• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sen annendemisin evindemisin

Annemdeyim canım, bir süre daha yatmalıyım. Ancak iki hafta sonra falan gidebiliriz evimize

Selam kızlar,

Buna bardağın dolu tarafından bakmak denir hayran kaldım hayata bakış açına tatlımmm :1: . Bu arada giremiyorum uzun süredir bebiş nasıl?

sağol bebeemm mucckk
bebeğim gayet iyi hamdolsun, büyüyor hızlıca
beim karnım dümdüzdür normalde, bu yüzden daha şimdiden varlığını göstermeye başladı
çok mutluyum sevip sevip duruyorum:27:

ay kızlar alakasız bişey söylicem ama.. KK da yan taraftaki reklamlarda bi adam çıkıyo koltukaltının terini gösteriyo ıyyy her gördüğümde midem bulanıyo yaa o reklam çıkınca hemen sayfa yeniliyorum. :52::37:

ayyy aynen aynen
ben de bakmıyorum hemen kapatıyorum

landfloves ay çok güldüm yazdıklarına :1: aynı benim küçük kardeşim gibiymişsin sen de beşik filan aynısı bizimki de yapıyodu ama tek fark ne biliyo musun bizimki işi bi adım daha ileri götürmüş gecenin bi vakti bizimkilerin üstüne atıyormuş kendini :emir_bebek:... Bakıyormuş aşağıya ortayı müsait görünce atlıyomuş.. Bi atlamış iki atlamış babam demiş kafamızı gözümüzü kırcak bu velet üstümüze atlarken git şuna ne yapacaksan yap beşik mi alcaksın ne yapacaksın bi daha yatmasın tepemize demiş... :46:

İşlerim birazcık hafifledi, P.tesi yoğunluk var ama yine.. Bu yüzden vakitsizlikten Antalya gidip denize girmeden gelicem sanırım :50:

landfloves gideceğimiz yer Muratpaşadaymışş :26:

İşlerim birazcık hafifledi, P.tesi yoğunluk var ama yine.. Bu yüzden vakitsizlikten Antalya gidip denize girmeden gelicem sanırım :50:

landfloves gideceğimiz yer Muratpaşadaymışş :26:

canım muratpaşa antalyanın merkezi zaten , bizde muratpaşadayız :3:

ben yine çiçeklerime sardım sarmalandım :37: ince ince yapraklı salon çiçeklerimin tek tek yapraklarını siliyorum, bahar temizliği yaptım, iki saksım kaldı onlarıda bitireceğim.

akşamada piyaz ve köfte yapacam, fasulyelerimi ıslatmıştım dünden. bu akşam eşimin deyzeleri geliyor şehir dışından, haftasonu deniz ve piknik planları var :16:

bide tvde şu 14 yaşındaki kızın bulunmaya çalışılması programını izliyorum, öğretmeni kaçırmış ya hani. inşallah bulacaklar gibi.

Bende bebişliğimden bahsediyim.

Ben tombul ve çok uykucuymuşum.6 Aylıkken 8 tane köfte falan yermişim.

Annemler dürterlermiş uyandırmak için beni :)

Bizde bide şöle bişi olmuş;

Annem doğum için çanta hazırlamış.
Kız mı erkek mi olcagımı bilmediğinden hem pembe hemde mavi zıbın falan koymuş.

Sancılar tutuyor,
annemler hastaneye gidiyor.Konak devlet hastanesine, Annemle bir başka bir bayan daha doğum yapıyor.

kadının ikiz bebekleri oluyor.
Hemşirelerde bakıyolar bir çantada iki tane zıbın falan var.Alıyolar bizim kıyafetleri giydiriyolar.

Kadında erken doğum yaptıgından çanta hazırlamamış.

Ben cıbıl cıbılım. Annem gözünü açınca,hemşireler anneme sizin çantanız yok mu falan diye soruyolar, Annem başlıyor ağlamaya.
Neyse babama durumu anlatıyolar,babamda

Hastaneye en yakın bebek eşyası satan yer YKM oldugundan koşa koşa gitmiş,bana ordan kıyafet almış.

Bu yüzden Annem,hep bana şanslı oldugumu söyler.Bende çok şanslı olduğumu düşünmesemde, gene de şanslı oldugumu düşünüyorum.

