• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sen gelinlik,kına kıyafetlerini aldın mı canım? Az bi zaman kalmış,nasıl heyecan durumu?

sen gelinlik,kına kıyafetlerini aldın mı canım? Az bi zaman kalmış,nasıl heyecan durumu?

gelinlik beğendim ama başlamadık daha.
kına kıyafetimi kuzen almanyadan getirdi :3: kırmızı onu giyicem. + ayakkabımda tamam
bindallım alınmadı henüz kaftan aldık ama bindallı da istiyorum :21:

teşekkür ederim canım.
eksiklerim az kaldı. ama tabi daha ev yerleştir falan o streslerimiz var :40: :39:

sipidiiiii valla en yakın takipçileriim :9: herşeyin en ince ayrıntısı için topikler açtın allah razı olsun valla :)senin çok az kaldı Allah yardımcın olsun herrrrşey gönlünce olsun:69: biz sonbahar gelinleri olarak düğünden sonrada evlilik tecrübelerini okumak isteriz...

sipidiiiii valla en yakın takipçileriim :9: herşeyin en ince ayrıntısı için topikler açtın allah razı olsun valla :)senin çok az kaldı Allah yardımcın olsun herrrrşey gönlünce olsun:69: biz sonbahar gelinleri olarak düğünden sonrada evlilik tecrübelerini okumak isteriz...

AY CANIM çok teşekkür ederim yorumların için :69::69::69:
katkıda bulunabiliyorsam yada gerçekten yardımcı olabiliyorsam ki ne mutlu bana :51::52:
66 günüm kaldı işte. yapacak daha çok şey var ama inan bu süre de tek öğrendiğim şey.
ne olursa olsun herşey zaten halloluyor. hiç sinir stres yok :64::64::64::64:
ahanda böyleyim :60::60: :52::52:

Ay çok güzel valla ben düğün yaklaştıkça patlayacak bomba gibi hissediyorum :)))) hele nişanda terör estiriyordum, hep bişeyler eksik olacak kötü gidecek diye :86: ama dediğin gibi ne olacaksa zaten öyle oluyor ve olacakkk:60:

Ay çok güzel valla ben düğün yaklaştıkça patlayacak bomba gibi hissediyorum :)))) hele nişanda terör estiriyordum, hep bişeyler eksik olacak kötü gidecek diye :86: ama dediğin gibi ne olacaksa zaten öyle oluyor ve olacakkk:60:

zaten bana da önce nişan ders oldu :23::23:
düğünde iyice akıllandım. :40: bide evlilik eğitime gidiyoruz biz her çarşamda oda çok rahatlatıyor

Evlilik eğitimi ??:44:

evet canım aile danışmanları işte. sana anlatıyor bence çok faydalı oluyor kendini ve eşini tanıyorsun:27:

bide facebook hesabı olanlar yarışmaya katıldım yardımcı olabilirlermi?
dekor ayna diye bi grupta gülen ayna resmine yorum yaptım:
en sondayım
gizem hakan yazan kiişnin yorumunu beğenebilir misiniz;?

evet canım aile danışmanları işte. sana anlatıyor bence çok faydalı oluyor kendini ve eşini tanıyorsun:27:

bide facebook hesabı olanlar yarışmaya katıldım yardımcı olabilirlermi?
dekor ayna diye bi grupta gülen ayna resmine yorum yaptım:
en sondayım
gizem hakan yazan kiişnin yorumunu beğenebilir misiniz;?

Olur tabi beğenirim canım ne demek.
ayrıca ben bizim damat beye desem danışmana gidelim, hemen söyeleyeceği şeyi tahmin ediyorum "çocuklar duymasındaki meltem gibi başladın adamı hasta etmeeeeeeeeeeeee":37:

İyi günler fıstıklar ayy yine kimse yok
bu sabah nişanlımın nisan 1 şakasıyla uyandım
uyku sersemi aklıma bile gelmedi nisan 1 olduğu

ben yarın şöölee bi gelinlik turuna çıkmayı düşünüyorum ama bakalım kısmet :82:

Ayy ben daha gelinlik bakmaya başlamadım
sen habire gelinlik bakmaya gitcem deyince bana bişeyler oluyooo :37
:

ben bu hafta arnica bora alıyım diyorum,best buyda indirime girmiş.Bir iki çeyizci gezerim.Bakalım artık nerde ucuza bulursam...

Galiba ben de ondan alıcam. Herkesin dilinde... Alırsan buraya da yaz canım

aynen. Ben nişanda çok strestli ve gergindim
Hatta video kayıtlarında bile :19: falan yapıyodum
şimdi gördükçe üzülüyorum
o stresti yaayacağıma anın keyfine baksaymışım
ama bizim nişan öncesi çok farklı problemler olmuştu ondan sanırm

zaten bana da önce nişan ders oldu :23::23:
düğünde iyice akıllandım. :40: bide evlilik eğitime gidiyoruz biz her çarşamda oda çok rahatlatıyor

canikom o ne?
nereye gidiyosunuz?
nereye başvurdunuz? ilgimi çekti

[QUOTE

:

[/B][/QUOTE]

ay sorma durup durup gelinlik bakıyorum ama yok içime sineni daha bulamadım :50: :50:

hmm ben de acaba psikolojik danışmanların böyle bi hizmeti mi var diye düşünmüştüm
Hoş olsa da benim tatlı nişanlcığım biraz zor giderdi :37:

mutlaka canım aile danışmanlığı ile ilgili bile varç
ileride mesela çocuk oldu mu bile düşünüyrz aslında bizim bilmediğimiz bi çok şey varmış.
ilgi çekici ve hoş sohbet geçiyor :40::40::40:

[QUOTE

:
[/B]

ay sorma durup durup gelinlik bakıyorum ama yok içime sineni daha bulamadım :50: :50:[/QUOTE]

bulursun inşaAllah canım
Şimdi baktıkça ufak ufak bazı şeyleri elemişsindir
ne istediğine karar verdikten sonra gerisi kolay inş
sen nerde oturuyodun?

mutlaka canım aile danışmanlığı ile ilgili bile varç
ileride mesela çocuk oldu mu bile düşünüyrz aslında bizim bilmediğimiz bi çok şey varmış.
ilgi çekici ve hoş sohbet geçiyor :40::40::40:

eminim öyledir :9:
ayy aklıma soktun kız ben çok severim böyle şeyleri
du bakem araştırayım bi kaç yeri :9:

Back