• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam milleet gelinlik eklemiştim dün akşam yorum yapmayan arkadaşlar sizlerin de yorumlarını alayım :15:

cnm eğer kabarık düşünüyosan çok güzel ama ben daha sade düşündüğüm için bana abartılı geldi biraz.. gerçi sen yine bi model beğenmişsin bi adım öndesin benim karşıma hala tarzımı yansıtan farklı bi model çıkmadı belli olmaz belki gelinlikçide deneyince bana yakıştığını düşünürsem hiç aklımda olmayan düşünmediğim bi model de alabilirim kafam çok karışık

kızlar şimdi gördüm size de söyliyim belki ihtiyacı oaln vardır.
bimde cuma günü çift kişilik alez 16,5tl ve 4 katlı metal tekerlekli raf 14,95tl bilginizeeee:29:

cnm eğer kabarık düşünüyosan çok güzel ama ben daha sade düşündüğüm için bana abartılı geldi biraz.. gerçi sen yine bi model beğenmişsin bi adım öndesin benim karşıma hala tarzımı yansıtan farklı bi model çıkmadı belli olmaz belki gelinlikçide deneyince bana yakıştığını düşünürsem hiç aklımda olmayan düşünmediğim bi model de alabilirim kafam çok karışık

Kabarık bir gelinlik düşünüyorum bu konuda pek bi tereddütüm yok ama hala model arayışı içindeyim işte :18:

bu gelinliklerden ortadaki gelinliği çok beğendim, güzelmiş..

kızlar benim için önemli olan gelinliğin eteği,böyle bir etek yaptırsam sizce nasıl, bu gelinlikte gelinlik 21 den alıntıdır. gelinlik21 in yaptığı gelinlik yarışmasında en çok beğenilen 2. gelinlikmiş, bugün başka bi topikte görmüştüm hoşuma gitmişti, akşam da evde ben bulup kafasını yok edip ekledim:1:Eki Görüntüle 169610

canım bu gelinliğinde eteği hakkaten çok güzel ama kuyruklu gibi ya, rahat edilir mi bilmiyorum, oynarken falan sürekli birileri kuyruğuna basacak.. görüntüsü güzelmiş ama ben böyle kuyruklu gibi arakası biraz uzun olanları düşünmüyorum..

Selam kızlaarr,
benim klavyemde mi bi sorun var anlamadım ama
internette tek bir harf yazana kadar 10-15 saniye bekliyorum
Bu yüzden word e yazıp ordan kopyalıyorum :9:

günaydııın kızlar nasılsınız?
ben her gün bişey almadan duramıyorum, bugünde iş çıkışında su bardakları almaya karar verdimmm.. :66:

en iysni yapıyosun
böyle yavaş yavaş alınca bi bakmışsın bitivermiş eksikler:10:
bardaklarından daha önce görmemiştim, hoş bi duruşu var
güle güle kullan :nazar:

selam milleet gelinlik eklemiştim dün akşam yorum yapmayan arkadaşlar sizlerin de yorumlarını alayım :15:

canikom eklediğin gelinlik güzel ben de böyle bişey düşünüyorum
ama kendi üzerinde görmen lazım
Bazen çok beğendiğimiz şeyler üzerimizde tahmin ettiğimiz gibi durmuyo
ben de kabarık ve tüllü modellerden hoşlanıyorum:23:
hayırlısıyla almak nasip olur inş :97:

kızlar şimdi gördüm size de söyliyim belki ihtiyacı oaln vardır.
bimde cuma günü çift kişilik alez 16,5tl ve 4 katlı metal tekerlekli raf 14,95tl bilginizeeee:29:

Bim in zaman zaman böyle ilginç ürünleri oluyo bi seferliğine
ben de ızgara almıştım ordan:1:

Son düzenleme:
canikom eklediğin gelinlik güzel ben de böyle bişey düşünüyorum
ama kendi üzerinde görmen lazım
Bazen çok beğendiğimiz şeyler üzerimizde tahmin ettiğimiz gibi durmuyo
ben de kabarık ve tüllü modellerden hoşlanıyorum:23:
hayırlısıyla almak nasip olur inş :97:[/B]

[: [/B]

aayy canım yaaa dimi dimi tüllü ve kabarık bi geliinnliiiiikk :87: :87: aynı kafadanız işteee :34: ee sen başladın mı gelinlik bakmayaa

aayy canım yaaa dimi dimi tüllü ve kabarık bi geliinnliiiiikk :87: :87: aynı kafadanız işteee :34: ee sen başladın mı gelinlik bakmayaa

