2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kimse yok forumda canım sıkıldı. Eşim futbol maçı seyrediyor. Kızlar bu arada eşim evde çok sıkıldığım bir kursa gitmemi önerdi ve dün ingilizce kursuna yazıldım. 2 hafta sonra manisaya gidiyoruz. Dönüşteki başlayan ilk kura başlıyorum. Bizim apartmanda yaşıtım hiç komşum yok. Annemde çalışıyor. Çok sıkılmaya başladım. İş için bir kaç yere gittim. Doğru düzgün bir işte bulamadım. Arkadaşlarım hep çalışıyor. Bu kurs iyi gelecek bana en azında ev işi dışında bir uğraşım olacak

Ben de ingilizce kursu olsa da gitsemm.Bazen turiste denk geliyosun bişeyler soruyo mal mal bakıyosun çok utanç verici

kurs iyi fikir olmuş çok canı sıkılıo insanın boş boş

Ben de ingilizce kursu olsa da gitsemm.Bazen turiste denk geliyosun bişeyler soruyo mal mal bakıyosun çok utanç verici

Evet evde boş boş oturacağıma bir dil öğrenirim kıyısından köşesinden en azından.

slm kızlar nasılsınız?

bu ay da size bebiş haberi veremiyorum malesef..

Canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Sıkma canını sakın.

evlenen kızlar ne alemdesiniz :))

Meraba kizlar yine mi eski yere tasindik bsy anlamadim bu arada suat suna bizim otelde balayi yapiyo telden rahat yazamiyorum persembe ise baslayinca rahat yazarim opuyorum sizi

Günaydın kızlar,
şimdi kadın doğum doktorundan geliyorum. Doktor benden gebelik testi yaptırmamı istedi. Şoktayım şu anda 14:30 dan sonra sonuçları çıkarmış. Eşime söyledim o kadar sevindiki beni çok şaşırttı. Bu saatler nasıl geçecek hiç bilmiyorum...

günaydın bayanlar hayırlı haftalar olsun,
daphnecim gecikme durumundan dolayı mı dr.a gittin hadi hayırlsı olsun sonuçlarını bekliyoruz bizde

Günaydın reglin geçmişmiydi kan testinde çıkar varsa hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydın arkadaşlar.. h.sonum tembellikle geçti ewde iş dolu ama ben hiçbişey yapmadım. kardeşim geldi üniversiteden c.tesi akşam. c.tesi öğleden sonra annemlere gittim kuzenimin kreş gösterisi ve kreş mezuniyeti vardı kuzumm kep filan giydi miniciklerr
ordan çıkınca dayımlara gittik biraz orda oturduk sonra geldik annemlere. orda kaldık gece. pazar hep beraber kahvaltı ettik annem gezmeye gitti, eşimle babam işte biz kardeşimle kaldık kuzenlerim geldi biraz 6 yaşında ve 9 aylık onlarla oynadık. ewde tembellik yaptık valla bütün gün yayıldım yattık ağırlık çöktü üstüme ewimde işler birikti. kardeşime dedim bigün gel bana temizlik yapalım beraber.

tatlım hadi hayırlı olsun bakalım. merakla bekliyoruz sonucunu. eşin istiyodu demekki. herkes aynı heralde istiyoruz ama dile getiremiyoruz

Tatlım ne güzel dinleniyosun boşver işleri ama öyle olmuyo kendimden biliyorum buhafta sonu dedim oturcam evimde uzanıcam bütüngün ama nerddee biizmki öğlen 2de bi uyudu akşam üstü 6ya ladar bende bi bulaşıktan başladım balkonları yıkadım sildim süpürdüm çamaşır yıkadım bide üstüne yemek yaptım bi baktım akşam olmuşş offf dedim ya ben bugün dinlenicektim amaa haftaya da derin temizlik var bakalım,yine bana rahat yüzü yok

hadi hayırlısı tatlım iyi haberlerini bekliyoruz

ben geldim kızlar 8 de uyandım ama hala gözlerim kapanıyor bizimki kahvaltı edicekmiş artık evde.
haftasonum inanılmaz yoğun geçti. cumartsi misafirlerim vardı bahsetmiştim birde üzerine pazar akşamıda misafir geldi
bu hafta içide bi kuzenim gelmek istiyomuş dün haber verdi
bizim gelen giden bir türlü bitmicek gibi
başkaa kardeşim cumrtsi gününden beri bizde 1 hafta kalıcak oda liseye geçicek sınava girmişti baya iyi puan yapmış çok şükür ki
nedense içim çok sıkılıyor keyifsizim
sizler nasılsınız?

Pingucum en iyisini yapmışsın otur dinlen gezmene bak biraz,işler yapılır yavaş yavaş en azından kardeşin gelsin beraber yapın sen çok yüklenmemiş olursun kendine,
Cumartesi doktora gittik annemle torununu gördü çok mutlu oldu eşimde evdeydi ütüleri yapmış şöyle bir süpürmüş evi yemek yapmış,dün bende çok yoruldum annem gelicekti o gelene kadar balkonu yıkadım yatak odamı süpürdüm sildim toz aldım pike takımımı çıkardım serdim iki posta çamaşır yıkadım yastıklarımı yıkadım, derken annem geldi bir dolu bağırdı ben gelicem dedim ağır iş yapma demiştim dedisaolsun camlarımı sildi banyo tuvalet komple mutfağım salonum misler gibi yaptı annecim üstüne akşam yemeğinide yaptı bende yardım ettim tabi,güzel geçti ailecek yemek yedik çay sohbet derken geç yattık

bende h.içi yavaş yavaş yapayım bari işlerimi. bigün süpürge yaparım bigün silerim. artık camlar kapılar açıldığından ew temiz durmaz hep toz gelir dışardan. balkonum yıkanıcak dışardan su tutucam camlarıma o tarafı yani salon tarafını silmek kolay balkondan. ama diğer odalar zor uzanamam. kardeşim gelsin yardıma dimi ya olsun o kadarcık yardımı. Canım ev hanımı olunca bütün işleri yükleniyosun işte için rahat etmiyo kendim yatıyorum ama kalım ew işlerinde Erkek olmak varmış ya oh ne güzel valla.. Bide eşim halsiz hasta birazcık ben ona naz yapıcama o bana naz yapıyo yaa .

yorma tatlım kendini sen boşver iş dediğin nedir ki yapılır. hem ev işide bitmiyor bi türlü kaç gündür sil süpür bıktım vallahi.dün artık eşime yalvardım nolur bari bi yemeği yap kaç gündür gelen giden bende alışkın değilim yoruldum dedim,saolsun yine ondan büyük başarı pilavı ve hazır kekten pasta yaptı oda fayda sonuçta
senin eşinde benimki gibi anladığım kadarıyla oda çok zorda elini sürer işlere anlamaz yorgunmusun bi derdinmi var ilgi görmesin hemen başlar suratlara nazlanmalara.

Evde oturmak nerdee öyle deyince hep iş yapılıyor bir başlayıncada sonu gelmez zaten ama ne güzel biraz olsun için rahatlamıştır işlerin hafifleyince haftaya kadarda akşamları biraz dinlen derin temizlik çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…