Kimse yok forumda canım sıkıldı. Eşim futbol maçı seyrediyor. Kızlar bu arada eşim evde çok sıkıldığım bir kursa gitmemi önerdi ve dün ingilizce kursuna yazıldım. 2 hafta sonra manisaya gidiyoruz. Dönüşteki başlayan ilk kura başlıyorum. Bizim apartmanda yaşıtım hiç komşum yok. Annemde çalışıyor. Çok sıkılmaya başladım. İş için bir kaç yere gittim. Doğru düzgün bir işte bulamadım. Arkadaşlarım hep çalışıyor. Bu kurs iyi gelecek bana en azında ev işi dışında bir uğraşım olacak
kurs iyi fikir olmuş çok canı sıkılıo insanın boş boş
Ben de ingilizce kursu olsa da gitsemm.Bazen turiste denk geliyosun bişeyler soruyo mal mal bakıyosun çok utanç verici
slm kızlar nasılsınız?
bu ay da size bebiş haberi veremiyorum malesef..
Aynı aylarda evlenecek kızlar hemen hemen aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yapıyor olacağız... Sizler ne aşamadasınız?.. :)
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:
mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:
buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:
mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:
artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:
nostalgia = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:
CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:
gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:
ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123:
ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:
MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:
kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:
demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:
northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim Düğün - Düğün :123:
zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:
zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123:
seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:
miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:
aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:
Günaydın kızlar,
şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum. Doktor benden gebelik testi yaptırmamı istedi. Şoktayım şu anda 14:30 dan sonra sonuçları çıkarmış. Eşime söyledim o kadar sevindiki beni çok şaşırttı. Bu saatler nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
Günaydın kızlar,
şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum. Doktor benden gebelik testi yaptırmamı istedi. Şoktayım şu anda 14:30 dan sonra sonuçları çıkarmış. Eşime söyledim o kadar sevindiki beni çok şaşırttı. Bu saatler nasıl geçecek hiç bilmiyorum...
Günaydın arkadaşlar.. h.sonum tembellikle geçti ewde iş dolu ama ben hiçbişey yapmadım. kardeşim geldi üniversiteden c.tesi akşam. c.tesi öğleden sonra annemlere gittim kuzenimin kreş gösterisi ve kreş mezuniyeti vardı kuzumm kep filan giydi miniciklerr
ordan çıkınca dayımlara gittik biraz orda oturduk sonra geldik annemlere. orda kaldık gece. pazar hep beraber kahvaltı ettik annem gezmeye gitti, eşimle babam işte biz kardeşimle kaldık kuzenlerim geldi biraz 6 yaşında ve 9 aylık onlarla oynadık. ewde tembellik yaptık valla bütün gün yayıldım yattık ağırlık çöktü üstüme ewimde işler birikti. kardeşime dedim bigün gel bana temizlik yapalım beraber.
tatlım hadi hayırlı olsun bakalım. merakla bekliyoruz sonucunu. eşin istiyodu demekki. herkes aynı heralde istiyoruz ama dile getiremiyoruz
Günaydın kızlar,
Günaydın arkadaşlar.. h.sonum tembellikle geçti ewde iş dolu ama ben hiçbişey yapmadım. kardeşim geldi üniversiteden c.tesi akşam. c.tesi öğleden sonra annemlere gittim kuzenimin kreş gösterisi ve kreş mezuniyeti vardı kuzumm kep filan giydi miniciklerr
ordan çıkınca dayımlara gittik biraz orda oturduk sonra geldik annemlere. orda kaldık gece. pazar hep beraber kahvaltı ettik annem gezmeye gitti, eşimle babam işte biz kardeşimle kaldık kuzenlerim geldi biraz 6 yaşında ve 9 aylık onlarla oynadık. ewde tembellik yaptık valla bütün gün yayıldım yattık ağırlık çöktü üstüme ewimde işler birikti. kardeşime dedim bigün gel bana temizlik yapalım beraber.
tatlım hadi hayırlı olsun bakalım. merakla bekliyoruz sonucunu. eşin istiyodu demekki. herkes aynı heralde istiyoruz ama dile getiremiyoruz
Tatlım ne güzel dinleniyosun boşver işleriama öyle olmuyo kendimden biliyorum buhafta sonu dedim oturcam evimde uzanıcam bütüngün ama nerddee biizmki öğlen 2de bi uyudu akşam üstü 6ya ladar bende bi bulaşıktan başladım balkonları yıkadım sildim süpürdüm çamaşır yıkadım bide üstüne yemek yaptım bi baktım akşam olmuşş offf dedim ya ben bugün dinlenicektim amaa haftaya da derin temizlik var bakalım,yine bana rahat yüzü yok
bende h.içi yavaş yavaş yapayım bari işlerimi. bigün süpürge yaparım bigün silerim. artık camlar kapılar açıldığından ew temiz durmaz hep toz gelir dışardan. balkonum yıkanıcak dışardan su tutucam camlarıma o tarafı yani salon tarafını silmek kolay balkondan. ama diğer odalar zor uzanamam. kardeşim gelsin yardıma dimi ya olsun o kadarcık yardımı. Canım ev hanımı olunca bütün işleri yükleniyosun işte için rahat etmiyo kendim yatıyorum ama kalım ew işlerindeErkek olmak varmış ya oh ne güzel valla.. Bide eşim halsiz hasta birazcık ben ona naz yapıcama o bana naz yapıyo yaa .
Tatlım ne güzel dinleniyosun boşver işleriama öyle olmuyo kendimden biliyorum buhafta sonu dedim oturcam evimde uzanıcam bütüngün ama nerddee biizmki öğlen 2de bi uyudu akşam üstü 6ya ladar bende bi bulaşıktan başladım balkonları yıkadım sildim süpürdüm çamaşır yıkadım bide üstüne yemek yaptım bi baktım akşam olmuşş offf dedim ya ben bugün dinlenicektim amaa haftaya da derin temizlik var bakalım,yine bana rahat yüzü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?