• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bende bugün anneme gittim okudum geçmişi güldüm sizleree :DDD Bizde 4 kardeşiz ben en küçüğüm kaza kurşunu olmuşum hesapta olmayan bebekkkkk... Annem bi sürü ilaç içmiş yüksekten atlamış düşeyim diye ama hayata öyle bir tutunmuşum ki tostombalak olarak doğmuşum. Annemin 3 gün sütü gelmemiş 3 gün karpuz suyu içirmişler şaka gibi:27: cahillik işte...zavallı bennn
Bana şuanda yemek vermeseler karpuzla yaşayabilirim 24 saat yerim...
Neyse şimcik 2 gün gitmesem kuşummmmmm ne zaman gelcen özledim kokunu derr:33:

ay inanmıyorum, okurken çok güldüm :9::9::9: gerçekten de karpuz suyu mu vermişler? yazık sana yaa, bak öldürmeyeni Allah öldürmüyor. sakınılan gözede çöp batıyor. gerçi bakarsın karpuz suyu faydalıdır da bikaç yıl sonra keşfeder bilim adamları, "bebeklerinize karpuz suyu içirin" diye manşetler çıkar ortaya kimbilir :9::9:

benimde benden bir yaş küçük olan kardeşim kaza kurşunu :9: süt emziren kadın hamile kalmaz demişler onlarda korunmayınca ben daha 4-5 aylıkken tekrar hamile olduğunu öğrenmiş annem. ben kardeşimle çok dalga geçerim, kaza kurşunu naber falan derim. kendi kendine çıkmış gelmişsin benim bebekliğimin de içine etmişsin derim, oda pis pis sırıtır :86::86::86:

Bende bugün anneme gittim okudum geçmişi güldüm sizleree :DDD Bizde 4 kardeşiz ben en küçüğüm kaza kurşunu olmuşum hesapta olmayan bebekkkkk... Annem bi sürü ilaç içmiş yüksekten atlamış düşeyim diye ama hayata öyle bir tutunmuşum ki tostombalak olarak doğmuşum. Annemin 3 gün sütü gelmemiş 3 gün karpuz suyu içirmişler şaka gibi:27: cahillik işte...zavallı bennn
Bana şuanda yemek vermeseler karpuzla yaşayabilirim 24 saat yerim...
Neyse şimcik 2 gün gitmesem kuşummmmmm ne zaman gelcen özledim kokunu derr:33:

İyi ki de doğmuşsun bak... Annen ilk istemese de bak sonra can yoldaşı olmuşsun annenin demek ki her zaman arıyor seni :34:...

ay inanmıyorum, okurken çok güldüm :9::9::9: gerçekten de karpuz suyu mu vermişler? yazık sana yaa, bak öldürmeyeni Allah öldürmüyor. sakınılan gözede çöp batıyor. gerçi bakarsın karpuz suyu faydalıdır da bikaç yıl sonra keşfeder bilim adamları, "bebeklerinize karpuz suyu içirin" diye manşetler çıkar ortaya kimbilir :9::9:
ahahaha dimi ya annemi prof ilan ederim o zaman:27:

İyi ki de doğmuşsun bak... Annen ilk istemese de bak sonra can yoldaşı olmuşsun annenin demek ki her zaman arıyor seni :34:...

aramazmııııı aynı şehirde farklı semtlerdeyiz diyorki keşke şart koşsaydım seni istemeye geldiklerinde burdan alın ev falan diye :D

ne güzel bi konudan bahsetmişsiniz son sayfalardakileri okudum azcık karpuz suyu baya iimiş:) aklımızda bulunsun

Karpuz da çok ilginçmiş bu arada :1:... Neden özellikle karpuz diye sorasım geldi ama vardır bi hikmeti :1:

Kız varya orası daha komikkk. Onu bende sordum ne alaka aklınıza geldi diye. Ben evde doğmuşum beklemişler akşama kadar süt yok...annem doğum yaparken halamlar teyzemler falan varmış ev kalabalık, ebe gelmiş doğurtmuş beni. Sonra karpuz kesmişler yazın sıcağında soğuk soğuk iyi gider diye. Ağustos sıcağı fena tabii. Demişler bi yudum verelim sonrası gelmiş tabi:1::1::1:

Ben de bugün karneleri verdim :( 5. sınıftı öğrencilerim çok ağladılar.
ben de onlarla birlikte ağladım oturup.
Sarılırkenki hıçkırıklarını hiç unutmayacağım:5:
Hayat çok zor bazen..Vedalar çok zor

