Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar saat 14:30 dediler ama internetten sonuçlara daha çabuk ulaşabilir miyim diye baktım. Laboratuvar sonuç sayfasına giriş yapıyorum bilgilerim çıkıyor. Yani gittiğim bölüm falan yazıyor ama sonuçları bulamıyorum. Belki çıkmıştır diye heveslendim ama :18:
canım bu saate kadar idrar testi yapmadan bekledinmi.. Jelodan daha rahat çıktın sen
Kızlar saat 14:30 dediler ama internetten sonuçlara daha çabuk ulaşabilir miyim diye baktım. Laboratuvar sonuç sayfasına giriş yapıyorum bilgilerim çıkıyor. Yani gittiğim bölüm falan yazıyor ama sonuçları bulamıyorum. Belki çıkmıştır diye heveslendim ama :18:
Kızlar sonuç negatif Eşim çok üzüldü. Bebek istediğini biliyordum ama bu kadarını tahmin edemedim hiç. Bu arada adetim gecikti. Neyse kısmet değilmiş.
Kızlar sonuç negatif Eşim çok üzüldü. Bebek istediğini biliyordum ama bu kadarını tahmin edemedim hiç. Bu arada adetim gecikti. Neyse kısmet değilmiş.
merhaba kızlar, bende sabahtan beri yeni oturabildim, çok yorgunuuuuuum.. ve daha da birsürü işim var yaa.
hem annemlerde hemde kayınvalidemlerde yatılı misafirler var, cumartesi şehir turu yaptık bir sürü yere gittik onları gezdirdik, dün de hepsini topladık denize gittik ve piknik yaptık. 25 kişiydik ve o kadar kişiye ben adana kebap yaptım :)) babamın işi vardı geç gelecekti, daha önce iyi öğrenmiştim zaten hepsini ben yaptım pişirdim servis ettim, herkes bayıldı, hatta piknikte etrafımızda oturan diğer aileler bile hayran kaldı geldi izlediler nasıl yaptığımı, şaşırdı kaldılar sonra iki üç defa denize girdim bol bol yüzdüm, o kadar kişiye semaverde çay demleyip servis yaptım, orda farketmemişim ama ne kadar yorulmuşum meğersem. eve geldik bir sürü bulaşık, ızgaralar şişler tabaklar bardaklar, hiç dokunmadım bıraktım öylece. dün akşam dayak yemiş gibiydim, kolumu kaldırdacak halim yoktu, insan o kadar yorgun uyuyamaz mı ben uyuyamadım işte, yorgunluktan her yanımın ağrısından uyuyamadım.
bugünde kalktığımdan beri bulaşık çamaşır uğraşıyorum. daha evi süpürmem falan lazım.
Günaydın kızlarr..
Dün evime gittim yemeğimi ocağa koydum süpürge yaptım. eşim geldi yemeği yedikten sonra yerleri sildim salonu ona sildirttim. toz almak kaldı bitek onuda bugün hallederim artık.
Ya kızlar benim bebiş daha 10 haftalık ama benim göbeğim çıktı biliyomusunuz. Yemekleride dikkatli ve az yememe rağmen kilo aldım. nolucak bakalım halim doğuma kadar.
günaydın kızlar
bugün kötüyüm yaa daha gece uyurken her yerimin ağrıdığını hissettim rüyamda hastaydım sabah kalktım midem kötü başım ağrıyo vücudumun hiç bi yeri tutmuyo gibi niye böyle oldu anlamadım.kahvaltı ettim biraz,bi ağrı kesici içtim şimdi geçer inş.gözlerimi zor açıyorum yoksa
ben de anlamıyorum canım adam akıllı bişeyler yemiyorum çok kilo kaybettim ama göbeğim çok az çıktı
bebişlerimiz varlığını göstermeye başladı işte ne güzel:)))