2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selammm eylül ayının ennnnnnnnn güzel gelinleriiii herkese günaydınlaaarrr mutlu sabahlaarrrr

düğününe çook az kalmış ya benim takvimimde de görecekmiyim 2 aya düştüğümüzü :84:

ben 364 günden başladım saymaya şimdi 66 :123:
ama zaman azaldıkça daha bi sinir stres oluyorum sende görürsün elbet ohh yazın keytfini çıkart.
sonbaharda stres başlar sonra düğün

ben 364 günden başladım saymaya şimdi 66 :123:
ama zaman azaldıkça daha bi sinir stres oluyorum sende görürsün elbet ohh yazın keytfini çıkart.
sonbaharda stres başlar sonra düğün

ay ben şimdiden stresliyim, hele ki gelinlik stresini hiç sorma, şimdiden araştırmalara başladım ama çoook kararsızımm beenn

ay ben şimdiden stresliyim, hele ki gelinlik stresini hiç sorma, şimdiden araştırmalara başladım ama çoook kararsızımm beenn

bende öyleydim.
ama düşün nisan ayındayım daha gelinlik siparişini vermedik. bazen bişeyler bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor.
kiralık olacak şimdi versemde onlarda kalacak son hafta alıcam 1-2 hafta sonra versemde.
bide gelinliği 2 haftada bile dikebiliyorlar istediği kadar teferrüatlı olsun onun için sıkma canını.
herşeyini bitir gelinlik işi en basit olanı

inşallah dediğin gibi olur canımmmm

ben bu hafta arnica bora alıyım diyorum,best buyda indirime girmiş.Bir iki çeyizci gezerim.Bakalım artık nerde ucuza bulursam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…