Kendi 5.ci sınıf karne günüm geldi aklıma.:ssz: Ayy ne kadar çok ağlamıştım, Ne kadar masumduk:43::43:örtmenimmmmm sizi çok özlicemmmm diye hıçkırmıştım, halbuki öğretmenimiz yan binamızda oturuyordu hergün görüyordum :) Hala görüştüğüm ilkokul arkadaşlarım vardır.

iyi tatiller cnm sana da yeni dönemde inş bende atanmış olurum...

ayy ne kadar güzel bir mesleğin var senin. hiç kimse ilkokul öğretmenini unutmaz bence, biz iki arkadaş üniye gidene kadar her öğretmenler gününde giderdik yanına öğretmenimizin çok severdik........ en son cenazesine gittik, çok ağlamıştık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

günaydın güzeller;
yine bi hafta sonu işteyim ama olsun eşimmm geldi canımmm geldi ya yanında olayım yeter bana iş güç farketmez :16:
hepiniz haftasonu gezmelerindesiniz negüzel bu pazar hiiiçç bi yere gidesim yok evimde yan gelip dinlencem tabi kısmetse :51: kaç haftadır hep bi düğün bi nikah diye diye koşuşturmaktan yoruldum vallahii...biraz başbaşa kalalımyavrucumla :23::23::23:

Şuanda okadar sinirli o kadar kırgınımki alnlatamam. Dün akşam feci kavga ettik. Sanırım ondan nefret ediyorum.
Kalbimin kırgınlığı kolay kolay geçmez. Erkeklerin bencilliği, kavgacılığı, hatta silüetlerinden bile nefret ediyorum.

Şuanda okadar sinirli o kadar kırgınımki alnlatamam. Dün akşam feci kavga ettik. Sanırım ondan nefret ediyorum.
Kalbimin kırgınlığı kolay kolay geçmez. Erkeklerin bencilliği, kavgacılığı, hatta silüetlerinden bile nefret ediyorum.

:))
bazen hepimiz o anları yaşıyoruz tatlım, çok düşünüp yıpranma
problem ne?

:))
bazen hepimiz o anları yaşıyoruz tatlım, çok düşünüp yıpranma
problem ne?

Bi konu hakkında bişey dedi bende suratımı astım. Sonrasında o kadar ağırıma giden sözler sarfetttiki hayatta unutmam. Ben sustukça üstüme geliyor bağırıyor. Asla konuşmam onunla. 1 saat uyumuşluğum yok.

Bi konu hakkında bişey dedi bende suratımı astım. Sonrasında o kadar ağırıma giden sözler sarfetttiki hayatta unutmam. Ben sustukça üstüme geliyor bağırıyor. Asla konuşmam onunla. 1 saat uyumuşluğum yok.

Canım her erkekler biraz bencil ve huysuzdur. Eminim pişman olup özür dileyecek senden. İnan biz kadınlar üzüldüğümüzle kalıyoruz. Bu arada günaydın herkese :9: . Sabah yedi buçukta kalktım. Şimdi pazara gideceğim. Eşim uyanmadan gidip taze sebzeler alayım güzel bir kahvaltı masası hazırlayayım ona. Dün en yakın arkadaşlarından biri onu çok kırmış ki eşim arkadaşının harç parasını kendi kredi kartından çekipte göndermişti geçen yıl düğün üzeri. Neyse onu mutlu edecek bir şeyler yapmak istiyorum bu gün. Güzel bir kahvaltı hazırlayacağım ona.

Merhaba
İyiniyetimiz suistimal edilmeye başladı 2011, 2012, 2013 gelinleri sohbet alanı derken şimdi moda sayfamı Kadınlar Hamamına taşıyın talepleri gelmeye başladı. Size özel yıllar önce kategori açılmış YENİ EVLENECEKLERİN SOHBET ALANI adı altında bu alan varken ki bunu eleştiriyor konusunu taşımadıiğımız arkadaşlar sizin konunuzu Hamama taşıyarak büyük hata yaptık. Zaten üyelik bilgilerini verenler üyeliklerini iptal ettirdi. Adı üzerinde burası sohbet alanı sizden ricamız hiçbir özel bilginizi paylaşmamanız.

bu ne şimdi ben anlamadım? :26::26:
bizim konumuz kadınlar hamamına taşındı diye herkes mi taşınmasını istemiş? neyyyysee.. farketmez.

Back