• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

saçlarını napcan peki:51:?

bi de düğün saçı modellerini topladığım bi klasörüm var :61: şuan için sadece saçımı salık istemediğimi biliyorum, topuz olacak ama kafamın arkasında bi kafa daha varmış gibi koccaaa bi topuz deil sade, biraz dağınık ve doğal bi topuz :16: :16:

arkadaslar dugun mekaniniz belli mi? :21:
2 gundur mekan arayisina girdim... oldukca pahali fiyatlar... :43: ne olacak bilemiyorumm!! :18:

evet canım benim belli düğün mekanım :61: gerçekten fiyatlar çok pahalı 10 000 lira isteyen düğün salonları bile oldu ama ben parayı yoldan toplamadığım ve de ailem sayılı zenginlerden olmadığı için daha uygun bir salon tuttum :16: ama salonumu çook seviyorum çok beğeniyorum :69: :69:

bi de düğün saçı modellerini topladığım bi klasörüm var :61: şuan için sadece saçımı salık istemediğimi biliyorum, topuz olacak ama kafamın arkasında bi kafa daha varmış gibi koccaaa bi topuz deil sade, biraz dağınık ve doğal bi topuz :16: :16:

aynı klasör ve aynı modellerden bende de var:52:.saçlarım da epey uzunlar henüz karar vermiş değilim ama yana doğru dağınık topuz düşünüyorum alnım açık olmucak şekilde,kabak gibi alın var bende:)

aynı klasör ve aynı modellerden bende de var:52:.saçlarım da epey uzunlar henüz karar vermiş değilim ama yana doğru dağınık topuz düşünüyorum alnım açık olmucak şekilde,kabak gibi alın var bende:)

ay gelinliği bi halletseydim saçı hallederdim ama bakalım inşallah bir aya kadar netleştireceğim gelinliği ya, cumartesi çıkıp gelinlik denemeye gitmeyi düşünüyorum yine :64:

ben de yatıyorum artık, iyi geceler yarın görüşmek üzereeee :80: :80:

ay gelinliği bi halletseydim saçı hallederdim ama bakalım inşallah bir aya kadar netleştireceğim gelinliği ya, cumartesi çıkıp gelinlik denemeye gitmeyi düşünüyorum yine :64:

ben ancak haziranda bakabilirim gelinliğe.okullar kapanınca yani:((konyadan bakmayı düşünüyorum ben ilçesinde yaşıyorum,hadi gidiyim bakıyım diye bişi söz konusu değil:95:

günaydııın kızlar nasılsınız?
ben her gün bişey almadan duramıyorum, bugünde iş çıkışında su bardakları almaya karar verdimmm.. :66:

iyi yapıyosun başka türlü bitmez valla ben 6 kişilik 18 parça bardak takımları vardı 10 tl ye onlardan 2 tane aldım çok güzel walla hemde uygun misafi falan olunca yemektede kullanılır

bakın kızlar birde bu su bardaklarından alacam, mini mini bardaklar, art craft'ın bardakları.. türk kahvesinin yanında su vermek için :61:

$truva-mini-su-bardagi.jpg

günaydın canım nbr işteyim müsait oldukça bakıorum
cnm bende öle ara ara internete girebiliyoum işlerden dolayı

günaydııın kızlar nasılsınız?
ben her gün bişey almadan duramıyorum, bugünde iş çıkışında su bardakları almaya karar verdimmm.. :66:
ohh ne güsell:21::21:
iyi yapıyosun başka türlü bitmez valla ben 6 kişilik 18 parça bardak takımları vardı 10 tl ye onlardan 2 tane aldım çok güzel walla hemde uygun misafi falan olunca yemektede kullanılır
çok uygun almışsın cnm iyi günlerde kullan :21::21:

bakın kızlar birde bu su bardaklarından alacam, mini mini bardaklar, art craft'ın bardakları.. türk kahvesinin yanında su vermek için :61:

Eki Görüntüle 169741
yalnız bardaklar çok güzel çok kibarmış güle güle iyi günlerde kullan cnm :21::21:

selam milleet gelinlik eklemiştim dün akşam yorum yapmayan arkadaşlar sizlerin de yorumlarını alayım :15:

slm kızlarrrrr,temzilik yapıyorum çok yoruldum yaaaa:68:az dinleneyim dedim.çalışan arkadaşlar ilerde napmayı düşünüyorsunuz bu temzilik işini ???ben çoğu zaman bi bardak bile yıkamıyorum elimde,bulaşık makinesini çok seviyorum da:))

lemlemcim bardaklar güzelmiş:))ben normal olanlardan aldım şimdilik,kek vs ölçü için uygun oluyor diğer şekillilerde şaşırıyorum.evimi kuracağım bi belli olsun herşey alcam çok seviyorum bardaktı çanaktı şeyleri.

Back