Eveettt aynen ben de prensenler gibi olmak istiyoruumm:16:
internetten falan bakıyorum ama
henüz mağaza mağaza dolaşmaya başlamadım :97:

şimdiden düşünmekten uyku bile uyuyamıyorum kızlar gelinlik,abiye,saç modeli, eşyalar ,ev hepsi şuan için soru işareti ne zormuş evlilik...eksik desen hiç bitmiyor biran önce ağustos ayı gelsin önce nişanlım gelsin sonra eylülde düğünümüz olsun istiyorum ama daha çoook var:(

şimdiden düşünmekten uyku bile uyuyamıyorum kızlar gelinlik,abiye,saç modeli, eşyalar ,ev hepsi şuan için soru işareti ne zormuş evlilik...eksik desen hiç bitmiyor biran önce ağustos ayı gelsin önce nişanlım gelsin sonra eylülde düğünümüz olsun istiyorum ama daha çoook var:(

Geçer canım merak etmee

Kızlar ben yeni gecelikler aldım :51::51:
resimlerini göstercem inş

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
gecelik mii? ayy ekleyecekmisin resimlerini merak ettim.

bende bugün begendigim su bardaklarini bulamadim :( ama çok güzel nescafe için kupa takimi aldim,sapina kasiklari takilanlardan. birde kalan soganlari koymak için mor sogan seklinde minik bi kap aldim :))

Kızlar merhabaaa :66:

ocwmays dün yazmışsın ya 2 sayfalık çeyiz listem var diye yazsana buraya:) Unuttuklarımız oldu mu acaba ?:28:

Lemleeemmm resim isterizzz :D çok merak ettim kupalarını

Son düzenleme:
eveet bugün aldıklarımın fotoğraflarını ekliyorum. telfdan çekmiştim, bilg a atınca farkettim çok net çıkmamış, kutusunun içinde çektiğim içinde parlamış. idare edin kızlar..

$Fotoğraf0373.jpg $Fotoğraf0374.jpg

kızlar ben bir liste yaptım aldıkça üzerlerini çiziyorum
bu arada zaman zaman aklıma gelenler oluyo, onları da ekliyorum listeme
çok iyi oluyo tavsiye ederim
işte benim eksiklerim....

BANYO- WC

vilada takımı
Çamaşır toplama Leğeni
Toz alma leğeni
mandal
Toz bezleri
Kirli sepeti
Çamaşır asma teli
ütü masası
Kova-maşraba
2 Küçük el çekeceği (mutfak tezgahı ve banyo yerleri için büyük rahatlık sağlıyo)
Banyo takımı
Paspas takımı
diş macunu sıkma aparatı (bunu da yeni öğrendim :))

MUTFAK

limonluk-yağdanlık
sünger-tel
sarımsak rendesi
elbeziler
kaşık çatal koyma standı (kaşık çekmecesi için)
çaydanlık altlığı
günlük su bardağı
günlük çay bardakları
günlük tabak takımı
günlük salata tabakları
günlük meyve tabakları
günlük sürahi
pasta tabakları ve pasta standı
silikon kek kalıpları
kek kabı
kare borcam
uzun borcam
kase takımı
sofra bezi (ne olur ne olmaz çocuk gelir bişey olur lazım olabilir)
oklava-merdane
fındık kıracağı (lemlemciğimin o olmadan evlenemeyeceği en önemli eşyası. aman unutmayın! :9:)
günlük şekerlik
TAHTA KAŞIKLAR
Servis takımı günlük (kek maşası, kızartma kaşığı kepçe gibi)
günlük epsi masa için peçetelik
duvara monte etmek için peçetelik
günlük meze ve çerez tabağı
saklama kapları
hamur kabı
küçük fırın tepsisi
yumurta fırçası
soyacak
kahve fincan takımı
kupa bardaklar
yemek kaşıklığı (tezgahta yemek pişirken koymak için)
kızartma tenceresi
pirinç süzgeci
lavoba pompası
sıvıyağ pompası (s.yağ tenekesinin ucuna takılıyo, bastırıldıkça yağ akıtıyo, böylece tek bir noktayı bulaştırmadan yağdanlığmıza yağ dökmüş oluyoruz)
şekil kalıpları ( tatlılara tarçın jole vs dökmek için)

GENEL

eşortman takımları
terlikler
iç çamaşırları
çoraplar
çöp kovası (banyo, wc ve mutfak için ayrı ayrı)
dikiş takımı (iğne iplik)
kül tablosu
masa örtüsü (muşamba)
mumlar-şamdanlar
ayakkabı boyası :))
resim çerçevesi
duvar saatleri
elbise askılığı
etek askılığı
gömlek askılığı
anahtarlık
iğne kutusu