Beni anlayan ve seven bir eşim var.Ailelerimizi çok seviyoruz.Sağlıklarımız yerimizde.İşlerimiz fena değil.Aç,açık değiliz.
Allah şükürler olsun. Bence ben şanlıyım hatta sizlerde şanlısınız kızlar :34:

Son düzenleme:
ben de sıkıntıdan forumu dört dönüyorum
görümcem de gelir heralde birazdan:37:

görümcen şehir dışından geliyordu dimi? annengildemi kalacak peki? siz evde olmadığınıza göre. ama canım daha önce yazdığını okumuştum yorum yazacaktım atlamışım demekki, kızlarında söylediği gibi hiç stres yapmana gerek yok, eşin senin yanında, ne güzel vermiş zaten cevabını. hiç bir şeye üzülme kurma kafanda, gelsin gitsin boşver.

bende diçiye gittim geldim. p.tesi kanal tedavisi başlanıcak sonrada dolgu olucak dişime kızlar.bebeğe bi zararı olmazmış.

pingu geçmiş olsun, kanal tedavisi normal dolgudan daha kolay :9: en azından uyuşturup tüm diş sinirlerini alıyorlar hissetmiyorsun bile.

buanbuan kimler acaba senin zıbınları giyen ikizler :9::9: belki bi yerlerde karşılaşmıssındır, belki bi otobüste yanyana oturmuşsunuzdur kimbilir..

gerçekten çok şanslıyız, sürekli şükretmek lazım.

pingu geçmiş olsun, kanal tedavisi normal dolgudan daha kolay :9: en azından uyuşturup tüm diş sinirlerini alıyorlar hissetmiyorsun bile.

buanbuan kimler acaba senin zıbınları giyen ikizler :9::9: belki bi yerlerde karşılaşmıssındır, belki bi otobüste yanyana oturmuşsunuzdur kimbilir..

gerçekten çok şanslıyız, sürekli şükretmek lazım.

Aslında bende merak ediyorum onu kimbilir, kadın anneme gelip tşk falan etmiş. Anneme, aynı gün aynı saatlerde doğmuşum çoçuklarıyla neden kadının telini falan almadın dedim,o an o aklımamı geldi diyor :)

Belki bir yerlerde karşılaşmısındır dedin ya, aklıma eylül akşamı şarkısı geldi,dinliyorum :)

hiçbir neden yokken,
ya da biz bilmezken tepemiz atmış
ve konuşmuşuzdur...
onca neden varken
ve tam sırası gelmişken
hiçbirşey yapmamış
ve susmuşuzdur...
aynı anda aynı sessiz geceye doğru
içim sıkılıyor demişizdir
aynı sabaha uyanırken
kimbilir
aynı düşü görmüşüzdür
olamaz mı?
olabilir.

onca yıl sen burada
onca yıl ben burada
yollarımız hiç kesişmemiş
şu eylül akşamı dışında

belki benim kağıt param,
bir şekilde, döne dolaşa
senin cebine girmiştir
belki aynı posta kutusuna,
değişik zamanlarda da olsa,
birkaç mektup atmışızdır
ayın karpuz dilimi gibi

bende diçiye gittim geldim. p.tesi kanal tedavisi başlanıcak sonrada dolgu olucak dişime kızlar.bebeğe bi zararı olmazmış.

geçmiş olsun tatlım inş çabucak atlatırsın geçer ağrısı.
benim kv demde böyle doktora gitmeyi çok sever birşeyi yokken bakmayı sever kendisine aradı bgün beni dişçiye randevu istiyomusun diye benimde gitmem gereklide çekerler fln diye tırsıyorum erteliyorum:18:

kimse kalmamış :26: bende işlerimi bitirdim yemeğimde yol katedip geldm. köftelerimi yoğurup şekil verip tekrar dolaba koydum dinlensin, eşimin gelmesine yakın pişirecem. fasulyelrimi haşladım, piyazıda onun gelmesine yakın yaparım.

evimi süpürdüm temizledim. akşama bjk nin basket maçı varmış, eşimin arkadaşları gelecek. onlar maç izlerkende gelebilirim.

Bende bugün anneme gittim okudum geçmişi güldüm sizleree :DDD Bizde 4 kardeşiz ben en küçüğüm kaza kurşunu olmuşum hesapta olmayan bebekkkkk... Annem bi sürü ilaç içmiş yüksekten atlamış düşeyim diye ama hayata öyle bir tutunmuşum ki tostombalak olarak doğmuşum. Annemin 3 gün sütü gelmemiş 3 gün karpuz suyu içirmişler şaka gibi:27: cahillik işte...zavallı bennn
Bana şuanda yemek vermeseler karpuzla yaşayabilirim 24 saat yerim...
Neyse şimcik 2 gün gitmesem kuşummmmmm ne zaman gelcen özledim kokunu derr:33:

Back