2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar Kimsecikler yok.
E normal bu saattede

Bugun nişanlım izinli
Plazmamızı almaya gitcez. Gecen haftadan bakıp begenmiştik bugunde alcaz inş.
Sonrada bol bol gezicez
Perşembe günlerini iple çekiyorum ya haftada sadece bi gün

Son düzenleme:
Çok tatlıymış aldıkların Dizideydim ben de bi ona bi pc ye bakıyorum

teşekkür ederim canım..

çok güzel görünüyor aldıkların mutlu günlerde kullanman dileğiyle ayrıca mor soğan kabına bayıldım ya

teşekkür ederim canım, o soğan kabını bende başka birinin çeyiz fotolarında görmüştüm çok hoşuma gitmişti..

soğanlığa bayıldım listeme bunu da eklicem :)))
nerden aldın tatlım

migros marketten aldım canım, 2.5 tl :))))

ocwmays listen süpermiş, tek tek okudum... ıvır zıvır gibi görünüyo ama hepsi bir ev için lazım olan şeyler..

gırgır da ekle
ekmeklik,
mikrofiber toz bezleri,
mutfak önlüğü,
çiğköfte tepsisi,
banyoya su kovası,
kovaya tas,
güveç tenceresi,
yatak servis tepsisi :90:
dış kapı paspası...

listende bunlar yok sanki ) ama gözümden kaçmış olanlar da olabilir tabiii.

harikasınız kızlar valla... Herşeyi düşünüyosunuz :) Siz yazdıkça benim eksikleri çoğalıyor,hiç bitmicekmiş gibi geliyo eksikler...

günaydın kızlaaaaaaarrrr lemlem aldıklarını güle güle kullan canımmm ben de soğan kabı almak istiyorum ama ona gelene kadar benim bir sürü eksiğim var

Kızlar bu arada ben de dün akşam netten bunları aldım , nar ayıklama aleti , vakumlu hurç ve yumurta pişirme makinesi :82: :82:

Son düzenleme:

hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullanın... hıı bu nar ayıklama kabından dün migrosta da görmüştüm 5 tl'ydi. vakumlu hurçlar güzelmiş, kaça aldın canım?

harikasınız kızlar valla... Herşeyi düşünüyosunuz :) Siz yazdıkça benim eksikleri çoğalıyor,hiç bitmicekmiş gibi geliyo eksikler...

ayy evet bende eksik listemi bitirmek üzereydim ne güzel ama yenileri eklendi maalesef, bitemeden eksikler çıkıyor yine.. ama olsun çok güzel birşey insanın kendi evi için birşeyler alması..

aaaa şimdiden alacakmısın tv yi canım yaa, sürekli yenileri çıkıp ucuzlayan bişey olduğu için nişanlım onu en son alalım dedi.

hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullanın... hıı bu nar ayıklama kabından dün migrosta da görmüştüm 5 tl'ydi. vakumlu hurçlar güzelmiş, kaça aldın canım?

canım ben de 5 tl ye aldım nar ayıklama aletini , hurçlar da 11.90 2 orta boy 1 büyük boy

çok güzeller güle güle kullan özellikle şu yumurta pişirme mak.çok işe yarıyo
ayrıca kızlar nternette bi site var orad çeyizlistesini excellde yapmışlar bilgisayara indiriyosun çok ufak boyutlu bişey aldıklarını boyuyosun istersen yanına not yazıosun çok güzel
burarada link vermek yasak değilse yazayım aslında hepimizin işine yarar bişey

çeyizler yavaş yavaş hazırlanıyorrrrr bugün günlük yemek takımımda alındı. Haftayada eminönüne gitmeyi planlıyoruz tekstil alışverişi için. Hafta sonu düğün için mekan da bakmaya başlayacağız. Sonunda damat beyi gün alma konusunda ikna edebildim dedim bak sevgili nişanlım nikah tarihini 3 ay kala alabileceğiz o zamandan sonrada düğün için yer bulamayacağız en azından yer tutalım nikah tarihimizide ona göre ayarlayalım diye diye artık bıktı dilimden Yoksa tam bayram sonrası olacağından gönlümüze göre olamaz mazallahhhhh:26: ayyy koşturmayamı başlıyoruz neee Allah hepimize kolaylıklar versin eylül gelinleriiiii

canım dediğim gibi bunlar benim eksiklerimin listesi
yani aldıklarımı yazmadım
toz bezlerinin hepsini mikrofiber alıcam zaten
mutfak önlüğü takımım var pembişş
banyo kovasını da yazmıştım sanırsam
gırgır yerine şarjlı süpürge alıcam
onun dışındakileri yazmadım
hemen ekliyorum teşekkür ederim muucckk :)))

canım site adı vermek yasak ama
google dan ne yazınca çıkıyo, onu söyleyebilirsin

ayyy çok güzel çookkk güzeelll
aldıkça heyecanlanııyorum bir an önce kullanmak istiyorum sevdiceğimle
bi d ekızlar burda sizinle paylaştıkça daha da heyecanlanıyorummm

bende sizler yazdıkca heycanlanmaya başladım arkadaşlar... Çok güzel aldıklarınız yaa... bakalım bende bu hafta sonu çarşı pazar yapıyım :) Gelinliğe bakmaya mayıs başı gibi düşündüm ama geç kalır mıyım sizce :S

Ben de mayıs ayında falan başlicam canım
bence geç değil, ama ara ara internetten falan bak az çok fikrin olsun

Evet güzel bayanlarrr... işte benim en son aldığım gecelikler...
umarım beğenirsiniz

Hediye paketi gibi yapcam kendimi ehehe

Kızlar bunun kırmızısını aldım

Başka var ama internetten ancak bunları bulabildim
Tabi benim üzerimde daha güzel duruyolar

Son düzenleme:

waaaaaaaawwww hepsi birbirinden güzel ya bayıldım özellikle şu hediye paketi gibi olana , canım netten aldıysan özelden adres verirmisin bayıldım hepsine

Yok hayatım netten almadım
kumaşısını dikişini vs görmeden gecelik almıyorum
gümüş iş giyim yaz internette çıkıyo
bazı alışveriş sitelerinde de gördüm gümüş ürünlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…