da eklicem :)))
nerden aldın tatlım
Eki Görüntüle 170307 Eki Görüntüle 170308 Eki Görüntüle 170309
Kızlar bu arada ben de dün akşam netten bunları aldım , nar ayıklama aleti , vakumlu hurç ve yumurta pişirme makinesi :82: :82:
selam...
hayırlı olsun
hangi siteden aldın zyv bunları?
Kızlar bu arada ben de dün akşam netten bunları aldım , nar ayıklama aleti , vakumlu hurç ve yumurta pişirme makinesi :82: :82:
harikasınız kızlar valla... Herşeyi düşünüyosunuz :) Siz yazdıkça benim eksikleri çoğalıyor,hiç bitmicekmiş gibi geliyo eksikler...
Günaydın kızlarKimsecikler yok.
E normal bu saattede
Bugun nişanlım izinli
Plazmamızı almaya gitcez. Gecen haftadan bakıp begenmiştik bugunde alcaz inş.
Sonrada bol bol gezicez
Perşembe günlerini iple çekiyorum ya haftada sadece bi gün
hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullanın... hıı bu nar ayıklama kabından dün migrosta da görmüştüm 5 tl'ydi. vakumlu hurçlar güzelmiş, kaça aldın canım?
çok güzeller güle güle kullan özellikle şu yumurta pişirme mak.çok işe yarıyo
ocwmays listen süpermiş, tek tek okudum... ıvır zıvır gibi görünüyo ama hepsi bir ev için lazım olan şeyler..
gırgır da ekle
ekmeklik,
mikrofiber toz bezleri,
mutfak önlüğü,
çiğköfte tepsisi,
banyoya su kovası,
kovaya tas,
güveç tenceresi,
yatak servis tepsisi :90:
dış kapı paspası...
listende bunlar yok sanki) ama gözümden kaçmış olanlar da olabilir tabiii.
çok güzeller güle güle kullan özellikle şu yumurta pişirme mak.çok işe yarıyo
ayrıca kızlar nternette bi site var orad çeyizlistesini excellde yapmışlar bilgisayara indiriyosun çok ufak boyutlu bişey aldıklarını boyuyosun istersen yanına not yazıosun çok güzel
burarada link vermek yasak değilse yazayım aslında hepimizin işine yarar bişey
çeyizler yavaş yavaş hazırlanıyorrrrrbugün günlük yemek takımımda alındı. Haftayada eminönüne gitmeyi planlıyoruz tekstil alışverişi için. Hafta sonu düğün için mekan da bakmaya başlayacağız. Sonunda damat beyi gün alma konusunda ikna edebildim dedim bak sevgili nişanlım nikah tarihini 3 ay kala alabileceğiz o zamandan sonrada düğün için yer bulamayacağız en azından yer tutalım nikah tarihimizide ona göre ayarlayalım diye diye artık bıktı dilimden Yoksa tam bayram sonrası olacağından gönlümüze göre olamaz mazallahhhhh:26: ayyy koşturmayamı başlıyoruz neee Allah hepimize kolaylıklar versin eylül gelinleriiiii
bende sizler yazdıkca heycanlanmaya başladım arkadaşlar... Çok güzel aldıklarınız yaa... bakalım bende bu hafta sonu çarşı pazar yapıyım :) Gelinliğe bakmaya mayıs başı gibi düşündüm ama geç kalır mıyım sizce :S
Evet güzel bayanlarrr... işte benim en son aldığım gecelikler...
umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 170579
Hediye paketi gibi yapcam kendimi ehehe
Eki Görüntüle 170580
Eki Görüntüle 170581
Eki Görüntüle 170582
Kızlar bunun kırmızısını aldım
Eki Görüntüle 170583
Başka var ama internetten ancak bunları bulabildim
Tabi benim üzerimde daha güzel duruyolar
Yok hayatım netten almadım
kumaşısını dikişini vs görmeden gecelik almıyorum
gümüş iş giyim yaz internette çıkıyo
bazı alışveriş sitelerinde de gördüm gümüş ürünlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?