• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selammm eylül ayının ennnnnnnnn güzel gelinleriiii herkese günaydınlaaarrr mutlu sabahlaarrrr :8: :8:

düğününe çook az kalmış ya benim takvimimde de görecekmiyim 2 aya düştüğümüzü :84:

ben 364 günden başladım saymaya şimdi 66 :69: :123:
ama zaman azaldıkça daha bi sinir stres oluyorum:3::3: sende görürsün elbet ohh yazın keytfini çıkart.
sonbaharda stres başlar :60: sonra düğün
:71:

ben 364 günden başladım saymaya şimdi 66 :69: :123:
ama zaman azaldıkça daha bi sinir stres oluyorum:3::3: sende görürsün elbet ohh yazın keytfini çıkart.
sonbaharda stres başlar :60: sonra düğün
:71:

ay ben şimdiden stresliyim, hele ki gelinlik stresini hiç sorma, şimdiden araştırmalara başladım ama çoook kararsızımm beenn :59:

ay ben şimdiden stresliyim, hele ki gelinlik stresini hiç sorma, şimdiden araştırmalara başladım ama çoook kararsızımm beenn :59:

bende öyleydim.
ama düşün nisan ayındayım daha gelinlik siparişini vermedik. bazen bişeyler bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor.
kiralık olacak şimdi versemde onlarda kalacak son hafta alıcam 1-2 hafta sonra versemde.
bide gelinliği 2 haftada bile dikebiliyorlar istediği kadar teferrüatlı olsun onun için sıkma canını.
herşeyini bitir gelinlik işi en basit olanı :3:

bende öyleydim.
ama düşün nisan ayındayım daha gelinlik siparişini vermedik. bazen bişeyler bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor.
kiralık olacak şimdi versemde onlarda kalacak son hafta alıcam 1-2 hafta sonra versemde.
bide gelinliği 2 haftada bile dikebiliyorlar istediği kadar teferrüatlı olsun onun için sıkma canını.
herşeyini bitir gelinlik işi en basit olanı :3:

inşallah dediğin gibi olur canımmmm :46:

ben bu hafta arnica bora alıyım diyorum,best buyda indirime girmiş.Bir iki çeyizci gezerim.Bakalım artık nerde ucuza bulursam...

Back