selam milleet gelinlik eklemiştim dün akşam yorum yapmayan arkadaşlar sizlerin de yorumlarını alayım
cnm eğer kabarık düşünüyosan çok güzel ama ben daha sade düşündüğüm için bana abartılı geldi biraz.. gerçi sen yine bi model beğenmişsin bi adım öndesin benim karşıma hala tarzımı yansıtan farklı bi model çıkmadı belli olmaz belki gelinlikçide deneyince bana yakıştığını düşünürsem hiç aklımda olmayan düşünmediğim bi model de alabilirim kafam çok karışık
kızlar benim için önemli olan gelinliğin eteği,böyle bir etek yaptırsam sizce nasıl, bu gelinlikte gelinlik 21 den alıntıdır. gelinlik21 in yaptığı gelinlik yarışmasında en çok beğenilen 2. gelinlikmiş, bugün başka bi topikte görmüştüm hoşuma gitmişti, akşam da evde ben bulup kafasını yok edip ekledimEki Görüntüle 169610
günaydııın kızlar nasılsınız?
ben her gün bişey almadan duramıyorum, bugünde iş çıkışında su bardakları almaya karar verdimmm..
selam milleet gelinlik eklemiştim dün akşam yorum yapmayan arkadaşlar sizlerin de yorumlarını alayım
kızlar şimdi gördüm size de söyliyim belki ihtiyacı oaln vardır.
bimde cuma günü çift kişilik alez 16,5tl ve 4 katlı metal tekerlekli raf 14,95tl bilginizeeee
evet kuyruğa basanlar oluyomuş düğündeeama düşünsene uzuuun bi kuyruğun var eşinle yanyana çekilen romantik fotoğraflarda ne bileyim hep kuyruklu istiyorum ben de varsın bassınlar diyorum
canikom eklediğin gelinlik güzel ben de böyle bişey düşünüyorum
ama kendi üzerinde görmen lazım
Bazen çok beğendiğimiz şeyler üzerimizde tahmin ettiğimiz gibi durmuyo
ben de kabarık ve tüllü modellerden hoşlanıyorum
hayırlısıyla almak nasip olur inş :97:[/B]
[: [/B]
aayy canım yaaa dimi dimi tüllü ve kabarık bi geliinnliiiiikk :87: :87: aynı kafadanız işteeeee sen başladın mı gelinlik bakmayaa
şimdiden düşünmekten uyku bile uyuyamıyorum kızlar gelinlik,abiye,saç modeli, eşyalar ,ev hepsi şuan için soru işareti ne zormuş evlilik...eksik desen hiç bitmiyor biran önce ağustos ayı gelsin önce nişanlım gelsin sonra eylülde düğünümüz olsun istiyorum ama daha çoook var
Geçer canım merak etmee
Kızlar ben yeni gecelikler aldım
resimlerini göstercem inş
eeee ama gitmiş herkesler
kızlar hepiniz dizi izlemeye mi gittiniz yoksa..
eveet bugün aldıklarımın fotoğraflarını ekliyorum. telfdan çekmiştim, bilg a atınca farkettim çok net çıkmamış, kutusunun içinde çektiğim içinde parlamış. idare edin kızlar..
Eki Görüntüle 170148 Eki Görüntüle 170149
eveet bugün aldıklarımın fotoğraflarını ekliyorum. telfdan çekmiştim, bilg a atınca farkettim çok net çıkmamış, kutusunun içinde çektiğim içinde parlamış. idare edin kızlar..
Eki Görüntüle 170148 Eki Görüntüle 170149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?